Erna Shorter pisze:główną atrakcją piątkowego wieczoru będzie występ tancerza!
wiedziałam , tzn tak czułam
Aga_88 pisze:Jestem w szoku
ja również
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
Maatko. Jaka ta lista jest długa ; ). Oczywiście to świetnie :D!
E. To ja tylko dopowiem, że raczej na pewno przyjdą dwie moje koleżanki- Angelina i Kasia, z czego jedna weźmie swojego kolegę, a możliwe, że namówi też brata. Także... Miejsc siedzących rzeczywiście będzie za mało, zdaje mi się ; d.
A co do występu, to oczywiście bardzo fajnie .
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
dk997 pisze:
Kurczę coraz bardziej się ekscytuję i coraz bardziej boję, że będę stała jak kwoka z boku i do nikogo nie podejdę
Nic się nie martw. Ja też idę sama, też nikogo nie znam i tez będę pewnie stała sama z boku. I wtedy właśnie będzie ten magiczny moment kiedy nasze spojrzenia się skrzyżują i już będziemy stały razem
A tak poważnie to strasznie, straszliwie się cieszę, że wreszcie,- po roku codziennych wizyt na tym forum- osobiście Was poznam, zobaczę jak wyglądacie, posłucham jakie macie głosy Mam przeczucie, że to będzie świetny wieczór.
P.S Jestem na liście jako numer 33 i 20 :) Ostatnio trochę przytyłam, ale nie wydaje mi się żebym potrzebowała dwóch miejsc :)
Erna Shorter pisze:Po prostu zrobiło mi się słabo... jaka presja.
Oby się Wam klub spodobał... damn...
Erna wyluzuj, klub jest fajny, jest gdzie usiąść , gdzie potańczyć, też jest:D,
napiszę jeszcze @ do Pana Marcina, żeby nie było zaskoczenia:)))
btw. Gwiazdą wieczoru to jest Michael:P
Osoby, które będą po raz pierwszy nie bójcie się nie gryziemy:)
Połykamy w całości:D
erna..podwoiłaś co poniektórych:P
Ostatnio zmieniony czw, 24 cze 2010, 9:16 przez endka, łącznie zmieniany 2 razy.
Rezerwację mamy od godz.20:00,a impreza zaczyna się o 21:30.
Będzie DJ i parkiet - więc prośba o CD nieaktualna!!!
Będzie ciasno,bo zajmiemy cały klub... dosłownie!!! :P:P:P:P
Musimy zapłacić 100zł zaliczki za rezerwację,które będzie do wykorzystania przy barze,ale myślę,że z tym nie będzie problemu. :P:P:P
Pogadam z tym Panem jeszcze i przekonam go,że na bieżąco będziemy wydawać.
juz sie normalnie nie moge doczekac. ja nawet moze bede z Marcinem juz przed 20 pod teatrem wiec jak co to szukac. nowe osoby niech sie nie martwią gryźć nie gryziemy i mam wrazenie ze jak juz ktos przyjedzie na zlot to zostanie z nami na dluzej i ze okreslenie "mini zloty" w katowicach przestanie być na miejscu
O ile sie nie myle to nie ma na liście Marty- ziom od mojego zioma Asi :P. I jeszcze będzie Agata ;D. Ale to już chyba mało istotne, bo jest nas tak dużo, że w klubie będzie bardzo ciasno :P.
Do zobaczenia o 20:00 :D :)