Fani z Lublina, Zamościa (Szczebrzeszyna) są?
możnaby zorganizować jakieś ognisko czy generalnie plener, co o tym myślicie? Zebrać się ekipą i na poligonach jest kilka fajnych miejsc.
Dlaczego w Lublinie rzadko coś wychodzi? Trochę nas jest...
Spotkanie poza 25-06, jak wszystko ucichnie, uspokoi się, będzie lepiej. Albo wcześniej, np na tygodniu? Z jakich dzielnic jesteście, jest ktoś z Czechowa?
pozdrawiam i może do zobaczenia? ;) X
Dlaczego w Lublinie rzadko coś wychodzi? Trochę nas jest...
Spotkanie poza 25-06, jak wszystko ucichnie, uspokoi się, będzie lepiej. Albo wcześniej, np na tygodniu? Z jakich dzielnic jesteście, jest ktoś z Czechowa?
pozdrawiam i może do zobaczenia? ;) X
Hej, mam pytanie!!!
Czy na MJPT zarejestrowana jest dziewczyna, którą dziś po 16ej widziałam na skrzyżowaniu Lipowej i Okopowej w czarnej koszulce w napisem... "MJ alive" ??? Jechałam autobusem, ona stała na światłach, brunetka w ciemnych okularach (no i tej koszulce XL chyba)
Koszulka mnie oszołomiła :) "współczesna" twarz MJa i wyraźny napis pod spodem. Jak tu jest, niech odpisze, bo już ją lubię. Dzięki i pozdrawiam. :):)
Czy na MJPT zarejestrowana jest dziewczyna, którą dziś po 16ej widziałam na skrzyżowaniu Lipowej i Okopowej w czarnej koszulce w napisem... "MJ alive" ??? Jechałam autobusem, ona stała na światłach, brunetka w ciemnych okularach (no i tej koszulce XL chyba)
Koszulka mnie oszołomiła :) "współczesna" twarz MJa i wyraźny napis pod spodem. Jak tu jest, niech odpisze, bo już ją lubię. Dzięki i pozdrawiam. :):)
Hej :) Nie mówcie, że w Lublinie nic się nie dzieje 25?
Trzeba coś z tym miastem zrobić koniecznie! Pewnie wszyscy tego dnia uciekacie tam gdzie jakaś większa impreza się szykuje ehh szkoda. Widziałam jednak, że była jakaś inicjatywa spotkania więc jakby co pisze się na nie :)
Na piątek już nie da się nic wykombinować (chociaż odtańczyć Beat It na krakowskim można by próbować xD) ale może pomyślelibyśmy o sierpniu co? Ja mam jeden malutki Tribute to MJ za sobą (w moim małym mieście) więc chętnie podjęłabym się czegoś znowu :D Gdyby znalazło się kilka osób chętnych do zrobienia czegoś twórczego to mogłaby wyjść naprawdę fajna zabawa :)

