Fani z Lublina, Zamościa (Szczebrzeszyna) są?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
złotko

Post autor: złotko »

No niby sami swoi ale np jak jest zwykłe spotkanie np w barze to mi nie wypada pić piwka przy pełnoletnich ... Albo impreza w klubie co też wiążę sie z wiekiem bo nie wiadomo od ilu lat wpuszczają ;( :surrender:
Michael you are not alone.!
Awatar użytkownika
Kalyani

Post autor: Kalyani »

Postaramy się tak organizować, żeby wszyscy byli zadowoleni bez względu na wiek :) Zobaczymy co uda nam się zdziałać :)
Awatar użytkownika
złotko

Trzymam za słowo ;P
Awatar użytkownika
Ivet

Post autor: Ivet »

Złotko nie martw się takimi drobiazgami, Kalyani ma całkowita rację nie ma
żadnych podziałów, jesteśmy rodziną;)
Pozostańmy w stałym kontakcie a wszystko się uda..;))
Awatar użytkownika
złotko

to może powymieniajmy się nr telefonów. BlackDimension napisała mi że teraz nie wchodzi za często na forum ale pogadam jeszcze z nią. Ivet i Kalyani wyślę wam mój tel na prywatnej wiadomości.
Awatar użytkownika
Ivet

Dobry pomysł Złotko;) Tak będzie łatwiej;)
W miedzy czasie możemy snuć pomysły na urodziny Michaela. Oczywiście dziś szczególnie modlimy się w intencji naszego przyjaciela. To już rok...jak ten czas leci..;((
Może ktoś z Was miał by ochotę jutro ze mną pojechać na Zombiwalk do Warszawy? Samej faktycznie będzie dziwnie.
Awatar użytkownika
Kalyani

Ivet... jeszcze myślę :D

Tylko, że ta impreza trochę późno, a ostatnie busy powrotne chyba gdzieś ok. 22.30. Jaki masz plan na powrót? :)
Awatar użytkownika
Ivet

Koniecznie busem bo ostatni pociąg w sobotę jest około 20.00 więc nam się nie przyda.
Awatar użytkownika
Ivet

Kalyani proponowała bym pojechac do Wa-wy pociągiem, (dla Ciebie różnicy nie ma bo mieszkasz w Lublinie), ja pod Nałęczowem i mam nie daleko do dworca PKP Nałęczów i tam bym wsiadała a wróciły byśmy busem, teraz patrzyłam to są do późnego wieczora, wiec to nie problem. Jak się namyślisz;) to daj znać:)) pozdrawiam
Awatar użytkownika
Ivet

Albo ewentualnie możemy zrobić inaczej. Ponieważ ja mam furę nauki jeszcze dziś i jutro w związku z czym zależy mi na czasie, więc może po prostu spotkamy się jutro choć by na godzinę na dwie godziny, tak przed wieczorem żeby każdy miał czas. Poznali byśmy się i uczcili pamięć Michaela razem. W niedzielę mam egzamin więc długo nie pobędę ale i tak było by bardzo miło gdybyśmy się spotkali. Co Wy na to?
Awatar użytkownika
Kalyani

Ja byłabym za jak najbardziej :) chociaż ten Zombiewalk... aż żal tam nie być :) W przyszłym roku na hulajnodze nawet pojadę jak będzie trzeba xD W każdym razie jestem otwarta na propozycje :)
Awatar użytkownika
Ivet

Kalyani mi tez jest żal tym bardziej że i tak będę w Warszawie ale w niedziele bo mam egzamin.. ale jutrzejszą nie obecność na Zombiwalk odbijemy 29 sierpnia;) no i jutro jak się spotkamy:) poczekajmy aż ktoś jeszcze się zgłosi;)
np. Złotko.
Awatar użytkownika
złotko

Jutro mówicie tak.? na razie nie mam żadnych planów ;) więc rezerwuje na spotkanie z wami xd
Awatar użytkownika
Ivet

Kalyani i Złotko i tak nie mamy jak wrócić z Wawy, nic nie ma 0 22.00..ostani pociąg i bus jest o 21.00 więc i tak się by się nie udało.
Awatar użytkownika
Kalyani

Generalnie tak. Wawa odpada, bo za późno na organizację, brak transportu itp. tak to już jest jak się nie mieszka w stolicy ehh. Ale jeżeli miałby ktoś ochotę na spotkanie dziś w Lublinie np. ok. 18.00 to można by pomyśleć. Ewentualnie może być jutro, ale to moje sugestie, bo ja już po sesji :)
ODPOWIEDZ