W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Cześć :) nazywam się Adrian, mieszkam w Warszawie i tak jak każdy z Nas interesuje się Michaelem, jego muzyką itd. :D .. Szkoda, że dopiero po jego śmierci :( No i tyle heh :P
Jeszcze 1 mnie interesuje ..
Mam 14 lat i nigdy wcześniej nie interesowałem się muzyką jedynie w pierwszej gimnazjum wpadłem na pomysł żeby się tym zainteresować, zapisać się do jakiejś szkoły muzycznej lecz nie wiem czy opłaca mi się w tym wieku zaczynać ..
Co o tym myślicie?
Edit: Sorka, że tutaj napisałem 14 a w profilu 13, ale 14 urodziny będę mieć 26 Sierpnia :)
Ostatnio zmieniony sob, 14 sie 2010, 23:34 przez NaWoL, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuje, że przyjęliście mnie do swojego grona miłośników Michaela :D
Jest Ktoś na forum kto zajmuje się muzyką i powie od czego można zacząć ? Wiem, że takie dziwne pytanie ale Chciałbym wiedzieć :).
..od tego co cię kręci najbardziej,a jeżeli nie bardzo wiesz to poszukuj,metodą eliminacji znajdziesz w końcu coś co cię zainteresuje.Tak jak Jeanny napisała pogrzeb w twórczości fanów,może ktoś cię zainspiruje.
Na naukę nigdy nie jest za późno, zresztą jak to mówią człowiek uczy się całe życie i coś w tym przecież jest Zatem rozwijaj swoje zainteresowania bo być może czas pokaże że naprawdę było warto... Witam i życzę miłego pobytu na forum
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.