Mike pisze: choć dla mnie widomośc o podpisaniu kntraktu to 1 bardzo dobra wiad. bo i pewnie płytki beda tańsze
THRILLER pisze:
Możesz mi rozjaśnić tą teorię? Bo nie widzę związku.
Mike pisze:
oto zwiazek: firma Sony jedna z najlepszych i najdroższych wytwórni, płytka zrobona przez Sony: 49.95 $ Universal: 39:95 $ i TERAZ 2 Seas Records, troszkę jakby mało znane, napewno nie to co Sony, nie i sami ludzie płytka może kosztować ok.: 33:95$ I w ogule, ta wytwórnia wyglada mi na dość tanią, a Michael przeciez im da zarobek nie? a także, rozpowszechni ich nazwę.
Wiesz Mike, tylko żeby nie było
dokładnie odwrotnie... W sumie licho wie co to za wytwórnia i jak się książę wyceni. Bahrajn to bardzo bogate prężnie rozwijające się państwo. Ich stopa życiowa jest nieporównywalna z tym jak ludzie żyją tu w Polsce, czy nawet w zachodniej Europie, wiec nie wiem skąd takie u Ciebie takie przeświadczenie. Mnie ta wytwórna trochę niepokoi... mała... nieznana... Na promocję takiego artysty jak Jackson będzie musiała wyłożyć naprawdę sporo kasy (To będą pieniądze z prywatnej puli księcia czy jak

?? w końcu to jego wytwórnia... ) Liczę na to, że Michael wreszcie ma wokół siebie odpowiednich ludzi, którzy doskonale wiedzą co robią... Mam nadzieję, że dystrybucja płyty będzie naprawdę porządna i nie "zaklinuje się" gdzieś tam na Bliskim Wschodzie. Krótko mówiąc chciałabym, by Talibowie zdążyli jednak dowieźć wszystkie płytki na czas