Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witajcie Kochani ;-)

Spotkanie o którym pisaliśmy kilka postów wyżej odbyło się tak jak planowaliśmy ale wyskoczyło coś czego nie planowaliśmy a mianowiecie ilość obecnych osób.No ale nie liczy się ilość tylko jakość.....i zabawiliśmy naprawdę długo.....Trinity strasznie szkoda że w okolicy spotkania kiedy próbowaliśmy się dodzwonić twój telefon był poza zasięgiem.Mam nadzieję że to nie było celowe? :knuje: Wiesz nigdy nie ufałam marce LG także moja droga zainwestuj w lepszego fona bo takie sytuacje są poniżej pasa.Jak się okazało na mieście jest całkiem bezpiecznie i nie we wszystkich pubach ceny piwa przekraczają kwotę dwucyfrową....

Pozdrawiam

P.S. Dostałam info że MJowisko się odbędzie i fani z innych miast którzy chcą zabawić dłużej wynajmują pokoje w akademiku należącym do Akademi Muzycznej.Ceny za nocleg są śmiesznie niskie więc jeśli ktoś w Was drodzy poznaniacy chce noc po imprezie przekimać można dokonywać rezerwacji.Jeśli wyraźicie zainteresowanie skołuję number phone do tego lokalu ;-)
Obrazek

Post autor: MichaelsAngel »

jeee zlot :D:D Juz sie balam że nei bedzie! :D
Awatar użytkownika
Jeanny100

Proponuję małe spotkanko w sobotę 31 lipca ;-) Godzina i miejsce do ustalenia.Chociaż proponuję jakoś 20.00? :knuje:

Wpiszcie się w listę żebyśmy wiedzieli kto wleci.

1.Jeanny100
Obrazek

Post autor: weronika_poznan »

1.Jeanny100
2. Stefa
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Mam pytanko -> kto na 100% z naszej poznańskiej ekipy jedzie na tegoroczne MJ-owisko? ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

Jeanny100 pisze:Proponuję małe spotkanko w sobotę 31 lipca
koncert. :( od 18.00 do 23.00, odpadam.

hubertous pisze:kto na 100% z naszej poznańskiej ekipy jedzie na tegoroczne MJ-owisko?
ja, Karolina też już się zgłosiła, Jeanny i Patrycja podejrzewam że też (tak? a zresztą.. nie macie wyjścia ;)
i pewnie jeszcze kilka osób. trochę się nas uzbiera, nie martw się.

pociąg dance team reaktywacja? :diabel:
w grupie najlepiej, mam nadzieję, że nie porozjeżdżacie się samochodami.
Obrazek
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

ja sie chcialam wybrać gdzieś w sobotę, myślałam o hawai party w Amboselii ;p
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
Jeanny100

hubertous pisze:Mam pytanko -> kto na 100% z naszej poznańskiej ekipy jedzie na tegoroczne MJ-owisko? ;-)
Hubert pozwól że uznam to za pytanie retoryczne :smiech:

Oczywiście że jedymy baną wszyscy tak jak w zeszłym roku.No może natpoznań dołączy nenene
Obrazek

Post autor: hubertous »

Jeanny100 pisze:Hubert pozwól że uznam to za pytanie retoryczne Buhahahaha
Okeej;D No to szykuje się niezła impreza przed imprezą ;-) A Delfin pojedzie?
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Już sie nei moge doczekać :)
Mam nadzieje, że uda mi się jechać z Poznania razem z Wami a nie z mojego Konina... Zobaczymy jak będzie.

Bedzie impreza!!! :D

Edit:

To może zacznijmy listę kto bedzie jechal do Łodzi i jakoś razem zaczniemy sie organizować co? :) Lepiej teraz niż na ostatnią chwilę

1.MichaelsAngel
Awatar użytkownika
janet.em

Post autor: janet.em »

Ja jutro wyjeżdzam na tydzień, wiec nie zjawię sie na sobotnim spotkaniu jeśli takowe się odbędzie.. :(
a na MJowisko ja także się wybieram;) więc jeśli już tworzymy listę to:
1.MichaelsAngel
2.janet.em
:happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Zrobię prowizoryczną listę osób :)
1.MichaelsAngel
2.janet.em
3.MJ_Angel
4.Jeanny + 1 (może ;] )
5.Weronika
6.Monika???
7.Trinity
8.Duszek (ZigZag tutaj na forum, ale się nie udziela :P)
9.Delfin?
10. Jacek z żoną, która nota bene ma też urodziny 29 sierpnia, a ja imieninki 28 :P :)?
11. Hubertous
12. Natalia (natpoznan)
*Kolejność przypadkowa
Mam nadzieję, że chociaż 10 osób nas pojedzie :)
Możliwe, że ja będę tam już dzień, albo 2 wcześniej, bo do wujka pojadę jak będzie w Łodzi...
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Ja będe na pewno ze swoja przyjaciółka i na 90 % z bratem :)
Awatar użytkownika
Jeanny100

To do listy dołaczamy:

onlyKate i BasiaM.Czyli jest 15 osób z Pozka.Ależ się będzie działo.Ja wyruszam w pojedynkę w tym roku.Po dzisiejszych zakupach w Carrefourze mój budżet jest z lekka ograniczony [Ale co mam zeszyciki,magnesiki i długopis z Mjem to mam] nenene
Ale przynajmniej będę się bawić na całego :mj:

P.S.A jeśli już się chwalimy kto kiedy ma swoje święto to ja mam imieniny 8 sierpnia nenene
Obrazek

mjowisko 2010

Post autor: jacek31 »

10. Jacek z żoną, która nota bene ma też urodziny 29 sierpnia, a ja imieninki 28 :P :)?

Hej. Majkele z Poznania. Oczywiście śledzę wątek mjowiska, organizuję opiekę nad moją dzieciarnią 28 i 29 sierpnia i jak się uda to na pewno jadę, tylko że bez żonki bo pracuje cały weekend. Pozdrawiam Jacek
Jacek31
ODPOWIEDZ