MJOWISKO 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

Obrazek
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

No, obudziłam się, to mogę coś napisać :-)

Wreszcie udało mi się uczestniczyć w tej imprezie.
Szacun wielki dla organizatorów nie tylko za organizację ale również za zarażający nieziemski humor, za mleko w kartoniku, ciasteczka, tort, szampana, kurczaki ...... japrosic

Konkurs taneczny, w którym to również można było zaśpiewać, przyczynił się do nadwyrężenia przepony ze śmiechu ( jak to leciało? Dobremu tancerzowi..... itp... nie będę dalej pisać ze względu na nieletnich HAHAHAH), .. ale i do zbierania szczęki spod kinowych foteli po zobaczeniu występów uczestników :-)
Jeszcze mam mętlik w głowie od ilości osób, które poznałam, choć nie dało rady wszystkich i z góry przepraszam, jeśli przez jakiś czas jeszcze będę kogoś myliła, ale mój starzejący się umysł po prostu już pewnych rzeczy nie ogarnia hah.

Specjalne podziękowania dla POZNANIAKÓW min. za przygarnięcie w drodze DO i w drodze Z. To był na prawdę wesoły pociąg. Jesteście zajefajni! Pierwsze koty za płoty, jak to mówią. Myślę, że do następnego MJowiska nie raz się jeszcze spotkamy i poznamy bardziej i więcej, i mocniej :)
Pamiętajcie, że mam jeszcze filmowy materiał dowodowy z "wyczynów pociągowych" i nie zawaham się go użyć nenene
Wiedziałam, że jak tylko zobaczę teledyski na ekranie, to wrosnę w fotel, tak też się stało w większości, ale epizody taneczne też były mocne :)

Następne ale tak samo szczególne podziękowania dla grupy z Krakowa. Jesteście istnymi wariatami glupija
moni - wiesz co chcę powiedzieć, bo znamy się od lat :-)
.... ożywające kurczaki wymiotły, ale o tym ciiiiiii HAHAHA.

DZIĘKUJĘ :-)

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Uhh, to może być długi post ^^

Na wstępie chciałam powiedzieć, że nie mam porównania z poprzednimi latami, bo to było moje pierwsze MJowisko, ale nietrudno mi uwierzyć w słowa stałych bywalców, że to jeden z najlepszych zlotów :-)
Było NIE-ZIEM-SKO! (i w zasadzie ograniczę się do tego 1 słowa, bo swoich odczuć/wrażeń i tak nie oddam słowami..)
Tak bolesnego powrotu do rzeczywistości nie zaliczyłam od bardzo dawna, a to oznacza, że to po prostu najlepsza impreza, na której byłam ostatnimi czasy.

Pod względem organizacyjnym zlot był perfekcją(!). Mega dużo darmowego żarcia, którego starczyło chyba dla wszystkich i było naprawdę dobre – szacun!
Pomysł 2 sal: kinowej z filmem, teledyskami i koncertami+osobnej z dancefloorem i siedzeniami był bardzo trafiony
No, może był 1 minus – przez pełną wersję „Bad” spóźniłam się na odśpiewanie Happy Birthday o północy nenene

Ok, to teraz bardziej personalnie.

Kinga – ogromny ukłon w Twoją stronę za:

1. Ogólnie organizację zlotu. Dziękuję Tobie i wszystkim, którzy pomogi Ci to ogarnąć japrosic
2. Cudowny image (o tym już Ci mówiłam ;-) )
Jak tylko weszłam do kina i zobaczyłam Ciebie i kilka innych osób, od razu zrobiło mi się miło. Miejscami czułam się, jakbym wbiła na imprezę gothic/EBM/indu = jak w niebie. Sama bym się tak odpicowała, gdybym wiedziała, że nie będę się wybijać ;-)
3. Dziękuję łogromnie za miłą rozmowę w trakcie zlotu :-)
4. ...i za informację, gdzie znajdowała się moja zaginiona ukochana kurtka!

No i jeszcze bardzo bardzo podobało mi się Twoje podejście do nas, uczestników MJowiska. Chodzi mi o to witanie się z każdym indywidualnie na początku, podchodzenie do ludzi i wyciąganie na parkiet i to, że znajdowałaś czas na rozmowę z tymi, którzy chcieli z Tobą pogadać. OGROMNY za to plus dla Ciebie.
Dziękuję jeszcze raz!

