Żal mi że nas tam nie będzie ale pocieszeniem jest to że Michaela urodziny już nie długo i wtedy uczcimy jego wielką osobę podwójnie;)
Jutro mam zajęcia do popołudnia a dziś jestem jeszcze potrzebna w domu, może umówimy się na przyszłą sobotę? Albo w tygodniu? Pomyślcie o jakimś dniu i napiszcie to ustalimy dokładniej.
Pozdrawiam serdecznie;*
Złotko a o której wieczorem? Jak by była ładna pogoda w przyszłą niedzielę to może byśmy nad Zalew Zemborzycki się wybrały?? Pochlapać się:)) pospacerować, pójść na lody? Co wy na to?
Na obecną chwilę też mam wolne w niedzielę więc nie będę nic planować :) A więc zobaczymy jak się ułoży :) Może ktoś w między czasie sie przyłączy :D
Ivet jak miałabyś czas i ochotę to możemy się spotkać nawet na tygodniu :) w razie czego sie zgadamy czy tu czy przez tel :) Miłego wieczoru :D
Dziewczyny coś ustalimy. Wczoraj miałam ostatni egzamin i mam nadzieję że go zdałam:) Zapraszamy wszystkich fanów z lubelskiego na spotkanie! Im nas więcej tym lepiej:))
Ivet gratuluję, zasługujesz na odpoczynek, najlepiej wśród fanów hyh :)
No ja tak jak mówiłam jestem otwarta na propozycje :D Teraz trzeba poczekać na ujawnienie się fanów z lubelskiego. Mam koleżankę, która również chętnie się przyłączy także może trochę się nas uzbiera :)
A więc nie bać się tylko odzywać :D