Dance team'owanie w Łodzi :)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Jeśli wygra Thriller, to proszę podajcie linka, z którego będzie można ewentualnie się douczyć, bo zapewne umiem inną wersję heheh :mj: Szczecin umie tą, która była na Thriller World, a Wy?
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
DirtyDiana13

Post autor: DirtyDiana13 »

ROXIMJ pisze:bo zapewne umiem inną wersję
:smiech:
też tak mam ;-)
albo nauczę się innej wersji, albo z inną stronę i cały układ do bani glupija
Obrazek
Gambara

Post autor: Gambara »

Witam wszystkich ja też będę na zlocie tegorocznym w Łodzi i bardzo chętnie przyłączyłbym się do Was do odtańczenia układów Drill i Beat it. Dopisuję się zatem, korzystając z niezwykle cennej, sugestywnej i bardzo uprzejmej rady mojej kamratki ROXIMJ zwanej dalej Żabcią:) na listę chętnych i oczekujących ;-) . Myślę że Beat it jest najprostszym układem i nikt nie będzie miał problemów z nauczeniem się tego.
Pozdrawiam wszystkich:). P.S. Dziękuję wspomnianej już Żabulce za korekty językowe a la profesor Jan Miodek:).

Thriller
billiejean89
give_in_to_me
Klaud
weronika_poznan
ghost_ola
+MJowitek (?)
RoxiMJ
po-cichu
Kama

The drill
tancerz
RoxiMJ
Gambara
Kama

Beat it
La_Pantera_Rpsa
anias
Eta
RoxiMJ
Kama
Gambara
Ostatnio zmieniony czw, 05 sie 2010, 21:48 przez Gambara, łącznie zmieniany 6 razy.
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Gambara pisze:bardzo chętnie przyłączyłbym się do Was do tańca z układów Drill i Beat it. Jeśli można proszę dopisać mnie na listę chętnych i oczekujących ;-)
Sam się dopisz Wojtas, Ty leniu śmierdzący nenene Na dodatek nie chciało Ci się uczyć Thrillera i co teraz? Będziesz musiał spiąć poślady i się naumieć nenene
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

Thriller i The Drill wymaga wspólnych prób. Mamy 19 osób. Zastanówmy się czy tyle osób da się zsynchronizować. Niektóre z nich bedą się widziały pierwszy raz w życiu ;) Jeśli chcemy żeby nam wyszło na takim poziomie żeby można to było pokazać w TV to trzeba zorganizować jeszcze więcej osób żeby to było takie bardziej anonimowe ;) No i układ musi byc prosty. ;) to jest moje zdanie. ;)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

Thriller
billiejean89
give_in_to_me
Klaud
weronika_poznan
ghost_ola
+MJowitek (?)
RoxiMJ
po-cichu
Kama

The drill
tancerz
RoxiMJ
Gambara
Kama
MichaelsAngel

Beat it
La_Pantera_Rpsa
anias
Eta
RoxiMJ
Kama
Gambara
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

o jeju, ludzie. musimy się chyba już dziś pogodzić z tym, że to nie ma szans wyjść idealnie! nie jesteśmy chińskim wojskiem! :) denstimy tańczą ze sobą od wielu miesięcy i nadal widzimy u siebie potrzebę szlifowania :). mam w nosie telewizję i inne media, chcę się dobrze bawić. ALE jeśli z powodu czyjeś inne wersji dostanę szczękę to nie ręczę za siebie!!!

koniec żartów. nie ustalimy jednej jedynej poprawnej wersji thrillera, prawda jest taka, że możemy wrzucić tu tysiąc linków, zajrzy w to może 10% zainteresowanych (lub nie :P) i na miejscu ze stresu przed byciem na wizjii każdy zatańczy po prostu tak jak umie. hehehe... no masakra...

także ja głosuję za wyluzowaniem ALBO za 100% spięciu pośladów (super określenie ROXIMJ!), poproszeniem np Tancerza o wyłonienie filmu z tutorialem i CIĘŻKIEJ HARÓWY W CHACIE PRZED LUSTREM!

A beat it jest nuuudnyyyyy nenene
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Nie rozumiem dlaczego robicie z synchronizacji nie wiadomo co.Każdy ma na płycie ten sam czas trwania utworu i do ośmiu liczyć chyba umie czyż nie?Najlepszym wykonaniem moim zdaniem byłby The Drill-to byłby czad.Umówilibyśmy się na jednakowy strój co w tym układzie jest pestką i dalibyśmy czadu. ;-) A jeżeli chodzi o Thrillera to już widzę tą kaszanę w firanach i wogóle-przestańcie-wtedy dopiero by nas wyśmiali-każdy z innej bajki :smiech:
Albo zrobimy coś dobrze albo wcale,Beat It jest już oklepany więc udam że wogóle nie ma tego na liście.

