często odwiedzam H&M i nie mogę trafić :( wiesz może gdzie takie łatwo nabyć ?
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
http://michaeljacksoncelebrityclothing. ... 2627ae7bed <
Och! Oszczędzam i kupię mojemu bratu
Wiecie co, przeszukałam stare ciuchy mojej mamy, i trafiłam na dwie fajne kurtki które kojarzą mi się z Michaelem. :) Do jednej muszę tylko doszyć guzik bo się urwał a drugą przeprasować :) Postaram się wam za niedługo wstawić zdjęcia :)
Dzisiaj odebrałem buty od szewca i muszę powiedzieć że jestem zadowolony z jego roboty. Niestety nie mogę ich za bardzo jeszcze próbować ze względu na kontuzje, ale niestety spodziewałem się że skóra latwiej wpadnie w poślizg, tymczasem okazuje się że jest niewiele lepiej niż na gumie. Tylko obcasy wykonane z innej skóry wydają się bardziej śliskie. Wiem, że istnieją jakieś sposoby na poślizg; należy podeszwę czymś posmarować ale nie mogę poszukać czym...oto zdjęcia butów:
$599.99 !!!!!!!!!!!!! Ta cena będzie mi się teraz śnić po nocach !!!!!! Złodzieje !!!!! Nie dałbym tyle nawet gdybym miał. 1931,96 zł chyba ich p......ło.
Nie chodzi mi o te konkretne ochraniacze, ale ogólnie, że chciałbym takie mieć.
A cena faktycznie jest... zabójcza jeśli chodzi o coś co zostało zrobione w oparciu o wnikliwą analizę setek zdjęć
O kurcze, Michael raczej miał to zrobione z lepszych surowców... Bo te za 6 kawałków wyglądają jak tani plastik.
Nie radzę Wam kupować czegoś, co może okazać się zwykłą szmirą, a te ochraniacze właśnie tak wyglądają. To już wolałabym kupić jakąś nienaganną rękawiczkę za taką cenę.