a tutaj znalazlem filmik "jeden dzien z zycia Slasha" , gdyby cos nie dzialalo wrzucam tez w moim watku na Naightrain Station
Slash - a day in the life of
http://www.megaupload.com/?d=I45D06AF
Miałam to już od dawna, ale pod innym tytułem, więc nie wiedziałam co to jest i ściągnęłam jeszcze raz. Tak czy inaczej dzięki. Sorum miał wtedy ciemne włosy, nawet fajnie mu było. A Slash zabawny jak zawsze.Emperor pisze:a tutaj znalazlem filmik "jeden dzien z zycia Slasha"
Widziałam
Jak nie jak takanka113 pisze:4.i najważniejsze: to już nie ten sam Axl,prawda?
Ja nikogo nie będę przekonywać do tego żeby jechał, bo to wynika już z indywidualnej potrzeby/ bądź nie. Ja jadę... 1. yyy zapomniałam po co jadę, aha dla Fincka jadęNie mam motywacji do tego żeby jechać na koncert. A więc czy warto jechać go zobaczyć
od 5:00 to chyba stać pod stadionem. Ja nie wiem jeszcze kiedy i o której przyjadę, ale już sobie żartowałam z Dominiką, że przyjedziemy tam ze dwa dni wcześniej z całym ekwipunkiem i się rozbijemy pod tym stadionem. A później przeniesiemy się z tym wszystkim koczować pod Bemowo, bo idziemy jeszcze na koncert Stonsów, nie wiem co my tam wymyślimy i jak to zrobimy, żeby być pod sceną, ale to na pewno będzie czadmusiałabym stać pod sceną od 5.00 rano żeby zająć miejce
prosze, swój post usunąłem, bo nie miałby już sensu, ale proszę poucz znajomą trochę, bo pewnei nie przeczytała co jej odpisałem, a ja nie będę już miał cierpliwości pisać.SUNrise pisze:P.S. bardzo proszę moderatora któregoś, o przeniesienie tych postów do tematu wyżej / lub niżej - w zależności od tego gdzie się aktualnie uplasował (czyt. do tematu SLASH**.... żeby nie zaśmiecać forum :])
Jeśli piszesz posta w jakimś już istniejącym temacie to klikaj na opcję "Odpowiedz", a nie jak to robiłaś "nowy temat", bo wtedy Twój post nie ląduje w tym topicu gdzie chciałaś, ale tworzy się z niego zupełnie nowy temat.anka113 pisze:mam nadzieję ze ten wpis wyląduje tam dzie ma wylądowac czyli na Guns'n'roses forum na mjpt
Majkel pisze:Udanych wypadów koncertowych!