Skąd się wzięły Wasze nicki?

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Mój nick jest przypadkowy. Jak robiłam konto na youtube i chciałam Karinka ale już było więc napisałam przez dwa "i" [ Kariinka ] podało mi propozycje jakie moge inne nicki. Akurat między innymi propozycjami wyszło mi Mrkariinka. I od tamtej pory wszędzie używam tego loginu ;-)
Ostatnio zmieniony wt, 20 lip 2010, 17:00 przez Mrkariinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Michael-J-Forever

Post autor: Michael-J-Forever »

Mój się wziął... Hmm... Z nieba mi spadł chyba czy coś :P Nie miałam pomysłu jak się nazwać. Wiec wtmyśliłam sobie Michael-J-Forever. Bo Mike był jest i będzie!!!
Awatar użytkownika
herbata_wymiata

Post autor: herbata_wymiata »

Ja chciałam na początku coś zupełnie nie rzucającego się w oczy.... ale nagle mnie oświeciło i powstało coś takiego, zupełnie w moim stylu :smiech:
"I don't like talk that much, hehehaha"
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

mój to przypadek. wszedzie mam TheFunkyDaria, ale jakk sie tutaj rejestrowalam, to pomyslalam sobie...moze by tak ta dziewczyna, o ktorej spiewa Michael? i dodałam uśmiech, bo ja sie ciagle usmiecham :-)
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
karin861

Post autor: karin861 »

A mój natomiast to dzieło m.in. allegro, chciałam się nazwać karin (od Kariny), ale było zajęte, to potem dodałam rocznik 86, ale też było zajęte, więc system automatycznie dodał cyfrę 1 i tak powstało karin861 i teraz wszędzie (no prawie) tego nicku używam, i nie mam problemu już czy jest zajęty, bo zawsze trafiam, że jest wolny do użytkowania ;-)
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Obrazek
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

Ja M.J.[*] [/b]bardzo proste...M-Michael J-Jackson [*]-wirtualna świeczka pamięci...z ''świeczką'' dlatego ponieważ zarejestrowałam się po śmierci i byłam na tyle smutna,że nie umiałam wymyślić czegoś 'zabawniejszego' lub 'sympatyczniejszego'

na innym forum jestem również jako Oliwia. lub peace_;)
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
Vert

Post autor: Vert »

Moje się wzieło po części z imienia (Robert), a po części z tego, że łatwo się pisze. Sprawdźcie sami.
Obrazek
Awatar użytkownika
szarlotka92

Post autor: szarlotka92 »

Mój nick wziął się od autentycznego pseudonimu- rodzina i przyjaciele mówią na mnie Szarlotka(od imienia Karolina) i tak się przyjęło,że to mój nick na różnych forach (czasem nawet sama o sobie myślę jako o ,,Szarlotce" glupija ).

A że zwykle ten nick był zajęty, dodałam rocznik 92 i tak pozostało.
ObrazekObrazek
He trapped me in his heart.
Awatar użytkownika
Arthiel

Post autor: Arthiel »

ja chciałam Alex, bo tak mam na każdym forum, na którym mogę. Jeżeli nie mogę, bo już jest zajęty wtedy biorę arthiel- rzadko kiedy mam wiadomość, że nick jest zajęty ;-) .
A nick się wziął od nazwy poczty mojej siostry- trochę zmieniona wersja nenene
Awatar użytkownika
bercia.bella

Post autor: bercia.bella »

Wymyśliłam mój nick na potrzebę tego forum. W szkole nazywają mnie Bercia, a Bella dodała moja koleżanka , z którą zakładałam mój profil . Jednak gdybym miała więcej czasu miałabym inny nick, np. Sol Angelica. To postać z pewnej książki. ;-)
<<Głos dostałem od Boga, ale to pozwoliliście żeby świat mnie usłyszał.>>
Awatar użytkownika
littleme

Post autor: littleme »

bercia.bella pisze:Sol Angelica. To postać z pewnej książki.
Widzę, że wszyscy przechodzili w życiu przez etap "Sagi o ludziach lodu" ;-)
Awatar użytkownika
bercia.bella

Post autor: bercia.bella »

:macha: To jedne z moich ulubionych książek ;-)
<<Głos dostałem od Boga, ale to pozwoliliście żeby świat mnie usłyszał.>>
Awatar użytkownika
MJLove

Post autor: MJLove »

moj nick wziął sie z tego że MJ - wiiadomo :P Live to dlatego ze Kocham Michaela :D
Obrazek
Awatar użytkownika
DirtyLily

Post autor: DirtyLily »

Mój nick? Zazwyczaj używam LilyJackson

no więc zaczynając pisać swój pierwszy fick, probowalam znaleźć jakiś angielski/amerykański odpowiednik mojego imienia.... nic nie znalazłam ale jakoś wymyśliłam, że może być Lily... no więc była Lily... no i idąc dalej tym tropem... dolożyłam tylko ważne nazwisko ;)

Tutaj też chciałam sie zalogowac pod tym nickiem- jednak to ważne nazwisko jest zakazane ;) w loginach.. więc musiałam coś wymyślic...

Akurat słuchalam Dirty Diany... no i tak się złożyło w całośc :P oto i ja- DirtyLily :)
Obrazek
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

o mój znaczy Różowa Pantera po hiszpańsku ;) Lubię Różową Pantere i lubię różowy, żeby bylo niebanalnie to po hiszpańsku, którego sie uczę :)
:mj:
Ain't no sunshine when he's gone :(
ODPOWIEDZ