Michael w "Rozmowy w toku"

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

Xscape pisze:(nei widziałem go jeszcze)
Pan Kolinka wygląda tak http://maciejkolinka.w.interia.pl/galeria.html
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Ojej, zchodzimy z tematu...no to więc, jeszcze coś napiszę: Obejrzałem cały program jeszcze raz, i powiem tak: Gośc maciek, jest jaki jest, widac, że bardzo lubi Michaela, lecz według mnie, ma on za duzo błędnych informacji, powinien się doinforomowac i posprawdzac, co nie co. Po za tym, troszke dla mnie jest wątpliwa sprawa jesli chodzi o jego zdanie:"Wpadłem na niego twarzą w twarz", no cóż ja znam głównie Michaela gdy jest otoczony non stop ochroniarzami, w innych krajach, wiec zderzenie jego jest wątpliwe, no chyba, że miał na myśli, że wszedł do Mariotta i zobaczy go przed sobą kilka metrów, to tak, ale raczej nie, o takim spotaniu myślał, bo wchodzimy tutaj z cyaytem:"pamietam jakiej wody toaletowej używa", no ja nigdy takowej nie uzywałem oprucz mydła, wiec nie wiem czy to można czuć będąc daleko. Wiec, nie wierzę mu za bardzo. 2. Operacje plastyczne, nie wiem z kąd wziął te inplanty, ile kroć czytam książke Moonwalk, czy inną, czy tez oglądam zdjecia, nie widzę, żadnych inplantów, nie to co ten gość Maciek, aż skóra neźle napięta jest od tej chemii, tak więc uważam, że gość ma złe informacje, lub ktos mu głupot na opowiadał, bo u Cher widac, implany za to:) Co, do nosa, i chrząstki, to ja róznicy nie widze po za tą, że zawsze ma inny makijaż. I dalej to Michaela sprawa, co i jak robi z sobą, ja po eksperymentowałem na sobie, tak jak Michael twierdział, że zrobił, i WŁA LA, policzki sie zapadły, i takie zmiany zaszły u mnie jak i u Michaela na twarzy, po scisłej diecie:D I ciągle jak u Michaela zachodzą zmiany na polikikach, to wiem czemu:D To tyle. A Maćkowi zalecam doinformowanie swojej osoby i tyle.

PEACE AND RESPECT!!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

No to Einstein miał tacje że nieskończona jeest tylko ludzka głupota :-) .Tu mamy znakomity dowód na to ,że człowiek który o kimś nie wiem absolutnie nic krytykuje go tak jak by go znał całe życie i wiedział lepiej o nim niż sama osoba która jest krytykowana.
Obrazek
Awatar użytkownika
BadJack

Post autor: BadJack »

"ile kroć czytam książke Moonwalk, czy inną, czy tez oglądam zdjecia, nie widzę, żadnych inplantów"

Mike, implantów z reguły nie widać, chyba, że u kobiet w innych częściach ciała ;-) a poza tym nie traktuj Moonwalka jak biblii. Poza tym MK ma skórę napiętą od liftingu, to co innego a implanty to ma w policzkach. My jednak cały czas jesteśmy przy nosie glupija . Koniec końców widze, że nie dasz się przekonać i nich tak zostanie. Dla mnie bardziej prawdopodobne jest to co mówi człowiek, który przeszedł 13 operacji plastycznych i sam walczy ze stereotypami i uprzedzeniami za ten temat niż naiwne wypowiedzi Michaela i jeszcze naiwniejsze wierzenia fanów. Zresztą to jest jasne, że Michael nie bedzie mówił o implantach w swoim nosie i ile to razy go odreastaurowywał, albo dlaczego zesztywniała mu warga. To nie jest wazne. Ale czy oby napewno ? Nie było by wazne, gdyby nie było z tym problemu, tak jak u wielu gwiazd, ale w tym przypadku to mu zaszkodziło jak nie wiem co i po prostu oszpeciło.
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

Ogulnie na forum coraz bardziej szerzy się hipokryzja i poprawne teksty. Niedługo to najpopularniejszym działem bedzie przywitanie nowych.

Skoro dla was wszystkich wyglad nie jest wazny i liczy się dusza i to co ten człowiek sobą reprezentuje, to dlaczego do cholery takie emocje budzi temat twarzy MJ? Dlaczego tyle się o tym mówi bez przerwy dodając (na końcu najczęściej) że "osobiście" nie ma to dla mnie znaczenia.

Jeżeli coś naprawdę jest dla nas nieistotna to się tym wogule nie zajmujemy. Przyjmijmy, że sprawa tyczy się 1gr. nikt nie bedzie się o to kłócił. To jest błacha sprawa. Jeżeli się zaczyna udawać i właściwie nie używając argumentów stara się innych przeciągnąc na swoją stronę, nie można na koniec udawać że to nic dla nas nie znaczy.

Aby troszkę rozluźnić atmosferę chce coś dodać. MJ(jako osoba) nie jest mi obojętny. Ale liczy się dla mnie to co miało wpływ na jego twórczość. Nie widze większego związku między operacjami a muzyką. Gdyby się wybielił i potem śpiewał że" It doesn`t metter if you blackj or white" to byłby jakimś demagogiem.

Jesteśmy na forum i to ma nam sprawiać przyjemność. Piszmy tak żeby było przyjemnie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Ah no to no to teraz już całkowicie inną rozmowę można zacząć prowadzić.Ja po prostu źle wydedukowałem to co zostało napisane.Jeśli jest tak jak napisałeś że Maciek czuje sie świetnie w swojej skórze i nie ma to nic wspólnego z robieniem się na Jacksona to jestem jak najbardziej za!!!Tzn ja kojarze raz chłopaka z rozmów w toku.Młody chłopaczek ,ale nie wiem czy to przypadkiem nie jest ten o którym tu mowa.Móiwł ze pokazał zdjęcie michaela nosa z ery bad bo chciał meic podobny,bo wtedy michael miał nos perfekcyjny.Mówił tez że jeden chirurg mu spieprzył ten nos i musiał się poddać drugiej operacji.

