Kurtka z "Thrillera" - prośba
Kurtka z "Thrillera" - prośba
Witam
Nie przepadam za długimi wstępami, więc powiem do rzeczy.
W szkole mamy konkurs karaoke. Śpiewam Thriller, wraz z układem tanecznym (z małą grupką dziewczyn) itd. W zeszłym roku zajęłam 3cie miejsce (śpiewałam Bryana Adamsa - Everything I do), ale w tym roku musze z dziewczynami zdobyć pierwsze miejsce. Wszystko już pięknie mamy, tlyko brakuje mi jednego. Mam buciki (co prawda damskie ale skórzane czarne ), białe skarpetki, lekko za krótkie czerwone spodnie, ale brakuje mi takiej kurtki. I mam wielką prośbę, czy ktoś mógłbymi pożyczyć na czas występu kurtkę podobną do tej co Michael miał w Thrillerze. Najlepiej gdyby to była osoba z Poznania, ja z tamtąd jestem.
Od razu uprzedzam, że nie mam kasy, ale nie wiem mogę się jakoś odwdzięczyć. Jak coś konkurs jest pod koniec tego miesiąca.
HEEEEEELP!!!
Poza tym to pozdrawiam wszystkich.
Nie przepadam za długimi wstępami, więc powiem do rzeczy.
W szkole mamy konkurs karaoke. Śpiewam Thriller, wraz z układem tanecznym (z małą grupką dziewczyn) itd. W zeszłym roku zajęłam 3cie miejsce (śpiewałam Bryana Adamsa - Everything I do), ale w tym roku musze z dziewczynami zdobyć pierwsze miejsce. Wszystko już pięknie mamy, tlyko brakuje mi jednego. Mam buciki (co prawda damskie ale skórzane czarne ), białe skarpetki, lekko za krótkie czerwone spodnie, ale brakuje mi takiej kurtki. I mam wielką prośbę, czy ktoś mógłbymi pożyczyć na czas występu kurtkę podobną do tej co Michael miał w Thrillerze. Najlepiej gdyby to była osoba z Poznania, ja z tamtąd jestem.
Od razu uprzedzam, że nie mam kasy, ale nie wiem mogę się jakoś odwdzięczyć. Jak coś konkurs jest pod koniec tego miesiąca.
HEEEEEELP!!!
Poza tym to pozdrawiam wszystkich.
Re: Potrzebuję pomoc od jakiegoś fana który ma...
Rozbiłeś mnieTrinity pisze:Mam buciki (co prawda damskie ale skórzane czarne ),

Taka kurtka istnieje, nawet miałem ją na sobie ale więcej ci nie powiem, nie czuje się do tego upoważniony.
P.S.
Napisz coś więcej, jaka szkoła, gdzie i kiedy.
P.S.2
Dlaczego nie Billie Jean? :-(
no więc?? Czy ktos mógłby mi jakoś pomóc, doradzić, gdzie (czy wogóle) można gdzieś kupić taką kurtkę?? Albo ktoś ma dobrą duszę i może pożyczyć na jeden dzionek?? Wiem, ze pierwsza myśl nasuwająca sie wam na mysl to to, że pożyczę kurtkę i jej nigdy więcej nie odzyskam...... ale ja taka nie jestem. Oczywiście, każdy se tak może napisać...ehhh.. macie jakies propozycje??
Pamietam ze ktos chcial sprzedac taka kurtke, wejdz tu ale to bylo w marcu. I jeszcze pewnien fan z mojej miejscowosci ma Thriller Jacket, ale watpie zeby pozyczyl, ale zapytac sie mozna.Trinity pisze:no więc?? Czy ktos mógłby mi jakoś pomóc, doradzić, gdzie (czy wogóle) można gdzieś kupić taką kurtkę?? Albo ktoś ma dobrą duszę i może pożyczyć na jeden dzionek?? Wiem, ze pierwsza myśl nasuwająca sie wam na mysl to to, że pożyczę kurtkę i jej nigdy więcej nie odzyskam...... ale ja taka nie jestem. Oczywiście, każdy se tak może napisać...ehhh.. macie jakies propozycje??