Sesja ssie...
No, ale ok...ostatecznie byłam już dwa razy na Metallice, a może uda się jeszcze kiedyś

Gorillaz Sound System
Sobota, 3.07.2010
Dawno, dawno temu na Ziemi rządziła produkowana taśmowo muzyka pop i panował całkowity chaos. Z chaosu wynurzyli się Gorillaz – czwórka niezmordowanych bohaterów, których jedynym celem jest uratowanie wszystkich mieszkańców planety.
Zaraz za nimi, niosąc torby z płytami i słuchawki pojawili się Gorillaz Sound System – jedyna ekipa, która potrafi rozkręcić dobrą imprezę łącząc muzykę i wizualizacje.
Uzbrojeni w bujające brzmienia i zadziwiające wizualizacje Gorillaz, G.S.S. gwarantują znakomitą zabawę. Po zagraniu chyba na wszystkich rodzajach znakomitych imprez, od wprowadzenia Dom Pérignon Oenotheque w Langham Hotel przez Berlin Fashion Week, do Road to the MTV Awards w londyńskich Bloomsbury Ballrooms powrócili z trasy, aby odpocząć i zastanowić się nad nową formułą. Teraz znowu są gotowi rozkręcić zabawę. I mówią to poważnie!
Mają nawet wsparcie celebrytów pokroju Murdoca Niccalsa, mrocznego basisty Gorillaz: "Jedyną rzeczą, która może rozbawić moich amigos oprócz mnie samego to Gorillaz Sound System. Wierzę im i w moim odczuciu to trochę tak, jak w przypadku papieża dającego błogosławieństwo swojej parafii. Tak czy inaczej, ja nie mógłbym grać, bo z moimi długimi paznokciami nie jestem w stanie wyjmować płyt z opakowań."
Jeżeli masz problem z imprezą i nikt inny nie może Ci pomóc, to jeżeli ich odnajdziesz, możesz wynająć The G-Team.
The G.S.S. Crew
DJ Kofi – mistrz miksów audiowizualnych.
DJ Kofi jest jednym z najciekawszych muzycznych produktów eksportowych Wielkiej Brytanii. Londyńczyk podniósł sztukę eklektycznego i hiphopowego didżejowania na wyższy poziom. W 2009 roku ten skromny DJ przeszedł sam siebie w muzycznych poszukiwaniach i nie ma stylu, który nie znalazłby się w jego repertuarze. Jeżeli jakieś brzmienia można grać na imprezie, to spodziewajcie się, że Kofi to zagra.
Roland – 188 cm wzrostu, oczy niebieskie, pierwsza praca – sprzątacz toalet.
Filmowiec, współpracownik dyrektora artystycznego Gorillaz – Jamiego Hewletta. Roland pracował nad oprawą wizualną występów grupy w Stanach Zjednoczonych, a także imprez po nowojorskich koncertach Damon Days w The Harlem Apollo. Obecnie mieszka w Berlinie i ma eksperymentalne laboratorium w ruinach hotelu Savoy.
Remi Kabaka – urodzony w chińskim Roku Szczura, trener głosu Russela.
W wolnym czasie Remi Kabaka prowadzi galerię, ale jego prawdziwym powołaniem jest praca z Gorillaz Sound System. To jednoosobowa orkiestra – DJ, mistrz ceremonii grający na bongosach. Uważajcie na niego!
Pauli Stan Mck – prymus, właściciel funkowej fryzury, a przy okazji znakomity perkusista.
Nienagannie ubrany i grzecznie uczesany, Pauli wybębnił swoją drogę do tytułu najlepszego młodego perkusisty w Wielkiej Brytanii. Na imprezie po zdobyciu nagrody ktoś chyba dosypał mu coś do drinka, bo jego fryzura całkowicie zmieniła się, a wybijanego rytmu pozazdrościliby nawet The Blues Brothers. Jeżeli chcecie sprawdzić znaczenie zwrotu "cudowne dziecko" to na pewno znajdziecie słowa "Pauli Stan Mck".