Wezmę mały, bo nie chcę wszędzie chodzić z lustrzanką, a zostawiać jej na siedzeniu nie mam zamiaru. Jeszcze by zniknęła jak mój sweter ostatnio i by nie było za ciekawie :P.okussa pisze:Beti aparat!
Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
to ja jako pierwsza podziele sie wrazeniami:):)
Po prostu było mega. nic innego nie mozna powiedziec. troszke za mało miejsca ale jak to sie mówi w kupie siła:D
jestem troszke zła ze musialam tak szybko sie zmyc, nie zdazylam sie pozegnac z wszystkimi bo ..nie umialam was odnalezc z gory przepraszam;p
ale tak to jest ze jak jest swietne towarzystwo to kazda impreza jest udana. Dzieki kochani
Po prostu było mega. nic innego nie mozna powiedziec. troszke za mało miejsca ale jak to sie mówi w kupie siła:D
jestem troszke zła ze musialam tak szybko sie zmyc, nie zdazylam sie pozegnac z wszystkimi bo ..nie umialam was odnalezc z gory przepraszam;p
ale tak to jest ze jak jest swietne towarzystwo to kazda impreza jest udana. Dzieki kochani

R E W E L A C J A!
Jeszcze dziś żyje, wczorajszą imprezą
i żałuje że nie zostałam dłużej
dzieki za super towarzystwo
jesteście Wielcy
myśle że to nie pierwsza i nie ostatnia taka impreza
Do zobaczenia
Pozdr.
Jeszcze dziś żyje, wczorajszą imprezą

i żałuje że nie zostałam dłużej

dzieki za super towarzystwo

myśle że to nie pierwsza i nie ostatnia taka impreza

Do zobaczenia
Pozdr.

Erna, endka dziękuję Wam za tę spontaniczną inicjatywę i zorganizowanie spotkania
Ostatnio zmieniony sob, 26 cze 2010, 17:43 przez nela78, łącznie zmieniany 1 raz.
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
20.09.96-...
Every day create
your HIStory...

Baaardzo dobrze się bawiłam.
Erna, endka dziękuję Wam za tę spontaniczną inicjatywę i zorganizowanie spotkania. I nie przejmujcie się, że nie wyszło do końca po Waszej myśli. Najważniejsze, że wszyscy mile spędziliśmy czas.
Do zobaczenia przy kolejnej okazji, niebawem, mam nadzieję.
Erna, endka dziękuję Wam za tę spontaniczną inicjatywę i zorganizowanie spotkania. I nie przejmujcie się, że nie wyszło do końca po Waszej myśli. Najważniejsze, że wszyscy mile spędziliśmy czas.
Do zobaczenia przy kolejnej okazji, niebawem, mam nadzieję.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl

www.forumgim6.cba.pl

Dziękuję... jesteście świetni po prostu! Mam nadzieję, że to nie będzie moje ostatnie spotkanie... Tylko następnym razem muszę przerzucić się na komunikację miejską, bo po procentach może się bardziej rozluźnię ;P
endka, littleme - dziękuję za zaopiekowanie się mną. Taka już ze mnie sierota towarzyska
endka, littleme - dziękuję za zaopiekowanie się mną. Taka już ze mnie sierota towarzyska

Przepraszam że tak późno...
- MJdoris
- Lokalizacja: "... i znów szybki kawy łyk i uczucie ,że nie rozumie nikt.."
dzięki Erna Shorter , dzięki Endka 
to był niezapomniany wieczór (chyba mój ostatni)
wielki pokłon dla Was dziewczyny
za organizację i
zaangażowanie ( to się ceni ) , jesteście Wielkie !
MJfanTASTIC byłaś Królową parkietu !
co prowda to prowda

to był niezapomniany wieczór (chyba mój ostatni)
wielki pokłon dla Was dziewczyny

zaangażowanie ( to się ceni ) , jesteście Wielkie !
MJfanTASTIC byłaś Królową parkietu !

