Damianos60 pisze:Ja jestem na to skazany przez moją siostrę,która chodź ma już 13 lat dalej ogląda DC.
moja młodsza siostra ma 15 lat i dalej ogląda tak więc z twoją nie jest jeszcze tak źle;) Z tych wszystkich disneyowskich seriali oglądam czasem(już naprawdę musze nie mieć co robić;3) z siostrą "Nie ma to jak hotel/statek".Tylko to jestem w stanie strawić,bo tak naprawdę nie różni się wiele od amerykańskich sitcomów które lubię oglądać na comedy central,tyle że na DC grają dzieci.
Nie znoszę Hanki Montany,Jonasów,Efronów itd.-tempizna nie śmieszna kompletnie,a i dzieci odmóżdża.
.
Tak swoją drogą to takie seriale powinny być zezwolone tylko dla ludzi dorosłych,już nieco ukształtowanych psychicznie(tylko czy ktoś oprócz kilku osób by to oglądał?;0),bo brokatowego pokolenia Hanki Montany,które wyrosło na tym serialu nie jestem w stanie znieść.
Pomimo,że sama fanką tgo typu "gwiazd" nie jestem,nie przeszkadzają mi w życiu codziennym,nie zwracam na to zjawisko uwagi więc niech sobie działają jeżeli kogoś cieszą.Tylko głupie dzieci rosną,no!(nie wszystkie,ale jednak...)Ale to już rodziców zadanie żeby dawkować pociechom nowego disneya;3