No trudno zaistniała małe nieporozumienie które dobrze że tak się zakończyło.Jeśli jednak rozmawialibyśmy o sytyuacji która ja w powyższych postach opisałem to nadal trzymał bym się swojego zdania.Diana ross,elizabeth taylor.Jakos nigdy specjalknie podobieństwa michaela do diany nie widziałem,choć wiem że ją podziwiał i podziwia nadal bo są przyjaciółmi.Elizabeth Taylor???Hmmm no sorry dość długo ejstem fanem michaela ale jakos nigdy nie przyuważyłem wygladu Michaela przypominającego elizabeth.Charlie Chaplin??Jest Michaela idolem ale Jackson uwielbiał sie za niego przebiertac,naśladować go ale to to samo co ja bym wyszedł na scene mini playback show ucharakteryzowany na michasia.Jednak nigdy nie zmieniał wyglądu,a już nei daj Boże nie robił Michael operacji by być jak Charlie.

Dobra sprawa załatwiona.Choć pewnie konwersacja nadal będzie się toczyła.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Dobra, ja z tego tematu, spadam, bo nie mma sensu o tym gadać. Michael na razie, sie nie odzywa i to sie na naszych tematach odbija:(
Tak, czy siak jest jak jest i Michaela talent podziwać dalej nadszedł czas. A, że zycie troszkę znam to wiem, ze temat ten powróci jeszcze nie jeden raz. Dobra, ja z tego tematu sapadam.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

SUNrise pisze:
Xscape pisze:(nei widziałem go jeszcze)
Pan Kolinka wygląda tak http://maciejkolinka.w.interia.pl/galeria.html
Według mnie te operacje wyszły mu na korzyść. Nie dyskryminujemy gejów, nie dyskryminujmy więc mężczyzny którzy poprawiają swoją urodę.
Mike pisze:lecz według mnie, ma on za duzo błędnych informacji, powinien się doinforomowac i posprawdzac, co nie co.
Więc podeślij mu te wiarygodne źródła, na których opierasz swoją nie omylność.
Mike pisze:Po za tym, troszke dla mnie jest wątpliwa sprawa jesli chodzi o jego zdanie:"Wpadłem na niego twarzą w twarz.
No raczej w jednym łóżku nie spali :-]
Myślałem że w Warszawie nie ma problemu aby napotkać mężczyznę za którym ciągnie się zapach wody toaletowej. – dobra woda toaletowa dosyć intensywnie się rozchodzi, szczególnie jak ktoś ma zwyczaj się „odświeżać” przed każdym publicznym wyjściem – np. wyjściem z samochodu do marketu po powidła :P
BadJack pisze:Mike, implantów z reguły nie widać, chyba, że u kobiet w innych częściach ciała ;-)
To jest dla mnie zawsze śmieszna sytuacja, z jednej strony nie chcesz patrzeć aby nie wyjść na jakiegoś zboczeńca a z drugiej strony same ci się w oczy rzucają :-)
Archi pisze:Skoro dla was wszystkich wyglad nie jest wazny
Kto ci to powiedział?
Archi pisze:to dlaczego do cholery takie emocje budzi temat twarzy MJ?
bo rodzi ona wiele pytań?
KASIA

Post autor: KASIA »

THRILLER pisze:Zresztą już chyba nawet większość fanów podziela zdanie że nos Michaela jest masakryczny.
Mnie sie podoba, :-) Choc co prawda ja sama bym takiegonosa nie chciala. Ale u Mja jak najbardziej mi sie podoba. Masakryczne to on ma policzki :/
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
Morphine

Post autor: Morphine »

Eh...naprawde ten temat dał mi dużą dawkę śmiechu.
To aż głupie,że niektórzy ludzie są tak bardzo niedoinformowani...
A potem gadają o tym w mediach,ludzie słuchają,wierzą.
Ach te media. :wariat:
"Think about the generations and to say we want to make it a better world for our children and our children's children."

[']
Erto1984

Post autor: Erto1984 »

To aż głupie,że niektórzy ludzie są tak bardzo niedoinformowani...

No ok ale może dokładniej? W jakiej kwestii niedoinformowani?
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

Np: w kwesti Michaela, ludzie prawie nic o nim nie wiedzą. NO może poza tym ,że jest "pedofilem"
Ostatnio zmieniony wt, 25 kwie 2006, 21:19 przez kuba, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Erto1984

Post autor: Erto1984 »

To że ostatnimi czasy ludzie bardziej znają Michaela ze skandali niż z osiągnięć artystycznych to w dużej mierze wina Michaela. Popełnił masę błędów jeżeli chodzi o jego wizerunek i bardzo trudno będzie mu naprawić opinię jaka o nim panuje.
Awatar użytkownika
Witold

Post autor: Witold »

Ten pan Kolinka wygląda teraz nienaturalnie, lecz rozumiem, że nie chce wyglądać tak jak wcześniej - "chłopięco", z głupkowatym wyrazem twarzy.
Neverland

Post autor: Neverland »

Widziałem nowa stronę internetową tego Macka Kolinki www.maciejkolinka.com i nie uważam by wyglądał nienaturalnie. Ten facet jest dziennikarzem widziałem ostatnio wywiad z nim w Superstacji Tv, promował jakąś książkę.Pozdro
ODPOWIEDZ