Śląsk dał czadu!
co prowda to prowda

Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
Bardzo fajnie, że spotkaliśmy sie w tak wielkim gronie, niestety było mało miejsca i siedziałam daleko przez co nie zdążyłam poznać wszystkich ale mam nadzieję, że nadrobię to następnym razem :).
Świetnie się bawiłam, mimo że w kółko puszczali to samo to i tak było super :P :D :)
Świetnie się bawiłam, mimo że w kółko puszczali to samo to i tak było super :P :D :)
Ja nie mam zdjęć, wykonałam tylko kilka ale nie ma was na nich :P. Potem moja siostra przez przypadek zabrała mi aparat jak szła do domu no i niestety nie miałam jak ich zrobić.okussa pisze:kto wogole robil..ewelina i beti?
W końcu mam czas, żeby cosik napisać:)
Bardzo dziękuję za liczne przybycie!
Naprawdę spisaliście się na medal:))))
Byłam strasznie mile zaskoczona!
Jesteście wielcy:)
Chciałam przeprosić, że nie wszystko
było tak jak być powinno
(brak miejsce,DJ,itd), ale niestety szefostwo
oraz personel archibaru
chyba w tej kwestii w ogóle ze sobą
nie rozmawiali stąd ten niewypał:(
Mam jednak nadzieje, że tak źle nie było
i wszystkim się jako tako podobało:)
Bardzo dziękuje Ernie za współorganizację;*
Pozdrawiam robaczki:)

Bardzo dziękuję za liczne przybycie!
Naprawdę spisaliście się na medal:))))
Byłam strasznie mile zaskoczona!
Jesteście wielcy:)
Chciałam przeprosić, że nie wszystko
było tak jak być powinno
(brak miejsce,DJ,itd), ale niestety szefostwo
oraz personel archibaru
chyba w tej kwestii w ogóle ze sobą
nie rozmawiali stąd ten niewypał:(
Mam jednak nadzieje, że tak źle nie było
i wszystkim się jako tako podobało:)
Bardzo dziękuje Ernie za współorganizację;*
Pozdrawiam robaczki:)
Ja również:D:Dlittleme pisze: Pozdrawiam %-owy team

Ja też:Dlittleme pisze:i serdecznie dziękuję dk997 za podwózkę
żaden problemdk997 pisze:endka, littleme - dziękuję za zaopiekowanie się mną. Taka już ze mnie sierota towarzyska

"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Było fajnie można było potanczyc posłuchac MJ i porozmawiać oraz pozyczyć 4 zł
pozdro dla kumatych. Żałuje jedynie iż nie mogłem potańczyć więcej z powodu kontuzji, ani wystąpić w TRIO w Drillu ... Może next time ;).

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Przyszedł czas na mnie. 
Drogie dzieci, mama wróciła z wycieczki w Beskidach.
Jestem zmasakrowana,dlatego idę spać,ale zanim to zrobię należy Wam się kilka słów.
Dziękuję Wam za tak liczne przybycie, wiem,że nie przyszli wszyscy,kilku osób brakowało,ale to nie ważne, dziękuję Wam.
Przede wszystkim dziękuję w swoim jak i endki imieniu za słowa pocieszenia i wyrozumiałość.
Jak się okazało w klubie Archibar znajdują się same młoty.
Szef nie ma pojęcia co mówi managerka, managerka nie ma pojęcia co mówi szef i co mówią kelnerzy,a kelnerzy tak naprawdę nie mają pojęcia o co kaman w całej organizacji. Szef wg. nich nie zna się na zasadach tam panujący,a kelnerom mylą się dni. Generalnie jeden nadaje na drugiego, poza tym robią z ludzi debili wmawiając im, że w 40 osób zmieszczą się w 20 osobowej loży... moja noga nigdy więcej tam nie postanie i zlotów tam też już ni będzie, bo nie dośc, że taką szopkę odwalili na początku to jeszcze sposób w jaki puszczali muszę wołał o pomstę do nieba.
Ale dzięki Bogu nie zawiedliście i daliście z siebie wszystko, pokazując tym…ludziom…,że, nawet mimo powitania szefa, widzącego w jaki sposób jesteśmy odziani, o treści „No nie! No nie róbcie sobie jaj!” potrafimy się bawić nawet w takich warunkach.
Nie chcą być mili i chcą wyzywać nas od kapeluszników? Niech cisną na bambusy, znajdziemy lepsze miejsce, nie chcą klientów ich sprawa!:ban::chlosta:
Dziękuję wszystkim za cudowną imprezę, bo się rozkręciliśmy. Endka dzięki z pomoc i wsparcie, Fanko MJ za słowa otuchy w ciężkich chwilach i w ogóle dziękuję Wam,że przybyliście.
Uczciliśmy pamięć króla muzyki i tańce w najlepszy z możliwych sposobów!
Pozdrawiam tancerza, wracaj do zdrowia,
Schmicia, oby przygotowania do trasy szły pełną parą,
MJfanTASTIC, co by się nie przejmowała kaprysami ludzi,
a także, myślę, że przede wszystkim pozdrawiam Bogdana aka „Ej!”, który był gwiazdą tego wieczoru, ino tak na przyszłośc…Z DALEKO OD MOJEGO NARZECZONEGO!!!!!!
MJdoris nie przejmuj się nim, było przynajmniej zabawnie!
Jak Twoje kumpele się bawiły??
Buziaki dla wszystkich, których miałam okazję zobaczyć po długim okresie przerwy!
KOCHAM WAS!
Long live the King!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tutaj procja fotek.
http://picasaweb.google.pl/Alicja.Lange ... lotFanowMJ#
Aoow!

