Myślę, że propozycja tancerza- tańczymy trzy tańce, każdy tańczy co chce - to idealne rozwiązanie. W ten sposób wszyscy będą zadowoleni i efekt będzie większy. A co najważniejsze w końcu osiągniemy porozumienie i będziemy już mogli ćwiczyć nasze układy
Pozdrawiam
Ja też jestem za odtańczeniem trzech układów Będzie sprawiedliwie i ciekawie, pokażemy klasykę i coś nowego. A najważniejsze, że będziemy się przy tym świetnie bawić. Pozdrawiam
Ja proponuję Thrillera w wersji Thrill the World : tutaj 2 z 40 części instruktażu (1 została wykasowana), gdzie dziewczyna po kolei wszystko tłumaczy (w ostatnich 2 częściach jest tańczony cały układ, więc jeśli ktoś chce sobie tylko przypomnieć to proponuję od razu przejść do tych części).
Jeśli chodzi o The Drill to Travis Payne- choreograf i tancerz Michaela nas nauczy.
3 tańce każdy po kolei kto chce włącza się do tego co umie.... będzie ciekawie i każdy to co chce ;) to żadne zawody co kto tańczy, która choreografia wygra itd ;) To nasze MJowisko :):):) nasze święto :) dla każdego :)
Ja również od początku jestem za tą opcją, stąd złożyłam autografy pod wszystkimi trzema tytułami Każdy tańczy co chce i co umie- tak będzie najlepiej
Eta pisze:Natomiast Beat It można się nauczyć od tego pana.
Moim zdaniem gość nie pokazuje do końca poprawnie tych kroków( fala i nie robi wymachu nogą) i nie wiem po co oni na drugi raz robią 4 kroki w tył. Można się z tego uczyć, ale zweryfikować z wersją z teledysku tak jak to poprawnie wygląda. Sorry ale to już chyba moje zboczenie to dążenie do idealizmu i robienie jak Michael Wybaczycie?
Ja bardzo bym chciała zatańczyć wersje teledyskowe Thrillera i Beat it. Można by co nieco podpatrzeć z filmików instruktażowych, co niewątpliwie jest bardzo pomocne, ale podstawą moim zdaniem powinien być taniec Michaela.
Jeżeli chodzi o The drill to ja również jestem za wersją Travisa.
Pozdrawiam
zawsze mozna podzielic sie na dwie grupy. Jak zabrzmi thriller to jedna z nich zatanczy wersje z teledysku a druga z nich wersje z TTW i po problemie:)
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
A no taka że Mike w teledysku robi parę ruchów inaczej i kroki mają inną kolejność, niż w TTW. TTW jest do całej piosenki, a w Thrillerze nie ma choreografii do całej piosenki tylko fragment. Jak oglądniesz dwie wersje dokładniej to zobaczysz różnicę