Ja właściwie mogę zatańczyć wszystkie układy, ale jak już mam wybierać, to głosuję na... Thrillera (wersja z Thrill The World). Z tym, że raczej bez Thrillerowych strojów i makijażu, bo raz że nie chce mi się tego wszystkiego ciągnąć ze sobą tyle kilometrów, a dwa - może nie być za bardzo czasu i miejsca żeby się przebierać i malować. Zresztą chyba prawie każdy będzie w jakimś majkelowym stroju (bo MJ Szczecin Team na pewno ). Będzie to wyglądało bardziej spontanicznie moim zdaniem :)
Thriller
billiejean89
give_in_to_me
Klaud
weronika_poznan
ghost_ola
+MJowitek (?)
RoxiMJ
po-cichu
Kama
_*Aga*_
billiejean89 pisze:Ja nadal zostaje przy swoim. Jednak proponowałabym wersje "normalną" z videoclipu.
i co część piosenki będziesz zmyślać ??
przecież w videoclipie nie widać całego układu poza tym jest trochę zmieniony nawet w porównaniu z wersją koncertową
Thrill The World przynajmniej będziemy wszyscy znać na dzień światowego Thrillera :)
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
billiejean89 pisze:Ja nadal zostaje przy swoim. Jednak proponowałabym wersje "normalną" z videoclipu.
i co część piosenki będziesz zmyślać ??
przecież w videoclipie nie widać całego układu poza tym jest trochę zmieniony nawet w porównaniu z wersją koncertową
Thrill The World przynajmniej będziemy wszyscy znać na dzień światowego Thrillera :)
Kama zobacz parę postów wcześniej, pisałam o fragmencie z teledysku gdzie jest sam taniec, a nie cała piosenka, potem wrzuciłam filmik ludzi, którzy chca bić rekord w Pradze Czeskiej i oni mają to samo co w teledysku. Zmyślać mozna do całej piosenki poza wspomnianym fragmentem jak ktoś tańczy solowo, a nie w grupie.
3 tańce każdy po kolei kto chce włącza się do tego co umie.... będzie ciekawie i każdy to co chce ;) to żadne zawody co kto tańczy, która choreografia wygra itd ;) To nasze MJowisko :):):) nasze święto :) dla każdego :)
idea była taka żeby zatańczyło jak najwięcej osób więc po co sobie utrudniać poza tym nie wymyślajmy zatańczmy tak jak powinno być
i tak będzie trudno z synchronem przy tylu osobach
wiem co mówię z doświadczenia
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
tancerz pisze:to żadne zawody co kto tańczy, która choreografia wygra itd ;) To nasze MJowisko :):):) nasze święto :) dla każdego :)
Amen:) Faktycznie widać tu przerost formy nad treścią. Też sądzę, że każdy może się włączać w co chce. Chcecie z tego zrobić wydarzenie medialne, czy po prostu zatańczyć dla siebie i MJa? Profesjonalistami poprzez gadanie na forum się nie staniemy, możemy po prostu czerpać radość z tego, co robimy.
Kama pisze:poza tym nie wymyślajmy zatańczmy tak jak powinno być
i tak będzie trudno z synchronem przy tylu osobach
Prawda z synchronem moze być problem, ale nie możemy odstawić szopki że ktoś tam nie będzie umiał żadnego kroku i takie soby biorą się do tańczenia, więc dlatego piszę o tańczeniu jak powinno być. Nie mówię że mi wszystko idealnie wychodzi, bo wiem co to znaczy ślęczeć przed komputemem i po 20 razy patrzeć jak Michael robi dany krok i uczyć się samemu. Na to trzeba czasem dużo pracy i czasu żeby do czegoś dojść. Zależy to też czy ktoś ma łatwą przyswajalność i naukę kroków, niektórym to dużo zajmuje, niektórym krótko.
3 tańce każdy po kolei kto chce włącza się do tego co umie.... będzie ciekawie i każdy to co chce ;) to żadne zawody co kto tańczy, która choreografia wygra itd ;) To nasze MJowisko :):):) nasze święto :) dla każdego :)
Podpisuję się obiema ręcami i nogami.Chodzi nam o dobrą zabawę czyż nie?A tak każdy znajdzie jakiś układzik dla siebie
Dokładnie o to chodzi!
synchrony? może po tygodniu treningów, dzień w dzień, bez przesady :P Bawmy się! hehehehe ten wątek jest tak przewidywalny
Podpisuję się pod tym.
Widać,że nie dojdziemy do porozumienia bo każdy chce czego innego.
Będziemy tak dyskutować o tym co wybrać do końca sierpnia.
Powinniśmy popatrzeć na to z innej perspektywy.
Przecież ten występ ma być dla nas zabawą i radością.
To nie jest jakiś konkurs tańca .
Nie zrobimy tego idealnie ...
To takie moje skromne zdanie na ten temat.
Ludziska jedziemy sie tam przede wszytskim bawić i poznac innych ludzi, którzy maja takie same zainteresowania jak my:) niech każdy tańczy jak umie i juz:D ja mam nadzieje do tego czasu nauczyc sie WYBT - a co:D
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!