Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
nela78

Post autor: nela78 »

okussa pisze:domagam sie dwoch zdjec
i chyba brakuje też,grupowego zdjęcia, :podejrzliwy: (kaj łone jest i kto je robił :cool: ) ;-)
ale to nic,ściskom Wos mocno wszystkich,jeszcze roz :hug:
Do nastepnej, takiej imprezy :mj: loveMJPT
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
Obrazek20.09.96-...
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

Nic się nie irytujta ludziska:P ja mam te zdjęciunia ihihihhi:D:D potrzymam Was jeszcze w niepewności trochę:D moje podsumowanie i zdjęcia jakoś jutro:D ależ była imprezaaaaa:))))
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

MJfanTASTIC pisze:Nic się nie irytujta ludziska:P ja mam te zdjęciunia ihihihhi:D:D potrzymam Was jeszcze w niepewności trochę:D moje podsumowanie i zdjęcia jakoś jutro:D ależ była imprezaaaaa:))))
szpoko moko nenene

ja sie juz pytam kiedy jakis nastepny zlot robimy.... :knuje: mam nadzieje ze szybko i ze tym razem w zwiazku ze zadnego egzaminu nie bedzie zostane do koncaaaaa :mj:
Awatar użytkownika
MJdoris
Lokalizacja: "... i znów szybki kawy łyk i uczucie ,że nie rozumie nikt.."

Post autor: MJdoris »

Erna Shorter pisze: Jak Twoje kumpele się bawiły??

dziękuję , było fantastycznie loveMJPT !

okussa pisze:MJfanTASTIC napisał:
Nic się nie irytujta ludziska:P ja mam te zdjęciunia ihihihhi:D:D potrzymam Was jeszcze w niepewności trochę:D moje podsumowanie i zdjęcia jakoś jutro:D ależ była imprezaaaaa:))))

szpoko moko
aha , aha czekamy niecierpliwie ;-)

bo co prowda to prowda :
nela78 pisze: chyba brakuje też,grupowego zdjęcia, (kaj łone jest i kto je robił )
ale to nic,ściskom Wos mocno wszystkich,jeszcze roz
jak wspomniałam wcześniej :
MJdoris pisze:MJfanTASTIC byłaś Królową parkietu !

dawałaś czadu jak się patrzy ! skąd masz tyle energii ?

:dance:

Sylwiu , nie przejmuj sie przeciwnościami i tak jesteś wielka , starasz się dogodzić wszystkim ...
ja to doceniam i życzę Wam więcej takich imprez !
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Post autor: mimi-yoshi »

Dziękuję Wam za cudowną zabawę : D!
Paniom organizatorkom i wszystkim, wszystkim!
Żałuję, że nie mogłyśmy tam z Wami siąść, ale i tak było super ; ).
Muszę to napisać ; d, na fotce nr 62 wyszłyśmy z Beatką jak zombie.
Wczułyśmy się w klimat ; D.
okussa pisze:domagam sie dwoch zdjec zrobionych na poczatku, na jednym byla paulina i nela a na drogim ja i marcin. paulina zawsze mowi ze nigdzie jej na fotach nie ma, MJfanTASTIC zrobila jej zdjecie na ktorym musiala byc i nie ma go tu. zbulwersowalam sie hehe;p
Heh, dziękuję Okuś ; D, skoro fotki się dziś pojawią ; ], ale ja tam zawsze beznadziejnie wychodzę na zdjęciach.
Erna Shorter pisze:a także, myślę, że przede wszystkim pozdrawiam Bogdana aka „Ej!”, który był gwiazdą tego wieczoru, ino tak na przyszłośc…Z DALEKO OD MOJEGO NARZECZONEGO!!!!!!
A ja tam mam awersję do tego pana, bo on się rzeczywiście za bardzo "spoufala" z ludźmi, z naciskiem na "za bardzo" ;-) .

Jeszcze raz dzięki za wszystko, było świetnie!
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
Awatar użytkownika
okussa

Dostalam takiego meila przed chwilą od znajomej:
Ola mam takie pytanie. Ty tam znasz różnych ludzi i nadludzi którzy lubią tańczyć.
Organizujemy znowu w Świonach Festyn (15.08.2010). No i szukamy z tatą zespołów które chciałyby się zaprezentować charytatywnie w ramach tej imprezy. Może znasz jakąś grupę, która ma coś do zaprezentowania i chciałaby się włączyć w taką akcję?