M.Dż.* – respect za cierpliwość przy obdzielaniu fanów tortem ;-)

Bardzo żałuję, że jakoś niewiele razy widziałam Cię tańczącą. Nie wiem, czy to ja w złych momentach trafiałam na parkiet?

DaX – chłopie, to, co Ty tam wykonałeś na scenie w trakcie konkursu i później/wcześniej na dancefoorze, ścinało z nóg! japrosic
W konkursie byłeś nie do pobicia. Cieszę się, że będzie jeszcze okazja zobaczyć Cię w akcji 26.09.
I dzięki za wspólne foto z częścią krakowskiej ekipy ;-) next time podbijemy po autograf ;-)

tancerzu – albo miałam pecha/kiepskie wyczucie, kiedy wbijać na parkiet, albo jakoś niewiele na nim przebywałeś..? Tak czy tak, podpisuję się pod kimś wcześniej – mam niedosyt oglądania Twojego tańca :smutek:

Jury konkursu tanecznego - krótko: zmiażdżyliście. Teksty, które tam leciały+charakteryzacje.. Bosssskość!!

Dziękuję i gratuluję występów wszystkim Dance Teamom obecnym na zlocie <klap klap klap>
Nasz wspólny „Thriller” na parkiecie – BEZCENNE :*

Szczególne „wow” leci w stronę grupy, która zatańczyła „Thrillera” równolegle z teledyskiem. To wyglądało nieziemsko! :dance:
Aż Wam pozazdrościliśmy i wskoczyliśmy tam na „Beat it” nenene

No i na koniec ogromne DZIĘKS i największe Love dla krakowskiej ekipy. Jesteście cudowni!! :calus:
Z Wami wszędzie! <3
Nasza podróż pociągiem to było coś, czego nie zapomnę do końca dni moich ;-) ...i myślę, że ludzie z naszego wagonu również ^^’ Ja się dziwię, że oni nas nie wyrzucili z hukiem przez okno z tego pociągu. Mieli cierpliwość.. :smiech:
Najlepszy z możliwych biforków xD :calus:

anialim, apsiek – chciałabym Was częściej widzieć w naszym pięknym mieście... :smutek:

No i jeszcze...
Mental pisze:Słówko dla nieobecnej Marie - brakowało Ciebie, co wyłapała część osób. Mam nadzieję do zobaczenia przy kolejnej MJowej imprezie. :) Trzymaj się!
O to to właśnie! Buuuu.... :beksa:

No, to na koniec przydługiego posta... czy mnie się wydaje, czy byłam jedyną osobą afiszującą się ze swoim nickiem na przepasce?? Nikt więcej się nie ujawniał, czy jestem ślepa??
DaX, trzeba było też tak zrobić, skoro planowałeś ;-)

Ehhh, chciałabym Was wszystkich ujrzeć na oczy me 26.09.10.
Buziole dla wszystkich obecnych na Zlocie :calus:

Aha! No i jutro postaram się wrzucić zdjęcia od siebie, tylko najpierw selekcja ;-)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
DaX
Site Admin

Post autor: DaX »

DaX, trzeba było też tak zrobić, skoro planowałeś
Zrobilbym tak gdybym nie zapomnial przpeaski nenene

PS:. Dzieki wszystkim za mile slowa, staram sie (słowa tancerza :D) xD
Ostatnio zmieniony ndz, 29 sie 2010, 23:11 przez DaX, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

No i są już pierwsze artykuły o zlocie i znajome buzie :-)
http://www.mmlodz.pl/10335/2010/8/29/zl ... anged=true
1958 - forever...
Awatar użytkownika
Ania WMJ

Post autor: Ania WMJ »

Dziękuje wszystkim za fantastyczną imprezę i atmosferę.

