Hej. Bardzo się cieszę na to MJowisko. Jest wiele osób na forum, które się lubi i miło będzie znowu się z nimi zobaczyć.
Pozdrawiam, właśnie wysłałam email. I do zobaczenia! :)
Agnes.
p.s. na Rojnej już chyba nie będziemy nocować z AgnetąMJ i giovanedonore, zatem "Jesteśmy....yyyy.... ***j wie gdzie jesteśmy" Mandey już nie powtórzysz. :)) (ale może tak dla draki przejedziemy się z dziewczynami jeszcze tym autobusem, co to zapowiada pięknie ulicę: TRAKTOROWA:D, to było piękne!)
Ostatnio zmieniony pn, 09 sie 2010, 12:21 przez akaagnes, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja mam w tym dniu ślub przyjaciółki - wybór ciężki, ale jak na razie wiekszosc przemawia za tym,że poajwie sie na MJOWISKU - mam nadzieje, że kolezanka mi wybaczy:)
Gusia_19 pisze:To będzie mój pierwszy zlot i cieszę się że was poznam osobiście
jeżeli nic sie nie zmieni to będzie także i moj "pierwszy raz":) nie moge się doczekac!!!
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Ha, już rezerwacja zrobiona dla i mnie męża, za 3h muszę wstać na pociąg, ale się cykam, że jak wrócę z wakacji to już po ptokach będzie i wszystko porezerwujecie, więc mail wysłany :). Nasz pierwszy zlot, inicjacja. Mamy nadzieję na miłą utratę fanowskiego dziewictwa a na razie spadamy na urlop