1. onlykate
2. MJ_Angel ;]
3.MichaelsAngel
4.Janet.em
5. hubertous
Dołączam się

Jeanny, nie zrozumiałaś mojego maila - ja nikogo nie zmuszam do wyjazdu o 14.00 tylko wrzuciłam propozycję, może nie każdy chce 5 godzin włóczyć się po łodzi,Jeanny100 pisze:onlyKate co do zeszłororocznych problemów z dojazdem oprócz natpoznań problem miał jarecki![]()
Więc teraz w skrócie opowiem dlaczego nie warto wybierać się połączeniem po godzinie 14:
-po pierwsze kosztuje 46 zł ,czyli cena jak za pociąg z przedziałami a jedzie się zwykłym klekotem
-jeżdząc od kilku lat na zloty,mimo że lubię Łódz,co roku jest jeden mały mankament:co roku jest to miasto budowy-więc są utrudnienia w dojazdach w związku z czym trzeba spore kawały iść z buta,o transpojcie miejskim zapomnijcie
-żeby pojawić się na miejscu wogóle na czas trzeba zamówić taksówkę:kurs os dworca do ul.Narutowicza jedyne:20 zł
-wlatujemy na zlot zdyszani i zesrani/z obawy przed spóźnieniem/w efekcie nikogo nie poznajemy ponieważ wszyscy już dawno mają zajęte miejscówki i smacznie spożywają popcorn tudzież napój orzeźwiający.No i mamy najgorsze miejsca w końcu wjechaliśmy jako ostatni.
Jaki z tego morał:jest to połączenie drogie:66 zł w jedną stronę,stresujące i odbierające radość poznania nowych ludzi.
Droga Basiu nie obraź się-ale tak w zeszłym roku jechała jedna osoba z naszego grona więc dlatego mogłam tak zobrazować to połączenie
A gdzie się potwierdza? u Kingi czy w kinie?Jeanny100 pisze:Prawie bym zapomniała o tej rezerwacji.No ale jakieś miejsce na podłodze by się znalazło nieprawdaż?![]()
k.zaborowska@heliosnet.plBasiaM pisze:A gdzie się potwierdza? u Kingi czy w kinie?
nie dość, że zapomniałam tu to Wam napisać, to jeszcze zapomniałam o całym tym potwierdzeniu rezerwacji. dzięki. ;)weronika_poznan pisze:NIE ZAPOMNIJCIE DZIŚ POTWIERDZIĆ REZERWACJI!!!