bj

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
bj

bj

Post autor: bj »

Witam Was. Trochę późno się przedstawiam, ale uznałam, że przed MJowiskiem warto, żebyśmy trochę więcej o sobie wiedzieli.

Pochodzę z Łodzi i tam mam rodzinę i wielu znajomych, ale od 10 lat mieszkam w Warszawie z mężem i córeczką.
Na Uniwersytecie Łódzkim zrobiłam pięć lat temu doktorat z nauk ekonomicznych. Potem moje losy zawodowe rzuciły mnie w kierunku dziennikarstwa motoryzacyjnego. Teraz jednak mój główny zawód to mama.
Moja córeczka ma ponad dwa lata, ale jak skończyła 13 miesiąc nauczyłam ją Moonwalka ;-). Zna większość piosenek MJa, tańczy w specjalnie kupionej białej rękawiczce (takiej do Komunii, bo innych na jej rozmiar nie było!). Mówi, że najbardziej na świecie kocha Majkieja! This is it obejrzałyśmy ponad sto razy (już tego nie liczę). To tyle o mojej indoktrynacji dziecka...
Ja pamiętam czasy, kiedy pierwszy raz Krzysztof Szewczyk puścił video do Thrillera! Byłam mała i bardzo mi się podobało. Teraz jestem duża i też mi się podoba.
Zaliczam się do tej najbardziej fanatycznej grupy fanów, walczę o dobre imię MJa zawsze i wszędzie. Mam to szczęście, że moja mama też nie oparła się urokowi Geniusza z Gary, więc wieczorami na Skypie przesyłamy sobie linki do YT i wzdychamy razem, jaki to fajny facet żył na tym świecie!

Michael chciał wprowadzenia ogólnoświatowego Dnia Dziecka. Ale zgodnie z Man in the Mirror, mówił by zacząć od siebie. Jego pomysł to jeden dzień w tygodniu poświęcany TYLKO I WYŁĄCZNIE dziecku - bez telewizji, radia, a przede wszystkim komórki i komputera! Pomimo, że ja każdy dzień spędzam z moja córką, to postanowiłam raz w tygodniu odciąć się od tego wszystkiego i tak jak mówił MJ, dać ten czas córce. Polecam wszystkim rodzicom na świecie! Bez względu na to czy wasze dzieci są małe czy już trochę starsze.

Pozdrawiam Was wszystkich i jeśli jest ktos z Łodzi lub Wwy, kto chciałby się zaprzyjaźnić z bratnią Michaelową duszą, to będzie mi bardzo miło.
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Witamy na forum bj ! Miło Cię poznać. Miłego postowania !
Awatar użytkownika
MJdoris
Lokalizacja: "... i znów szybki kawy łyk i uczucie ,że nie rozumie nikt.."

Post autor: MJdoris »

Cześć,
bj, miło Cię poznać . :happy:

To forum jest dobrą odskocznią od życia codziennego.
Jest kopalnią informacji i multimediów.
Masze grono rośnie w siłę , ponieważ na dzień dzisiejszy :
" Mamy 4530 zarejestrowanych użytkowników " .

Super ! Ciesze się ,że też tutaj trafiłam . Cieszę się ,że mogłam poznać tutaj tak wiele fajnych osób, z którymi łączy mnie ta sama pasja. :dance:

bj, bardzo żałuję ,że nie jestem z Twoich okolic , ehhh :-/

bj pisze:jeśli jest ktos z Łodzi lub Wwy, kto chciałby się zaprzyjaźnić z bratnią Michaelową duszą, to będzie mi bardzo miło.
pozdrawiam cieplutko :hug:
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

cześć bj!

Fajnie, że w końcu się przedstawiłaś :)

A Twój mąż też jest fanem Michaela? Będziecie na zlocie razem? Wie, że Ty go tak wielbisz w każdym poście na forum? :P Nie jest zazdrosny? nenene
Awatar użytkownika
lajla15

Post autor: lajla15 »

Hej. :) Miło cię poznać. Gratuluję siły i ... zorganizowania dla córeczki tego jednego, wspaniałego dnia.
P.S. Też bym chciała w tak malutkim wieku nauczyć się moonwalka. Super to wymyśliłaś!
Też kochamy Majkieja! xD hah!
Buźka.!
for you and for me...
Awatar użytkownika
kasiash

Post autor: kasiash »

miło cię poznać :-D
trzymaj się :happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

Witaj na forum :)
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

Witamy na forum :)
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Awatar użytkownika
szarlotka92

Post autor: szarlotka92 »

Witam,miło Cię poznać!

Pozdrowienia dla Ciebie i córeczki ;-)
ObrazekObrazek
He trapped me in his heart.
Apsiek

Post autor: Apsiek »

Miło poznać osobę z miasta który jest mi dość bliskie z racji tego że mieszka tam spora część mojej rodziny i z którym wiążę kawał swojego życia ;-) Witam i pozdrawiam, na Twoje posty natykałam się już wcześniej i dobrze wiedzieć o Tobie nieco więcej ;-)
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

O i ja się przywitam, bo wydajesz się ciekawą osobowością : )
także witam serdecznie i życzę miłego, a przede wszystkim niekończącego się pobytu na forum.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: herbata_wymiata »

Oho widzę że uwielbienie do Michaela Jacksona przechodzi z pokolenia na pokolenie :)
To dobrze, niech nasi wnukowie i prawnukowie wiedzą, że kiedyś żył tak wspaniały człowiek.
Witam :)
"I don't like talk that much, hehehaha"
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

Bardzo dziękuję wszystkim powyższym za powitanie, no i do zobaczenia na MJowisku!!! hurrrrrrrrrrrrraaaa!!!
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
bercia.bella

Post autor: bercia.bella »

Kurka, chciałabym Cię poznać! Wydaje mi się, że jesteś bardzo ciekawy. Fajnie, że do nas dołączyłeś. ;-)
<<Głos dostałem od Boga, ale to pozwoliliście żeby świat mnie usłyszał.>>
ODPOWIEDZ