Spotkania fanów w Poznaniu
Przecież napisałam Moniu że na 00,1% pojadę
Z tego co mi wiadomo/a nie wiem nic
/to raczej nikt w Łodzi spać nie będzie.No chyba że na dworcu oczekując na banę w stronę powrotną.

Z tego co mi wiadomo/a nie wiem nic

no Jeanny ja mam nadzieje, że uda Ci sie pojechać :)
Sprawdzam wałśnie polączenia do Łodzi i jedyne bezpośrednie a tym samym najtańsze ze wszystkich jest o godzinie 8.59. Na miejscu bylibysmy o 13.17.. hmm no to troche wczesnie ale jak mamy zamiar tańczyć to trzebaby być troche wcześniej. Co o tym myślicie? kolejne połączenia są z przesiadkami no i dużo drozsze. Mysle że watro być troche wczesniej i zaoszczedzic kasy na jakies piwko czy coś :)
Sprawdzam wałśnie polączenia do Łodzi i jedyne bezpośrednie a tym samym najtańsze ze wszystkich jest o godzinie 8.59. Na miejscu bylibysmy o 13.17.. hmm no to troche wczesnie ale jak mamy zamiar tańczyć to trzebaby być troche wcześniej. Co o tym myślicie? kolejne połączenia są z przesiadkami no i dużo drozsze. Mysle że watro być troche wczesniej i zaoszczedzic kasy na jakies piwko czy coś :)
Prawdopodobnie jechaliśmy tym pociągiem w zeszłym roku bo jeśli pamięć mnie nie myli byliśmy coś koło 13 z minutami na miejscu.No to sprawę pociągu mamy już za sobą.ugh......
Moniu nie lubisz przygód?
Moniu nie lubisz przygód?

...tyle ze u mnie to sie troche pozmienialo....poniewaz powiedzialam męzowi - rusz du... i jedziemy na impreze...nie chcialam go samego w domu zostawiac poniewaz przypomnilo mi sie, ze 28 akurat przypada nasza rocznica ślubu...wiec...jedziemy autem, rezerwacja zrobiona, widzimy sie na miejscu...

- MichaelsAngel
no co no wystarczy się tylko umówic na dworcu nie?:P
Myslal ktoś już o powrocie?
wracamy z samego rańca po imprezie nie?:P Tylko ja Wam powiem że nie wiem jak sprawdzić bo nie wiem czy z łodzi głównej czy z jakiejś innej... (?) Pomóżcie :P
Jada ze mną 2 nie do konca zmajkelizowane osoby :)
a Ty Jeanny nie jedziesz z nami pociagiem?
Myslal ktoś już o powrocie?
wracamy z samego rańca po imprezie nie?:P Tylko ja Wam powiem że nie wiem jak sprawdzić bo nie wiem czy z łodzi głównej czy z jakiejś innej... (?) Pomóżcie :P
Jada ze mną 2 nie do konca zmajkelizowane osoby :)
a Ty Jeanny nie jedziesz z nami pociagiem?
- MichaelsAngel
- MichaelsAngel
-
łódź kaliska kochana
jest jeszcze wcześniejsze połączenie. w łodzi jest się koło 12, z jedną przesiadką w kutnie, jedziesz 4 godziny a nie 5. wydaje mi się to atrakcyjne...
7:51 - wyjazd z poznania - 9:48 kutno - pociąg Interregio
10:23 - wyjazd z kutna - 11:54 Łódź Kaliska - pociąg osobowy
normalny - 33zł (ten osobowy bezpośredni o 8:50 kosztuje 31zł)
co Wy na to? Czy ktokolwiek cokolwiek napisze oprócz michaelsangel? gdzie się wszyscy podziali?
jest jeszcze wcześniejsze połączenie. w łodzi jest się koło 12, z jedną przesiadką w kutnie, jedziesz 4 godziny a nie 5. wydaje mi się to atrakcyjne...
7:51 - wyjazd z poznania - 9:48 kutno - pociąg Interregio
10:23 - wyjazd z kutna - 11:54 Łódź Kaliska - pociąg osobowy
normalny - 33zł (ten osobowy bezpośredni o 8:50 kosztuje 31zł)
co Wy na to? Czy ktokolwiek cokolwiek napisze oprócz michaelsangel? gdzie się wszyscy podziali?
Primum non nocere.
- MichaelsAngel
dzieki :)
hmm mi się wydaje, że korzystniej byłoby jechac jednak tym o 8.50. To tylko godzina roznicy a w grupie będzie nam czas mijał szybko i wesoło. No i bylibyśmy troche później i nei musielibysmy tyle czasu czekać. No ale moze rzeczywiście ktos moglby się wypowiedziec na ten temat :P Jeśli się wam podoba druga opcja wtedy ja sie dostosuje :)
Droga powrotna:
Kto bedzie wracal rano, zaraz po imprezie?
Jest ładne bezpośrdnie polączenie o 5.18 (osobowym) i późniejsza opcja to tlk o 6.18
Edit: nie! pomyłka, ten pieprzony o 5.18 dojezdza do starolęki :/
hmm mi się wydaje, że korzystniej byłoby jechac jednak tym o 8.50. To tylko godzina roznicy a w grupie będzie nam czas mijał szybko i wesoło. No i bylibyśmy troche później i nei musielibysmy tyle czasu czekać. No ale moze rzeczywiście ktos moglby się wypowiedziec na ten temat :P Jeśli się wam podoba druga opcja wtedy ja sie dostosuje :)
Droga powrotna:
Kto bedzie wracal rano, zaraz po imprezie?
Jest ładne bezpośrdnie polączenie o 5.18 (osobowym) i późniejsza opcja to tlk o 6.18
Edit: nie! pomyłka, ten pieprzony o 5.18 dojezdza do starolęki :/