Lady wita :)
Lady wita :)
Witam wszystkich na tym forum :) Mam 19 lat i jestem z Warszawy. Nie lubie za dużo pisać o sobie, więc napisze jak się tu znalazłam:) Szczerze mówiąc, Michaela zaczęłam słuchać dopiero od Jego śmierci, początkowo myśląc, że 'przejdzie mi' :P Trafiłam wtedy na to forum i przez rok sobie je czytałam, aż postanowiłam się zalogować :D Michael jest jedynym artystą, który mnie naprawdę zafascynował. Nie tylko ze względu na Jego muzykę, ale i osobowość. Myślę, że przez rok udało mi się całkiem dużo poznać z Jego twórczości, żeby móc się nazwać fanką :P Poza tym, słucham baardzo zróżnicowanej muzyki, od Madonny, po Queen i dużo więcej, choć przed Michael'em nie interesowałam się specjalnie żadnym zespołem bądź artystą :D hm, to chyba wszytsko co mi teraz przychodzi do głowy, bo nie będe wymieniała tu moich ulubionych książek, filmów, itd. :P dziękuję za uwagę :D pozdrawiam:)
"Zauważyłem, że wszyscy, którzy popierają aborcję zdążyli się już urodzić ”- Ronald Reagan
- szarlotka92
-
- bercia.bella
Poznałam Michaela tak jak Ty - po jego śmierci. Czasem zastanawiam się, czy gdyby nie umarł zwróciłabym na niego uwagę. Wiem, że był to wyjątkowy muzyk, tancerz, geniusz - takiego go poznałam i takiego mam go w sercu.
Witaj na naszej stronie! Cieszę się, że dołączyłaś do nas!
Witaj na naszej stronie! Cieszę się, że dołączyłaś do nas!

<<Głos dostałem od Boga, ale to pozwoliliście żeby świat mnie usłyszał.>>
- babybemine
- ` . Smile ` .
Witaj Lady na forum ;) śliczny nick..kojarzy mi się z moim psiekiem (którego niestety już nie ma)
miłego pobytu na forum i jak najwięcej obszernych postów.
miłego pobytu na forum i jak najwięcej obszernych postów.

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?