Czy jest tu jakiś ludź lub nadludź który chciałby zatańczyć sobie tak o? dziewczyny z Novej np :knuje: ja tylko proponuje;p;p
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

mimi-yoshi pisze:Muszę to napisać ; d, na fotce nr 62 wyszłyśmy z Beatką jak zombie.
O matko! Jesteśmy poprostu...straszne :P. Prawie jak z Thrillera :P
A zombie być to fajna sprawa, przynajmniej rodzina na pogrzebie zaoszczędzi :P.
Fajne zdjęcia :)
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

mimi-yoshi pisze:
Erna Shorter pisze:a także, myślę, że przede wszystkim pozdrawiam Bogdana aka „Ej!”, który był gwiazdą tego wieczoru, ino tak na przyszłośc…Z DALEKO OD MOJEGO NARZECZONEGO!!!!!!
A ja tam mam awersję do tego pana, bo on się rzeczywiście za bardzo "spoufala" z ludźmi, z naciskiem na "za bardzo" ;-) .
Kochana, ja myślę o nim tak samo,tylko nie wiedziałam jak oznaczyć sarkazm. glupija W każdym bądź razie to co napisałam jest w 100% sarkastyczne. nenene On mnie przerażał... :nerwy:

A tutaj przekazuję Wam kochani porcję fotek od MJfanTASTIC. ;-)
Są wymieszane w moimi także kilka się powtórzy i będzie kilka nieobróconych, ale to już chyba komplet. ;-)

http://picasaweb.google.pl/ernashorter/ ... YXl-sWXjgE#

Dziękuję wszystkim za miłe słowa,to naprawdę dla mnie,jak i dla endki bardzo dużo znaczy,ale obiecujemy,że następnym razem będzie lepiej!!! :-)
MJdoris => :calus:

okussa,niestety nie zgłaszam się na ochotnika,rozwaliłabym Wam tam wszystko. :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

Hej maj Dirsy ;-)

Ja również dziękuje za przesmerfną, a nawet powiedziałabym ARCYsmerfną imprezę japrosic
Przede wszystkim wielka podzięka dla Erny i Endki, które walczyły z szablozębną obsługą Archibaru nenene Miał być MJ - to był i jak dla mnie to w zupełności wystarczyło, a reszta to już niuanse ;-) Zresztą, obiecałam sobie że jak tylko będę słyszała jakieś narzekania, kręcenie nosem, wybrzydzanie - od osób które nie tknęły palcem żeby zorganizować to spotkanie (czyli m.in. ja;) to będe dusiła gołymi rękami nenene
Przyznaję, że Bogdan wzbudzał kontrowersje a mina narzeczonego Erny kiedy Bogdan wskoczył mu na plecy była bezcenna nenene Specyficzni byli dla mnie też ludzie spoza naszej paczki, którzy przyszli do Archibaru, wydawali mi się trochę wrogo nastawieni do nas i te ich miny, kiedy patrzyli na nas jak na przybyszy z kosmusu conajmniej nenene Kiedy podeszłam do baru i usłyszałam jak o nas mówią - "te pier... kapeluszniki" :rocky: to cieszyłam się że akurat nie miałam kapelusza na głowie:O Myslę, że ten zasmarkany Archibar powinien nam być wdzięczny że w ogole wybraliśmy ich lokal, przynajmniej działo sie coś innego!
Bawiłam się super, MJDoris tak a propo tej energii to miałam po prostu dobry dzień na tańce i wygibasy, a poza tym mają fajny parkiet, podłoże, podłogę czy jak to tam nazwać:) Do dzis mam zakwasy na łydkach ale warto było:) Musiałam sie wytańcować na zapas, tym bardziej że nie pojadę w tym roku do Łodzi:(
Zakończyłyśmy z Nati ten zlot na hot-dogu w Gastromatic, gdzie w kolejce po żarełko toczyłyśmy filozofująco-egzystencjalną gadkę z panem który czekał na hamburgera i jechał po MJu na całego, spoko - punktowałyśmy go na tyle na ile było to możliwe, żeby nie oberwać od niego i jego kolegów nenene że też nawet w kolejce po hot-doga trzeba czasem krzewić wiarę i prawdę o MJu!
Erna dzięki za wrzucenie zdjęć :hug: 3majcie się moje dzielne Majkele ;-) Pozdrawiam wszystkich stałych bywalców zlotów i odważniaków, którzy dotarli po raz pierwszy i... do następnego :mj:
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
okussa

haha zdjecia ze mna i tak nie ma...no jakos to przezyje;p jak sie urodzi paskudnym czlowiekiem to potem klisza pęka :smiech:

ja sie serio pytam co do tego festynu bo uczylyscie sie tego ukladu jakby nie bylo ^^ ale to juz od was zalezy;p;p
Awatar użytkownika
Bartuu