Drogie dzieci, mama wróciła z wycieczki w Beskidach.

Jestem zmasakrowana,dlatego idę spać,ale zanim to zrobię należy Wam się kilka słów.

Dziękuję Wam za tak liczne przybycie, wiem,że nie przyszli wszyscy,kilku osób brakowało,ale to nie ważne, dziękuję Wam.

Przede wszystkim dziękuję w swoim jak i endki imieniu za słowa pocieszenia i wyrozumiałość.

Jak się okazało w klubie Archibar znajdują się same młoty.

Szef nie ma pojęcia co mówi managerka, managerka nie ma pojęcia co mówi szef i co mówią kelnerzy,a kelnerzy tak naprawdę nie mają pojęcia o co kaman w całej organizacji. Szef wg. nich nie zna się na zasadach tam panujący,a kelnerom mylą się dni. Generalnie jeden nadaje na drugiego, poza tym robią z ludzi debili wmawiając im, że w 40 osób zmieszczą się w 20 osobowej loży... moja noga nigdy więcej tam nie postanie i zlotów tam też już ni będzie, bo nie dośc, że taką szopkę odwalili na początku to jeszcze sposób w jaki puszczali muszę wołał o pomstę do nieba.

Ale dzięki Bogu nie zawiedliście i daliście z siebie wszystko, pokazując tym…ludziom…,że, nawet mimo powitania szefa, widzącego w jaki sposób jesteśmy odziani, o treści „No nie! No nie róbcie sobie jaj!” potrafimy się bawić nawet w takich warunkach.

Nie chcą być mili i chcą wyzywać nas od kapeluszników? Niech cisną na bambusy, znajdziemy lepsze miejsce, nie chcą klientów ich sprawa!:ban::chlosta:
Dziękuję wszystkim za cudowną imprezę, bo się rozkręciliśmy. Endka dzięki z pomoc i wsparcie, Fanko MJ za słowa otuchy w ciężkich chwilach i w ogóle dziękuję Wam,że przybyliście.

Uczciliśmy pamięć króla muzyki i tańce w najlepszy z możliwych sposobów!

Pozdrawiam tancerza, wracaj do zdrowia,
Schmicia, oby przygotowania do trasy szły pełną parą,
MJfanTASTIC, co by się nie przejmowała kaprysami ludzi,
a także, myślę, że przede wszystkim pozdrawiam Bogdana aka „Ej!”, który był gwiazdą tego wieczoru, ino tak na przyszłośc…Z DALEKO OD MOJEGO NARZECZONEGO!!!!!!
MJdoris nie przejmuj się nim, było przynajmniej zabawnie!

Buziaki dla wszystkich, których miałam okazję zobaczyć po długim okresie przerwy!
KOCHAM WAS!

Long live the King!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tutaj procja fotek.

http://picasaweb.google.pl/Alicja.Lange ... lotFanowMJ#
Aoow!