Pochodzę z Łodzi i tam mam rodzinę i wielu znajomych, ale od 10 lat mieszkam w Warszawie z mężem i córeczką.
Na Uniwersytecie Łódzkim zrobiłam pięć lat temu doktorat z nauk ekonomicznych. Potem moje losy zawodowe rzuciły mnie w kierunku dziennikarstwa motoryzacyjnego. Teraz jednak mój główny zawód to mama.
Moja córeczka ma ponad dwa lata, ale jak skończyła 13 miesiąc nauczyłam ją Moonwalka

Ja pamiętam czasy, kiedy pierwszy raz Krzysztof Szewczyk puścił video do Thrillera! Byłam mała i bardzo mi się podobało. Teraz jestem duża i też mi się podoba.
Zaliczam się do tej najbardziej fanatycznej grupy fanów, walczę o dobre imię MJa zawsze i wszędzie. Mam to szczęście, że moja mama też nie oparła się urokowi Geniusza z Gary, więc wieczorami na Skypie przesyłamy sobie linki do YT i wzdychamy razem, jaki to fajny facet żył na tym świecie!
Michael chciał wprowadzenia ogólnoświatowego Dnia Dziecka. Ale zgodnie z Man in the Mirror, mówił by zacząć od siebie. Jego pomysł to jeden dzień w tygodniu poświęcany TYLKO I WYŁĄCZNIE dziecku - bez telewizji, radia, a przede wszystkim komórki i komputera! Pomimo, że ja każdy dzień spędzam z moja córką, to postanowiłam raz w tygodniu odciąć się od tego wszystkiego i tak jak mówił MJ, dać ten czas córce. Polecam wszystkim rodzicom na świecie! Bez względu na to czy wasze dzieci są małe czy już trochę starsze.
Pozdrawiam Was wszystkich i jeśli jest ktos z Łodzi lub Wwy, kto chciałby się zaprzyjaźnić z bratnią Michaelową duszą, to będzie mi bardzo miło.