THE DRILL-dżozefa100
Obrazek

weronika-poznan zgadzam sie w 100% nenene Luz i pasja przede wszystkim... a czy będą synchrony... no cóż, większość z nas nie jest profesjonalnymi tancerzami, tak myślę, więc nie ma co się zbytnio napinać. A wiadomo, że każdy da z siebie maksimum!
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Eweline

Post autor: Eweline »

Ja jestem za The Drill :-) Thriller musiałby być zatańczony super profesjonalnie, żeby był efekt i musielibyśmy mieć profesjonalne stroje. Poza tym wolałabym pokazać coś nowego, a Thriller był już prezentowany tyle razy na różnego rodzaju imprezach. Beat It także. Nie widziałam natomiast Drilla w wykonaniu dużej liczby fanów. To byłby efekt! Trzeba być oryginalnym jak powiedział tancerz ;-)

Myślę, że dobrym pomysłem byłby także mix tych trzech tańców. Moglibyśmy odtańczyć je w jednym stroju: albo michaelowym albo wszyscy ubrani np. na biało-czarno.

:mj:

Thriller
billiejean89
give_in_to_me
Klaud
weronika_poznan
ghost_ola
+MJowitek (?)
RoxiMJ
po-cichu
Kama

The drill
tancerz
RoxiMJ
Gambara
Kama
MichaelsAngel
Eweline

Beat it
La_Pantera_Rpsa
anias
Eta
RoxiMJ
Kama
Gambara
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

obawiam się, że żadnych miksów, eweline. To dopiero będzie bałagan. Strój czarno-biały - super.

Dzozefa. nudziarzu hiehehie! nie każdy miał Trinity czy innego super nauczyciela, który objasnił tajniki Drilla! Tego, jak sama zauważyłaś - nie da się spapugować od tak od Travisa. Wiadomo, ze to widowisko i nowość, ale może bez przesady - uniemożliwiamy innym osobom dołączenia do grona przed kinem. skoro bidet jest już oklepany, a drill za trudny (tak uważam, ciężko jest się nauczyć po prostu z filmiku Travisa) to spójrz przychylnym okiem na firanki thrillera i daj się przekonać. Olejmy firanki i makijaż, to nie jest potrzebne. Linki Zoe Desmond na youtube wyjaśniają bardzo wiele, są proste, thriller wychodzi nam sam nawet nie wiadomo kiedy. Nie pamiętasz? I bez Trinity gadałabyś zupełnie inaczej! HEJ! :wariat:
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Klaud

Post autor: Klaud »

Eweline pisze:Ja jestem za The Drill

Ja nadal stoję za Thrillerem.
Drill to przecież taki " wojskowy" taniec. :war:
Trzeba go tańczyć równo !
A wątpię byśmy to osiągnęli bez wspólnym prób.
Wyjdzie nam z tego jedna wielka krzywizna... :nerwy:

Czy jest sens zaczynać coś co się może nie udać ? :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

Dobra niech juz bedzie ten thriller. Tracimy cenny czas. Teraz trzeba zgromadzic jeszcze wiecej osob im wiecej osob tym musi byc mnie je idealnie ;) na przodzie najlepiej ustawic osoby z teamow;)I kto da czerwona kurtke trzeba sie popytac. dajcie jakis filmik instruktarzowy , ja probowalam znalezc ale nie mam duzo wspolnego z tancem i nie wiem ktory bedzie najlepszy ;)zobacze czy cos z tego bedzie ;))
a The Drill mnie przeraza ;D
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Nie wiem, dla mnie to prędzej wiocha wyjdzie z The drill, to jest choreografia, która na prawde trzeba zrobić idealnie równo, żeby byl chociaz jakiś tam efekt.
Czy to tylko moje zdanie?

Proszę Was zastanówcie się jak to by wyglądało. Śmiech na sali ;)

Jeśli miałby to być Thriller, to moim skromnym zdaniem powinniśmy zatańczyć w normalnych ciuchach, tzn nie przebierać sie , bo podejrzewam ze czasu na to nie będzie.
I tak każdy będzie miał jakąś koszulkę z MJ, czy cekinową marynare. Wiem , że lepszy efekt byłby jako zombie, ale do tego potrzebny jest makijaż itd.

Tak czy siak, nadal Thriller

Ktoś wspomniał , żeby głosować do poniedziałku. Tak zróbmy. Zostaną wtedy 2 pełne tygodnie na dopracowanie wybranego układu ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

jeżeli chodzi o mnie to mogę zatańczyć Thrillera wersje z Thrill the world:)
Pracuje cale wakacje i nie mam czasu by sie wyspać nawet także o nauce nowego układu czy wprowadzaniu zmian nawet nie mysle - po prostu nie mialabym kiedy tego zorbic.
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
ODPOWIEDZ