Moje MJowe tańce

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
firefenix18

Post autor: firefenix18 »

Ja - jako jeden z jurorów ;-) będę bardziej krytyczny, otóż:
wyuczone ruchy to nie wszystko, na taniec składają się 2 elementy:
1) Wyczucie rytmu - najważniejsze jest być umcia umcia, jak by to wytłumaczyć hmm, może powiem co powinieneś robić:
włącz muzykę, byle jaką (ja słucham hip hop polski- ale tylko instrumental bo nie moge słuchać Peji :D) albo rap, czy nawet instrumentalne wersje Mike'a, ważne żeby miała w sobie ten bit który musisz załapać.
Gdy już znajdziesz odpowiednią muzykę, stań przed lustrem i poruszaj się spokojnie, tak jak mike albo według swojego uznania. W ten sposób po dłuższym czasie będziesz miał to wyczucie i będziesz umcia umcia(kocham to określenie :D)
2) Nauka poszczególnych ruchów bez muzyki - na sucho

Jeśli chcesz pójść inną drogą: polecam zapisać się na naukę tańca hip hop
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
Xicor

Post autor: Xicor »

janetj pisze: hah ciągle smieszy mnie twoja mina ;d jak ja uwielbiam obserwowac twarze ludzi jak się wczuwają w to co robią ;D pzdr ;p
Wyglądałeś jakbyś był przestraszony ;s Popracuj trochę na BJ intro bo jakieś dziwne robisz ale ogólnie fajnie
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

Kacpi powiem Ci tak duuuuużo się poprawiłeś od poprzedniego występu :) jest na prawdę dobrze ale musisz się wczuć na maksa ;D staraj się od czasu do czasu nawiązywać kontakt wzrokowy z publicznością i będzie ok ^^ a ogólnie to występ bardzo mi się podoba ;-) niemniej jednak ćwicz dalej :mj:

PS:Zarąbiste mokasyny,gdzie je dorwałeś ;>?
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

firefenix18 podpisuję się..oglądnęłam wszystkie filmiki i owszem widzę świetną choreografię...ale brak emocji,czucia czegoś takiego od ''siebie'' ..osobiście wolę jak tancerz tańcząc ma niedopracowane ruchy ale widać, że czuje co tańczy.
ale generalnie wszystko dobrze jest i całość wygląda na 'dopracowaną'

Billie Jean wyszło Ci świetnie :)
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
ODPOWIEDZ