Mandey pisze:"w tym roku mnie nie będzie na zlocie.
ja wiem, że można trzasnąć focha jak Ci się coś nie podoba.. ale... tu chodzi o NAS ... It's all for Love L.O.V.E.
Porzuć swoje poglądy i wyruszaj na MJowisko, wyruszaj na spotkanie z Nami!!
poza tym Mandey, zlot znowu jest w Bałtyku, a chyba to miejsce pozytywnie wspominasz ; )
Tym razem popilnujemy kosza na śmieci, co by nam piw nie sprzątneli przedwcześnie ;d
Chłopy mnie zabraknie z przyczyn naprawdę niezależnych ode mnie.
W ubiegłym roku jechałem prosto z wesela... Tym razem już nic nie poradzę. Muszę być na miejscu.
Cieszę się niezmiernie, że i ja wreszcie będę miała okazję poczuć to wydarzenie na własnej skórze, a przede wszystkim, że będzie to niebywała okazja poznać kolejnych fajnych ludków
To będzie miłe zakończenie mojego urlopu, jestem tego pewna. Do zobaczenia zatem w realnym świecie
There's a place in your heart
And I know that it is love
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
Jesli nie skasuja lotu, nie wybuchnie wulkan na Islandii to sie melduje po raz pierwszy. To bedzie mily poczatek urlopu, ktory wzielam specjalnie w tym terminie :)
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."