Kinga, you did a good job!!!
Obrazek
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

Z mojej strony chciałbym złożyć przede wszystkim, serdeczne podziękowania wobec organizatorów tegorocznej imprezy poświęconej Michaelowi, to co miało miejsce, przerosło moje najśmielsze oczekiwania, party była na prawdę na wysokim poziomie,było bardzo sympatycznie, elegancko, klimatycznie, kulturalnie,zabawa była przednia, a sam duch Michaela niebywale namacalny, nie było chwili, żeby się nudzić, miło było spotkać znajome twarze, ponownie uścisnąć sobie dłoń oraz poznać nowych fanów, napawa radością fakt, że Mjówki są bardzo sympatycznymi oraz pomocnymi ludźmi, jestem całkowicie usatysfakcjonowany tegoroczną imprezą,to będą wspomnienia na całe życie, jeżeli pojawią się jakieś krytyczne głosy, to chyba tylko będą one wynikać z zazdrości lub osobistych frustracji

Pozdrawiam serdecznie całą MJową rodzinkę

Ps.tort był przepyszny, a szampan to już w ogóle smakował mi wybornie :mniam:
Ostatnio zmieniony ndz, 29 sie 2010, 23:53 przez SunsetDriver83, łącznie zmieniany 1 raz.
Madziula9

Post autor: Madziula9 »

Chyba wszystko już zostało powiedziane więc ja tak króciutko.

Było cudownie.
Nareszcie spotkałam się z osobami których naprawdę dawno nie widziałam:)
Poznałam kolejnych wspaniałych ludzi.
Dziękuję ekipie łódzko-warszawskiej

To był mój drugi i na pewno nie ostatni zlot ,ponieważ kocham tą wspaniałą atmosferę którą tworzycie.
Dla wszystkich wielkie DZIĘKUJĘ!!;) :-)

Pozdrawiam i do zobaczenia:)
Kasia_xd

Post autor: Kasia_xd »

Impreza była świetna żałuję , że rok i dwa lata temu nie dopilnowałam tego żeby być tam z wami :( W przyszłym roku na pewno będę i mam nadzieję , że będzie równie wspaniale jak w tym roku :)
Super było patrzeć na fanów w różnym wieku bawiących się przy muzyce Michaela a konkurs taneczny był super ;P
Gratuluję wszystkim uczestnikom tego konkursu za odwagę wystąpienia w nim ;D A Marcin (mały Billie Jean) jest niesamowity aż nie mogę się doczekać tego co pokaże nam pod koniec września na Bemowie :)

Pozdrawiam wszystkich fanów L.O.V.E ;**
Jackson00forever
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Kinga Wielkie dzięki za zorganizowanie kolejnego zlotu. Co prawda ja byłam pierwszy raz, ale mam bardzo dobre wrażenia. Wszyscy tworzyli świetną atmosferę, choć była duża rozpiętość wiekowa to nie liczyło się to, tylko że jest się fanem Michaela :mj: Na razie to dla mnie też była najlepsza majkelowa impreza :-)
M Dż :* Taniec świetny, poza tym wydawało się że jesteś spokojną osobą, a jednak pozytywnie zakręconą ;-)
DaX Chłopie dałeś czadu, trzymaj tak dalej, bo masz talent. Opanowałeś wiele rzeczy, w rok czasu i to jest duży plus, ponieważ taniec Michaela jest trudny, ale urzekający. Jak już człowiek raz zachwyci się tańcem Michaela to często sam zaczyna go nasladować :dance:
Hmm a co na to sam tancerz któremu rośnie konkurencja nenene
Podziękowania dla Krakowskiej ekipy za to że mogliśmy ten czas wspólnie spędzić i bardzo wesoły pociąg :smiech:
Fajnie było zobaczyć tyle wesołych mjówek, szalejących na parkiecie i w sali kinowej :-) I mam nadzieję do zobaczenia na Bemowie 26 września :mj:
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Wrocławiu, czekam na wasze posty!!! Zwłaszcza o tym, jak poszło Dance Teamowi;)
W tym roku nie mogłam z Wami być, ale już za 9 miesięcy i 18 dni będę mogła legalnie pić alkohol, prowadzić samochód, prawnie odpowiadać za swoje czyny, za 365dni jechać na MJowisko:happy:
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Ja się nie będę wyróżniać i powiem podobnie do innych, oraz jak na mój charakter przystało, bezpośrednio i konkretnie:
Organizacja zlotu i atrakcje na nim przeszły moje wyobrażenia, KFC mnie zagięło, torcik jeszcze smaczniejszy niż 2 lata temu, rok temu nie załapałem się:P Konkurs taneczny, bardzo śmiechowy z tym jury, bardzo mi sie podobało.
Jeśli chodzi o muzykę, muszę przyłączyć się do Trinity Dj Erwin the best, on to po prostu czuje, co i jak grać, tegoroczny Dj nie był zły ale niestety skojarzył mi się z Djem ze zlotu w klubie "Dwie Dłonie", momentami powtarzające sie kawałki zanudzały;/ brak ciekawych przejść itp rzeczy.

