''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Jeśli można wiedzieć, jakim aparatem robisz te cudeńka ?
marzy mi się jakiś dobry aparat ale zielona w tym jestem i nie wiem co wybrać i w przystępnej cenie może mi doradzisz coś na początek ?
nikawero pisze:P.S. Głupia mucha Buhahahaha .
no co ? moja kumpela x D
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Ty tez masz talent :) widzisz rzeczy których większość nie widzi to wielki plus jeśli chodzi o fotografie :). Wszystkie zdjęcia mi się podobają. Świetnie wybrałaś fotografie aby nie było za nudno po trochę z każdego. Najbardziej podoba mi sie zdjęcie z ludźmi jak siedzą na jakieś konstrukcji jedynie co do czego bym się tu przyczepił to wyrównanie do pionu, można by się pokusić w PS o przechylenie zdjęcia aby otrzymać poziom pionowy lub poziomy ale i tak zdjęcie rewelacja. Wspaniały kadr :).Mewy na plaży jak z obrazka :). Zdjęcie z odbijającą się łódką zapiera dech w piersiach :). Zdjęcia makro też bardzo dobre. Czekam na następne zdjęcia:)
M.J.[*] pisze:Jeśli można wiedzieć, jakim aparatem robisz te cudeńka ?
marzy mi się jakiś dobry aparat ale zielona w tym jestem i nie wiem co wybrać i w przystępnej cenie może mi doradzisz coś na początek ?
nikawero pisze:P.S. Głupia mucha Buhahahaha .
no co ? moja kumpela x D
Marka : Oczywiście Nikon , chyba połowę robiłam D700 , ale głowy za to nie dam (-; .
Cena: Jeśli chodzi o sam aparat , to teraz jest dostępny w sklepach od 7777 PLN do 10042 PLN , jeśli chodzi o "dodatki" czyt. lampa błyskowa itd. to już wychodzi drożej.
Na początek jednak polecam Ci Nikona E5400 (sama kiedyś takiego miałam ).
Ostatnio zmieniony śr, 28 lip 2010, 12:48 przez nikawero, łącznie zmieniany 1 raz.
Najgorszy błąd jaki może popełnić tancerz jest myślenie. Taniec trzeba czuć. — Michael Jackson
Piękne, genialne. Nic więcej nie trzeba powiedzieć . Aż marzy mi się, aby dorównać Twoim fotografią ;). Mogłabym się do czegoś dowalić, ale nie chcę i nie potrafię, bo są cudne. tancerz powiedział Ci ew. błąd i teraz mogę tylko podziwiać.
Świetne zdjęcia! Bardzo mi się podobają. Widać, że masz talent. Najbardziej wpadły mi w oko zdjęcia makro, ale reszta również bardzo pozytywnie.
Czekam na więcej