Uhh, to może być długi post ^^
Na wstępie chciałam powiedzieć, że nie mam porównania z poprzednimi latami, bo to było moje pierwsze MJowisko, ale nietrudno mi uwierzyć w słowa stałych bywalców, że to jeden z najlepszych zlotów

Było
NIE-ZIEM-SKO! (i w zasadzie ograniczę się do tego 1 słowa, bo swoich odczuć/wrażeń i tak nie oddam słowami..)
Tak bolesnego powrotu do rzeczywistości nie zaliczyłam od bardzo dawna, a to oznacza, że to po prostu najlepsza impreza, na której byłam ostatnimi czasy.
Pod względem organizacyjnym zlot był perfekcją(!). Mega dużo darmowego żarcia, którego starczyło chyba dla wszystkich i było naprawdę dobre – szacun!
Pomysł 2 sal: kinowej z filmem, teledyskami i koncertami+osobnej z dancefloorem i siedzeniami był bardzo trafiony
No, może był 1 minus – przez pełną wersję „Bad” spóźniłam się na odśpiewanie Happy Birthday o północy
Ok, to teraz bardziej personalnie.
Kinga – ogromny ukłon w Twoją stronę za:
1. Ogólnie organizację zlotu. Dziękuję Tobie i wszystkim, którzy pomogi Ci to ogarnąć
2. Cudowny image (o tym już Ci mówiłam

)
Jak tylko weszłam do kina i zobaczyłam Ciebie i kilka innych osób, od razu zrobiło mi się miło. Miejscami czułam się, jakbym wbiła na imprezę gothic/EBM/indu = jak w niebie. Sama bym się tak odpicowała, gdybym wiedziała, że nie będę się wybijać

3. Dziękuję łogromnie za miłą rozmowę w trakcie zlotu

4. ...i za informację, gdzie znajdowała się moja zaginiona ukochana kurtka!
No i jeszcze bardzo bardzo podobało mi się Twoje podejście do nas, uczestników MJowiska. Chodzi mi o to witanie się z każdym indywidualnie na początku, podchodzenie do ludzi i wyciąganie na parkiet i to, że znajdowałaś czas na rozmowę z tymi, którzy chcieli z Tobą pogadać. OGROMNY za to plus dla Ciebie.
Dziękuję jeszcze raz!
M.Dż.* – respect za cierpliwość przy obdzielaniu fanów tortem
Bardzo żałuję, że jakoś niewiele razy widziałam Cię tańczącą. Nie wiem, czy to ja w złych momentach trafiałam na parkiet?
DaX – chłopie, to, co Ty tam wykonałeś na scenie w trakcie konkursu i później/wcześniej na dancefoorze, ścinało z nóg!

W konkursie byłeś nie do pobicia. Cieszę się, że będzie jeszcze okazja zobaczyć Cię w akcji 26.09.
I dzięki za wspólne foto z częścią krakowskiej ekipy

next time podbijemy po autograf
tancerzu – albo miałam pecha/kiepskie wyczucie, kiedy wbijać na parkiet, albo jakoś niewiele na nim przebywałeś..? Tak czy tak, podpisuję się pod kimś wcześniej – mam niedosyt oglądania Twojego tańca
Jury konkursu tanecznego - krótko: zmiażdżyliście. Teksty, które tam leciały+charakteryzacje.. Bosssskość!!
Dziękuję i gratuluję występów
wszystkim Dance Teamom obecnym na zlocie <klap klap klap>
Nasz wspólny „Thriller” na parkiecie – BEZCENNE :*
Szczególne „wow” leci w stronę grupy, która zatańczyła „Thrillera” równolegle z teledyskiem. To wyglądało nieziemsko!

Aż Wam pozazdrościliśmy i wskoczyliśmy tam na „Beat it”
No i na koniec ogromne DZIĘKS i największe Love dla
krakowskiej ekipy. Jesteście cudowni!!

Z Wami wszędzie! <3
Nasza podróż pociągiem to było coś, czego nie zapomnę do końca dni moich

...i myślę, że ludzie z naszego wagonu również ^^’ Ja się dziwię, że oni nas nie wyrzucili z hukiem przez okno z tego pociągu. Mieli cierpliwość..
Najlepszy z możliwych biforków xD
anialim,
apsiek – chciałabym Was częściej widzieć w naszym pięknym mieście...
No i jeszcze...
Mental pisze:Słówko dla nieobecnej Marie - brakowało Ciebie, co wyłapała część osób. Mam nadzieję do zobaczenia przy kolejnej MJowej imprezie. :) Trzymaj się!
O to to właśnie! Buuuu....
No, to na koniec przydługiego posta... czy mnie się wydaje, czy byłam jedyną osobą afiszującą się ze swoim nickiem na przepasce?? Nikt więcej się nie ujawniał, czy jestem ślepa??
DaX, trzeba było też tak zrobić, skoro planowałeś
Ehhh, chciałabym Was wszystkich ujrzeć na oczy me 26.09.10.
Buziole dla wszystkich obecnych na Zlocie
Aha! No i jutro postaram się wrzucić zdjęcia od siebie, tylko najpierw selekcja