Mam pytanko. Czy na wysłane maile z rezerwacjami dostaniemy jakieś zwrotne potwierdzenie na maila? Proszę o info bo nie wiem czy się czuć jako osoba, która się załapała czy nie? Pozdrawiam serdecznie Jacek
siadeh_ pisze: MJ PT skupia również "beliversów" czyli tych, co to ze smiercią Króla sie nie pogodzili.
Pozwolę sobie Ciebie poprawić: beliversi to ludzie, którzy nie wierzą w śmierć Michaela. Bo niektórzy mają taki paradoks, że się pogodzili, ale nie wierzą
Oj no faktycznie jakis skrót myślowy mi wyszedł, ale swoja drogą już sie gubię trochę w tych podziałach na wierzących, niewierzących, pół wierzących, ćwierć wierzących etc.... przepraszam za zamieszanie.
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
siadeh_ pisze:Oj no faktycznie jakis skrót myślowy mi wyszedł, ale swoja drogą już sie gubię trochę w tych podziałach na wierzących, niewierzących, pół wierzących, ćwierć wierzących etc.... przepraszam za zamieszanie.
siadeh_ pisze:Kochani,
przemarszu żadnego nie będzie , bo zeszłoroczny marsz miał byś niejako takim zamknięciem żałoby, był trochę, jak odprowadzenie MJa... nie chcę już rozpamiętywac odejścia Michaela w nieskonczoność zwłaszcza , ze MJ PT skupia również "beliversów" czyli tych, co to ze smiercią Króla sie nie pogodzili.
To ma byc czas zabawy. Okoliczności zeszłorocznego zlotu były zupłenie inne.
A motyw białej róży? To poniekąd taki symbol, kolejny z wielu MJowych akcentów na tym zlocie. Ciekawe ilu młodych fanów odkryje i te inne?
Pozdrawiam,
siadeh_
Dziękujemy za informację . Nie będzie już domyślania się. I całe szczęście. Wszystko jasne i klarowne.
Mandey pisze:
No nie powtórzę bo w tym roku mnie nie będzie na zlocie.
Zmiana planów. Będę jednak na zlocie a raczej będziemy :) Zaproszenie na wesele nie dotarło do mnie więc weekend 28-29 mam wolny więc... Rawicz-Poznań-Łódź!
Tancerz cieszysz się? Spróbuj się tylko piwa ze mną nie napić!