Fani z Lublina, Zamościa (Szczebrzeszyna) są?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Kalyani

Post autor: Kalyani »

Jutro ok 15?
Awatar użytkownika
złotko

Post autor: złotko »

Wróciłam ;) Miałyśmy się spotkać i pojechać nad zalew prawda.? tak więc wezmę ze sobą 3 koleżanki które nie maja nic do Michaela i też chętnie go słuchają ;)
Michael you are not alone.!
Awatar użytkownika
Ivet

Post autor: Ivet »

Kochane MJ-ówki;) Kotek pogryzł mi rękę i chyba mam zakażenie. Jadę na pogotowie po zastrzyk przeciw tężcowi. Jak wrócę dam Wam znać na komórki i dokładniej się określę czy przyjadę. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Kalyani

No już nie miałaś gdzie łapki włożyć :P współczuję i szybkiego powrotu do zdrowia życzę, miejmy nadzieję, że to nic poważnego :). To w takim razie jak wygląda na obecną chwilę nasze spotkanie? Szybciej będzie telefonicznie więc spodziewajcie się smsów ode mnie <lol>
Awatar użytkownika
Kalyani

Lublin wstawać!! =D Raz dwa podawać date spotkania i jedziemy z koksem bo nie ma czasu! :mj:
Awatar użytkownika
Ivet

Lubelskie wstawać ;P bo ja nie jestem z Lublina i wiele innych osób też nie:)) heh
Ale tak masz rację czasu coraz mniej. Myślałam o odwiedzinach dzieci w Szpitalu na Chodźki a szczególnie tych ciężko chorych. Może udało by sie nam w jakiejś sali szpitalnej wyświetlić "Piotrusia Pana" ? Trzeba by uzgodnić z ordynatorem tego oddziału.
Awatar użytkownika
Mariurzka

Post autor: Mariurzka »

Odwiedziny w Szpitalu na Chodźki to rzecz do załatwienia, ale na pewno nie z ordynatorem oddziału, a z dyrekcją - a konkretnie z rzecznikiem prasowym szpitala. Wiem, bo obie z Black Dimension załatwiałyśmy taką wizytę w grudniu 2009 i tak to wtedy wyglądało.
Z dziećmi ciężko chorymi jest ten problem, że najprawdopodobniej można nie dostać zgody na wizytę na takim oddziale, ale oczywiście próbować można - najlepiej przez maila, jakiego można znaleźć na stronie internetowej szpitala.
Co do wyświetlania - wszystko zależy od wyposażenia - na Chodźki sale są małe, wątpię, czy w każdej jest telewizor, nie mówiąc o bardziej zaawansowanym sprzęcie. Do tego dochodzi kwestia publicznego odtwarzania - no ale to wszystko trzeba zapytać szpital.
Kwestię widzę jeszcze jedną - jeśli chcecie to planować na 28-29 sierpnia, to może wyniknąć konflikt interesów - wtedy (najprawdopodobniej) będzie MJowisko, więc większość z nas będzie w Łodzi :-)
Pozdrawiam ciepło!
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
Awatar użytkownika
złotko

Post autor: złotko »

To może wszyscy wybierzemy się na MJowisko ;))) :mj:
Michael you are not alone.!
Awatar użytkownika
Ivet

Kalyani co Ty na to?
Rzeczywiście lepiej by było gdybyśmy wszyscy razem pojechali do Łodzi, żeby nie było podziałów na grupy (jedni tu, drudzy tam) a dzieci w imieniu Michaela możemy odwiedzić w każdy inny dzień to tylko kwestia ustalenia. Tak czy inaczej musimy się spotkać, poznać lepiej :P i podjąć jakąś decyzję.
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

[post skasowany]
Ostatnio zmieniony wt, 17 sie 2010, 12:07 przez akaagnes, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Kto ma w samochodzie wolne miejsce na MJowisko, bym był bardzo wdzięczny. ;-)
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Ivet

Złotko i Ci którzy nie zdołają jechać do Łodzi! Musimy się jakoś spotkać! 29.08 już tuz tuż.
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Czy ktoś z Lubelskiego jedzie do Łodzi wogóle !? glupija
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Ivet

Ja miałam jechać ale plany się zmieniły i w te parę osób, które zostają chcemy odwiedzić jeden z lubelskich Domów Dziecka i w ten sposób uczcić urodziny Michaela. Dziś powinniśmy coś ostatecznie ustalić dlatego Kalyani, Złotko i wszyscy zainteresowani proszę o odpowiedź ;-)
Awatar użytkownika
Mariurzka

Post autor: Mariurzka »

Pitrzel pisze:Czy ktoś z Lubelskiego jedzie do Łodzi wogóle !? glupija
Jedzie, jedzie:)
Tyle że ja akurat najprawdopodobniej będę jechać nie z Lublina, ale z Warszawy (pociągiem). Nie wiem jeszcze o której i czy dołączę do jakiejś warszawskiej grupy, bo to zależy od wielu czynników.
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
ODPOWIEDZ