A co do Daxa, chłopie jesteś młody, i w tym twój atut, w tańcu trzeba wytrzymałości, determinacji i motywacji, jeśli tego nie będziesz pielęgnował to nie będzie fajnie. Tańczysz energicznie, często dynamicznie, ale z racji wieku też popracuj nad techniką jeszcze i precyzją, no i ucz się, kolejnych kroków, nie spoczywaj na lurach. Gratuluje wygranej:D
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

I <3 XII zlot. Latka leco! Pozdrawiamy grafika komputerowego.
I <3 mleczko i ciasteczka!!!

I jeszcze kilka rzeczy, ale albo już było, albo to zbyt prywatne. Na przykład, taniec pewnego finalisty. :nerwy:

Większość występów wrocławskiego teamu, widzianego już zresztą na próbach - bardzo dobrze. Mniejszości nie widziałem, więc oceniać nie będę. Ale donoszę, że Jowita bardzo cieszyła się z Drilla. ;-)

Dodam łyżeczkę cukru, skoro już słodzimy... :ziew:
Jestem pod wrażeniem organizacji zlotu, tak. I nie oceniam nawet przez pryzmat poprzedniej edycji - a w ogóle. Szczególnie, że zlot to był największy - a niespodzianek jeszcze więcej. Otwarcie sali kinowej na całą noc skutecznie rozluźniło tłum ludzi a przy okazji umożliwiło komfortowe porozmawianie ze znajomymi. I obejrzenie konkursu tanecznego w taki sposób, żeby wszyscy zobaczyli. No i koncertu Michaela z najnudniejszej trasy pod słońcem (złote spodnie? phi :cool:).
Ze swojej strony: dziękuję. Indywidualnie nie będę, bo nie! I czasami chciało się zamienić kilka słów z paroma osobami, i jak co roku - szkoda że nie zawsze wyszło. Ale czuję się tak mile przytulony, no naprawdę.
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

W końcu wstałam i mogę podzielić się chociaż w minimalnej części moimi wrażeniami:D
To również było i moje pierwsze MJOWISKO :) zgadzam się w 100% ze słowami buziaczka jak i gosieq. BYŁO CUDOWNIE!!! PODZIEKOWANIA dla wszystkich uczestników tegorocznego zlotu, czułam się świetnie w waszym towarzystwie –tworzyliśmy jedna wielką rodzinę:D Szczególny szacun dla organizatorów – tak jak pisaliście wcześniej w ciągu całej imprezy nie było ani jednego słabego punktu – wszystko było genialnie zorganizowane :P przywitanie się z każdym przez Kingę spowodowało, że się wyjątkowo i jednocześnie zdałam sobie sprawę, że tworzymy jedna „rodzinę”. WIELKIE , OGROMNE BRAWA dla naszego „małego Billie Jean „!!! DaX – jesteś świetny!!!
Chciałam podziękować całej KRAKOWSKIEJ EKIPIE – nasza podróż – zaczęła się już o godzinie 8:30 w sobotę i skończyła się o 12:00 w niedziele, a czas w waszym gronie spędziłam tak wyśmienicie, że wydaje mi się jakby to było jedynie 10 minut:P wstałam i ciągle czuję niedosyt-chcę jesze:D.
W dalszym ciągu nie jestem w stanie mówić (to zasługa śpiewania w pociągu oraz mega szaleństwa na zlocie)– ja chce tam wracać :D

Mam nadzieje, ze nie wydam wszystkiego na wakacjach i zostanie mi cos by jechać 26 września do Warszawy:)

I na 10000000000000000% - do zobaczenia za rok
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

Bardzo podobał mi się taniec&image oraz generalnie cały performance finalisty konkursu tanecznego, o ile się nie mylę Wojtka,który zatańczył do piosenki the way you make me feel, szczerze gratuluję talentu, poczucia humoru( motyw z dziewczyną haha) oraz scenicznej charyzmy

pozdrawiam
Paweł
Zablokowany