Na piątek już nie da się nic wykombinować (chociaż odtańczyć Beat It na krakowskim można by próbować xD) ale może pomyślelibyśmy o sierpniu co? Ja mam jeden malutki Tribute to MJ za sobą (w moim małym mieście) więc chętnie podjęłabym się czegoś znowu :D Gdyby znalazło się kilka osób chętnych do zrobienia czegoś twórczego to mogłaby wyjść naprawdę fajna zabawa :)
Kalyani bardzo chętnie. Ja próbowałam coś zorganizować na jutrzejszą rocznicę, ale niestety było za mało osób..
Jednak na sierpień coś trzeba zorganizować. Jak byśmy wspólnie się spotkali i opracowali jakiś plan działania to na pewno by się udało.
Ja już nawet chciałam sama coś zorganizować, ale nie miałam pewności ile osób tego dnia by się pojawiło w Lublinie, prawdopodobnie zaledwie kilka..
Bałam się że jak przyjdzie ten dzień to się okaże że ktoś nie przyjedzie bo coś mu wypadnie itp. tak było przy organizacji imprezy w Krakowie, ciągle ktoś się wycofywał..
Musimy się zorganizować i zdeklarować i wtedy się powiedzie.
Jednak na sierpień coś trzeba zorganizować. Jak byśmy wspólnie się spotkali i opracowali jakiś plan działania to na pewno by się udało.
Ja już nawet chciałam sama coś zorganizować, ale nie miałam pewności ile osób tego dnia by się pojawiło w Lublinie, prawdopodobnie zaledwie kilka..
Bałam się że jak przyjdzie ten dzień to się okaże że ktoś nie przyjedzie bo coś mu wypadnie itp. tak było przy organizacji imprezy w Krakowie, ciągle ktoś się wycofywał..
Musimy się zorganizować i zdeklarować i wtedy się powiedzie.
No to teraz jest nas już dwie :) zawsze to jakiś start :) Organizacja to nie jest prosta sprawa i wiem dobrze jak ciężko jest znaleźć odpowiedzialne i zaufane osoby, zawsze komuś coś wypada, ale trzeba spróbować i być dobrej myśli :). Może w najbliższym czasie ktoś się jeszcze przyłączy i możemy coś zacząć robić. Chętnych można by szukać nie tylko na forum ale również na mieście poprzez ulotki, plakaty, tylko najpierw musimy wiedzieć co takiego chcemy zrobić. Ale z tym to myślę problemów nie będzie, bo pomysłów znajdzie się wiele, a więc zostanie tylko lub aż ich realizacja :D Trzeba utworzyć grupę fanów z lubelskiego i pokazać na co nas stać, w końcu nie bez powodu jesteśmy kandydatami na Europejską Stolicę Kultury :D a więc czekam na chętnych i jakieś wstępne propozycje spotkania :)
Tak to samo mi chodziło po głowie, tzn. fakt że Lublin kandyduje na Europejską Stolicę Kultury;) i to tez dobry pretekst przy szukaniu sponsorów w razie większej imprezy, bo myślę że w tym roku to bedzie kameralniej bo po raz pierwszy ale w przyszłym roku można by poszerzyć działalność.
Rozmawiałam o tym na forum z fanami z Krakowa, oni już na ten rok szykują ciekawą uroczystość, pewnie słyszałaś "MAKE THAT CHANGE"
i w kilka osób z różnych województw zaproponowaliśmy aby utworzyć filę tej że organizacji MAKE THAT CHANGE i w ten sposób ta sama impreza co roku mogła by odbywać się w każdym województwie i odnieść większy skutek;)
Było by pięknie a Michael był by z nas na prawdę dumny!
W końcu to wszystko dla Niego.
Więc teraz trzeba by ustalić jakieś spotkanie, tak aby zdążyć zaplanować coś na 29 sierpnia, ale przede wszystkim jak mówisz ściągnąć fanów z całego województwa i utworzyć grupę. Cieszę się bardzo że się tu spotkałyśmy:)
Może jedziesz na Zombiwalk do Warszawy jutro?
Rozmawiałam o tym na forum z fanami z Krakowa, oni już na ten rok szykują ciekawą uroczystość, pewnie słyszałaś "MAKE THAT CHANGE"
i w kilka osób z różnych województw zaproponowaliśmy aby utworzyć filę tej że organizacji MAKE THAT CHANGE i w ten sposób ta sama impreza co roku mogła by odbywać się w każdym województwie i odnieść większy skutek;)
Było by pięknie a Michael był by z nas na prawdę dumny!
W końcu to wszystko dla Niego.
Więc teraz trzeba by ustalić jakieś spotkanie, tak aby zdążyć zaplanować coś na 29 sierpnia, ale przede wszystkim jak mówisz ściągnąć fanów z całego województwa i utworzyć grupę. Cieszę się bardzo że się tu spotkałyśmy:)
Może jedziesz na Zombiwalk do Warszawy jutro?
MAKE THAT CHANGE bardzo fajna inicjatywa oczywiście można by pomyśleć o filiach w przyszłym roku :) Co do jutrzejszego Zombiwalk to nie wybieram się z powodu braku kompana, jakoś nie ma wśród moich znajomych chętnych na tego typu imprezy niestety, a samej to trochę byłoby mi smutno heh no i Wawy nie znam za dobrze.
A więc trzeba zacząć działać żeby dobrze się przygotować na sierpień. Możemy zaczynać nawet od przyszłego tygodnia
Pomysł i do dzieła. Mam nadzieje, że te kilka osób które wcześniej się wypowiadały również się przyłączą, oby tylko tu zajrzeli :)
A więc trzeba zacząć działać żeby dobrze się przygotować na sierpień. Możemy zaczynać nawet od przyszłego tygodnia

Ja właśnie z podobnego powodu się zastanawiam czy jechać, bo tez z mojej okolicy nie mam nikogo kto mógł by pojechać ze mną. b Jednak b ardzo chcę i chyba pojadę choć by sama, marsz rozpoczyna się pod Pałacem Kultury a kończy na Placu Zamkowym tańcem Thriller:) To tym bardziej mnie kusi..;)
No zobaczę jeszcze.
Ja w tym tygodniu mam jeszcze egzaminy więc jak wszystko pozdaję to się umówimy o.k? Ktoś na pewno się przyłączy. Wcześniej jedna koleżanka proponowała jakieś ognisko i to był by sympatyczny sposób na spotkanie;)
Dogadamy się jeszcze:) Pozdrawiam;)
No zobaczę jeszcze.
Ja w tym tygodniu mam jeszcze egzaminy więc jak wszystko pozdaję to się umówimy o.k? Ktoś na pewno się przyłączy. Wcześniej jedna koleżanka proponowała jakieś ognisko i to był by sympatyczny sposób na spotkanie;)
Dogadamy się jeszcze:) Pozdrawiam;)
Oczywiście że się przyłączam ;)
Tylko mi tak trochę głupio xd 2 razy byłam na spotkaniach z Lublina i jakoś tak dziwnie się czułam będąc najmłodszą w towarzystwie.

Ostatnio zmieniony czw, 24 cze 2010, 20:55 przez złotko, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael you are not alone.!
O jak miło, że coś rusza :) Złotko wiek nie ma tu znaczenia, nie powinnaś się czuć skrępowana, bo to sami swoi jak wielka Majkelowa rodzina xD. Czyli cały czas jesteśmy w kontakcie i jak tylko wszyscy będziemy wolni zaczynamy przygotowania :) a w miedzy czasie możemy rzucać swoje propozycje na forum może akurat się coś ustali :)