Post autor: Bartuu »

Hophop :) Dziekuje wszystkim za rewelacyjna impreze :P Nie ma co marudzic Wy byliscie ! Michael byl ! nie wazne ze dirty diana 10 razy leciala tego wieczoru ^^ Ernus nie martw sie jezeli chodzi o mnie bylo wybornie,wytanczylem,wydarlem i wygadalem sie :) Nie wiem czy nie powinienem kogos przeprosic za moje zachowanie mam nadzieje ze nikomu nic zlego nie zrobilem :))
Podziekowac chcialbym za mile spedzony czas Kasi z Teledysku ^^ (hehe), Agusi z Dabrowy mmm kolezance Darii z Lazisk :P Marcie (Minuit), Iwonce a takze rozspiewanej Izce ^^ oraz calej reszcie damskiej czesci towarzystwa ktorej nie wymienilem :P no i oczywiscie chopakoom Marcin mam nadzieje ze dotarles na egzaminy i pomoce naukowe daly rade ^^ Buszzzz Twoje teksy chociaz juz ich nie pamietam wiem ze mnie niszczyly :P Tancerzuu Twoj naturalny sarkazm do bardzo wielu sytuacji jest przezabawny ;) dobrze ze Ciebie wtedy nie zabraklo no i nie dales szoooołłłłuuuu :(wielka szkoda ;P no ale zdrowie wazniejsze ;) kumuluj sily na Łodz :))) MJFantastic no jestes po prostu nieugieta ;) WYGINASZ SMIALO CIALO !! Dziekuje operatorom kamer za to ze mnie kilkukrotnie uwiecznili w tym wybornym towarzystwie ;) haaa i za wspolne inspirujace wypady do ubikacji z niewiastami :)

To by bylo na tyle :) jak sobie cos wspomne to napisze :)
Do zobaczenia wkrotce !!!! :*:*:* :dance: :happy: :mj: japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Bartuu pisze: haaa i za wspolne inspirujace wypady do ubikacji z niewiastami :)
Ok,ale żeby nie było... ja byłam pierwsza... w Łodzi,na MJowisku 2008 :smiech:

Bartuu jesteś the best!!! :D Mamy fajne ,gorące foty razem. ;P:P:P
Obrazek
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Bartuu pisze: haaa i za wspolne inspirujace wypady do ubikacji z niewiastami :)
To z kim ty tam jeszcze chodziłeś do tej ubikacji? :smiech:

A zdjęcia są przezabawne :-) ja mam niedosyt mały, także czekam na kolejne spotkanie w waszym gronie, oby już niedługo ;-) :dance:
Awatar użytkownika
littleme

Post autor: littleme »

Aga_88 pisze:To z kim ty tam jeszcze chodziłeś do tej ubikacji?
... ze mną i z dk997 ... :-) Przyznaję się: propozycja wyszła z mojej strony :smiech:

Bo była taka długa kolejka, że nie było sensu, żebyśmy wszyscy czekali godzinami... i takie tam dalej ściemy.

Też czekam na następne spotkanie. Myślałam, że moglibyśmy się wybrać razem do Wesołego Miasteczka (są tam też ogródki piwne ;-) ), ale jak sprawdziłam ceny, to jest to chyba nierealny pomysł. Karnet w weekend kosztuje 50 zł.
Troszku dużo. Szkoda, bo mogłoby być bardzo zabawnie.
Ale na szczęście, w knajpach też jest bosko. A jak się odpowiednio o siebie zadba to i wrażenia karuzelowe murowane nenene
Ilinx rulez
Awatar użytkownika
okussa

Chcialam zapytac co do Mjowiska .... kto z was jedzie i jak to mniej wiecej mialoby wygladac dojazd itd..nie bylam nigdy (wstyd) to nie wiem hehe;p
ODPOWIEDZ