Dance team'owanie w Łodzi :)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Ja właściwie mogę zatańczyć wszystkie układy, ;-) ale jak już mam wybierać, to głosuję na... Thrillera (wersja z Thrill The World). Z tym, że raczej bez Thrillerowych strojów i makijażu, bo raz że nie chce mi się tego wszystkiego ciągnąć ze sobą tyle kilometrów, a dwa - może nie być za bardzo czasu i miejsca żeby się przebierać i malować. Zresztą chyba prawie każdy będzie w jakimś majkelowym stroju (bo MJ Szczecin Team na pewno ;-)). Będzie to wyglądało bardziej spontanicznie moim zdaniem :)
Thriller
billiejean89
give_in_to_me
Klaud
weronika_poznan
ghost_ola
+MJowitek (?)
RoxiMJ
po-cichu
Kama
_*Aga*_
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Ja nadal zostaje przy swoim. Jednak proponowałabym wersje "normalną" z videoclipu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

billiejean89 pisze:Ja nadal zostaje przy swoim. Jednak proponowałabym wersje "normalną" z videoclipu.
i co część piosenki będziesz zmyślać ??
przecież w videoclipie nie widać całego układu poza tym jest trochę zmieniony nawet w porównaniu z wersją koncertową

Thrill The World przynajmniej będziemy wszyscy znać na dzień światowego Thrillera :)
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Kama pisze:
billiejean89 pisze:Ja nadal zostaje przy swoim. Jednak proponowałabym wersje "normalną" z videoclipu.
i co część piosenki będziesz zmyślać ??
przecież w videoclipie nie widać całego układu poza tym jest trochę zmieniony nawet w porównaniu z wersją koncertową

Thrill The World przynajmniej będziemy wszyscy znać na dzień światowego Thrillera :)
Kama zobacz parę postów wcześniej, pisałam o fragmencie z teledysku gdzie jest sam taniec, a nie cała piosenka, potem wrzuciłam filmik ludzi, którzy chca bić rekord w Pradze Czeskiej i oni mają to samo co w teledysku. Zmyślać mozna do całej piosenki poza wspomnianym fragmentem jak ktoś tańczy solowo, a nie w grupie.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Propozycja :

3 tańce każdy po kolei kto chce włącza się do tego co umie.... będzie ciekawie i każdy to co chce ;) to żadne zawody co kto tańczy, która choreografia wygra itd ;) To nasze MJowisko :):):) nasze święto :) dla każdego :)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Kama

Gusia_19
a po co takie kombinacje?? nie lepiej nauczyć się od początku do końca tak jak powinno być

poza tym powiedz czy Ty umiesz którąś wersję od początku do końca
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
Gusia_19

Kroki do tego z Thrill world umiem, co do teledysku chciałabym się nauczyć. Może lepiej się nie odzywać, bo zaraz bedzie że ja"rządzę".
tancerz pisze: to żadne zawody co kto tańczy, która choreografia wygra itd ;)
To prawda to nie są zawody, ale też żeby to jakoś wyglądało, nie było w rozkładzie. A tym sposobem rozwijamy swoje zdolności :mj:
Awatar użytkownika
Kama

idea była taka żeby zatańczyło jak najwięcej osób więc po co sobie utrudniać poza tym nie wymyślajmy zatańczmy tak jak powinno być
i tak będzie trudno z synchronem przy tylu osobach
wiem co mówię z doświadczenia
Obrazek
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

tancerz pisze:to żadne zawody co kto tańczy, która choreografia wygra itd ;) To nasze MJowisko :):):) nasze święto :) dla każdego :)
Amen:) Faktycznie widać tu przerost formy nad treścią. Też sądzę, że każdy może się włączać w co chce. Chcecie z tego zrobić wydarzenie medialne, czy po prostu zatańczyć dla siebie i MJa? Profesjonalistami poprzez gadanie na forum się nie staniemy, możemy po prostu czerpać radość z tego, co robimy.
Awatar użytkownika
Gusia_19

Kama pisze:poza tym nie wymyślajmy zatańczmy tak jak powinno być
i tak będzie trudno z synchronem przy tylu osobach
Prawda z synchronem moze być problem, ale nie możemy odstawić szopki że ktoś tam nie będzie umiał żadnego kroku i takie soby biorą się do tańczenia, więc dlatego piszę o tańczeniu jak powinno być. Nie mówię że mi wszystko idealnie wychodzi, bo wiem co to znaczy ślęczeć przed komputemem i po 20 razy patrzeć jak Michael robi dany krok i uczyć się samemu. Na to trzeba czasem dużo pracy i czasu żeby do czegoś dojść. Zależy to też czy ktoś ma łatwą przyswajalność i naukę kroków, niektórym to dużo zajmuje, niektórym krótko.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

tancerz pisze:Propozycja :

3 tańce każdy po kolei kto chce włącza się do tego co umie.... będzie ciekawie i każdy to co chce ;) to żadne zawody co kto tańczy, która choreografia wygra itd ;) To nasze MJowisko :):):) nasze święto :) dla każdego :)
Podpisuję się obiema ręcami i nogami.Chodzi nam o dobrą zabawę czyż nie?A tak każdy znajdzie jakiś układzik dla siebie ;-)
Obrazek

Post autor: La_Pantera_Rosa »

Ja juz o takim pomyśle gdzieś wcześniej pisałam :):P heh i to by bylo najlepsze ;) :mj:
Ain't no sunshine when he's gone :(
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

Dokładnie o to chodzi!

synchrony? może po tygodniu treningów, dzień w dzień, bez przesady :P Bawmy się! hehehehe ten wątek jest tak przewidywalny :smiech:
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Klaud

Post autor: Klaud »

Podpisuję się pod tym.
Widać,że nie dojdziemy do porozumienia bo każdy chce czego innego.
Będziemy tak dyskutować o tym co wybrać do końca sierpnia. ;-)
Powinniśmy popatrzeć na to z innej perspektywy.
Przecież ten występ ma być dla nas zabawą i radością.
To nie jest jakiś konkurs tańca . :tancze:
Nie zrobimy tego idealnie ...
To takie moje skromne zdanie na ten temat. glupija
Obrazek
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

Ludziska jedziemy sie tam przede wszytskim bawić i poznac innych ludzi, którzy maja takie same zainteresowania jak my:) niech każdy tańczy jak umie i juz:D ja mam nadzieje do tego czasu nauczyc sie WYBT - a co:D
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
ODPOWIEDZ