Tarnów

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Patty

Post autor: Patty »

Hejka was...co wy na to aby sie zebrac i umowic w jakims klubie posiedziec pogadac ...????w lipcu teraz jakos ?????
Apsiek

Post autor: Apsiek »

Ooo, jak miło że ktoś wreszcie odświeżył ten wątek ;-) Co do spotkania to podpisuję się, aczkolwiek jedną ręką ponieważ czas wakacji z reguły jest u mnie dość nieprzewidywalny i właściwie w każdej chwili może mi coś wypaść... :-/ Jednak jeśli macie jakieś propozycje to piszcie ja postaram się do nich dostosować choć nic nie obiecuję ;-)
Awatar użytkownika
Patty

no ale wiecie do klubu fajnie bylo pojsc... no ale lepiej do jakiejs kawiarni nie wiem np. na jakis ogrodek...bo fajnie jakby tez "niepelnoletni" wpadli bo widzie np jak ktos ma 17 i pol no to juz nie wejdzie i to takie wlasnie bez sensu ja bym stawiana na spotkanie sie w kawiarni :)
Ps. macie jakie sfajne miejsce upatrzone bo mi nic nie przychpdzi do glowy najpredzej u Jana mozna by bylo siasc.... bo tam jest kulturka :)
Awatar użytkownika
Patty

Ojej czyli Tarnowscy fani maja gdzies spotkanie dobrze wiedzieć :D Michael by sie ciezył jakby mógł :D :smiech: WIOCHA:d
Awatar użytkownika
Patty

halo..............nikt nie jest chetny na spotkanie fajnie:DTARNOW TO WIOCHA NA MAXA :d
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Założę się, że w Twym mieście jest ok 20-30 prawdziwych fanów MJ, którzy żyją tylko Nim i ok kilkuset ludzi którzy by chętnie poszli na zlot bądź na imprezę Michaelową ale nie każdy tutaj jest zarejestrowany na tym forum ;) poszukaj na czatach interii wp onetu z pokojem Tarnów albo jakieś portale Tarnowa forum o Twoim mieście itd ;) na pewno ktoś się odezwie. "Szukajcie a znajdziecie" ;).
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Patty

HALO ZWOŁUJE TARNOWIAN NA IMPREZEDO KRAKOWA powyżej 21 roku zycia ...wiecje na stronie http://www.facebook.com/event.php?eid=152681268139149 badzie fanami no......
Awatar użytkownika
Patty

\Tarnów Debica Bochnia okolice .....Dądbrowa Tarnowska no ludzie nie bądzcie tacy ;/
Awatar użytkownika
Heart-break-er

Post autor: Heart-break-er »

Kurde powyżej 21 :surrender:
Niech to...
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

na stronie napisali ,że "jak ktoś ma 20 lat i dobrze wygląda to też wejdzie" także można próbować ;-)
Awatar użytkownika
Heart-break-er

Post autor: Heart-break-er »

no dobra, 20, ale ja mam 16 (ale mówią mi, że wyglądam na więcej, ale na bank nie na 20 ;/) :surrender:
Że też nie mogłem się urodzić ze 2-3 lata wcześniej :komp:
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
ODPOWIEDZ