Warszawa zaprasza na lokalne zloty
Witam
jeśli ktoś jest zainteresowany to 26.06 o godzinie 21 w klubie The Fresh ul.Wawelska 5 na tyłach stadionu Skry odbędzie się impreza TRIBUTE TO MICHAEL JACKSON.
Po szczegóły odsyłam do strony klubu:
http://www.thefresh.pl/ zakładka imprezy
Wstęp od 16 lat
jeśli ktoś jest zainteresowany to 26.06 o godzinie 21 w klubie The Fresh ul.Wawelska 5 na tyłach stadionu Skry odbędzie się impreza TRIBUTE TO MICHAEL JACKSON.
Po szczegóły odsyłam do strony klubu:
http://www.thefresh.pl/ zakładka imprezy
Wstęp od 16 lat
od teraz i na wieczność uczyńmy z życia święto by będąc tu przez chwile wszystko zapamiętać
- billiejean89
Szczegóły wyglądają tak, że mamy się spotkać w okolicach godziny 18 pod Mostem Poniatowskiego - Aleja 3-go Maja. Z tego co wiem MJ Crew tam się czasem spotyka na próby i miejsce jest dobre.
Tak więc zapraszam serdecznie
*billiejean89 masz mega gifa
Tak więc zapraszam serdecznie

*billiejean89 masz mega gifa

But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
25 czerwca 2010 (piątek)
MICHAEL JACKSON TRIBUTE
DJ TOBAS
Dokładnie rok temu zmarł Michael Jackson – jeden z największych muzyków współczesnych czasów. Osoba która wywarła ogromny wpływ na każdego z nas. 25 czerwca w klubie Klinika odbędzie się impreza poświęcona w znacznym stopniu twórczości Króla Popu. Za gramofonami stanie DJ Tobas, prowadzący między innymi imprezę na oficjalnej premierze biograficznego filmu o Jacksonie -This is It.
W trakcie imprezy przewidziane wizualizacje. Dodatkową niespodziankę zaserwuje nam Absolut szykujący na ten dzień specjalne promocje Zapraszamy
Start imprezy godz 21:00, lokal czynny od 20:00
Wstęp 5 PLN/Selekcja
KLUB KLINIKA
ul. Racławicka 99 (Forty mokotowskie)
http://klubklinika.pl/
Rezerwacje: 787 350 362
kontakt@klubklinika.pl
25'th June 2010
MICHAEL JACKSON TRIBUTE
DJ TOBAS
One year ago died Michael Jackson – one of the greatest musican of present times – person who have a huge effect for all of us.
On this special event You will can listening almost all night Michael Jackson's tracks.
Special offers for Absolut coctails
Multimedia visualizations.

MICHAEL JACKSON TRIBUTE
DJ TOBAS
Dokładnie rok temu zmarł Michael Jackson – jeden z największych muzyków współczesnych czasów. Osoba która wywarła ogromny wpływ na każdego z nas. 25 czerwca w klubie Klinika odbędzie się impreza poświęcona w znacznym stopniu twórczości Króla Popu. Za gramofonami stanie DJ Tobas, prowadzący między innymi imprezę na oficjalnej premierze biograficznego filmu o Jacksonie -This is It.
W trakcie imprezy przewidziane wizualizacje. Dodatkową niespodziankę zaserwuje nam Absolut szykujący na ten dzień specjalne promocje Zapraszamy
Start imprezy godz 21:00, lokal czynny od 20:00
Wstęp 5 PLN/Selekcja
KLUB KLINIKA
ul. Racławicka 99 (Forty mokotowskie)
http://klubklinika.pl/
Rezerwacje: 787 350 362
kontakt@klubklinika.pl
25'th June 2010
MICHAEL JACKSON TRIBUTE
DJ TOBAS
One year ago died Michael Jackson – one of the greatest musican of present times – person who have a huge effect for all of us.
On this special event You will can listening almost all night Michael Jackson's tracks.
Special offers for Absolut coctails
Multimedia visualizations.

- Noemi.best
no tego to jeszcze nie slyszalam... biograficznego... hmm.....dziabag pisze: biograficznego filmu o Jacksonie -This is It.

Dobra, ludzie! Kto z MJPT ma dzisiaj chec zapraszam na probe do mnie na ogrodek, o ile of kors nie bedzie padac.
Zbiorka o 17.00 na Rondzie ONZ, albo ok 17.45 na petli Stare Bemowo [dojazd 122, 523, 105, 410, 154]. Jak komu wygodniej, tylko dajcie znac na priv gdzie bedziecie, zebym wiedziala na kogo czekac [wiadomosci bede odczytywac do godz 16.55 ;)].
Poza tym
Proba ogolna dla wszystkich chetnych jest jutro, sroda, ok godz 18.00 pod Mostem Poniatowskim - jest tam taka slepa uliczka co sie zowie Aleja 3-go Maja. Beda z nami ludzie z MJCrew. OBECNOSC OBOWIAZKOWA!

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
- billiejean89
Amfiteatr Bemowo, zdjęcie sprzed godziny:

Uploaded with ImageShack.us
Update wieczorny:

Dzięki Dziewczyny za spotkanie :)
Miałam nadzieję zastać pod tablicą więcej kwiatów i zniczy. Szkoda, że tak mało ich tam w sumie wylądowało, mimo że to w zasadzie jedyne bezpośrednio kojarzące się z Michael'em miejsce w Wawie. Mam nadzieję, że za rok więcej osób będzie pamiętało o bemowskiej tablicy. W końcu po to ona tam jest :)

Update wieczorny:

Dzięki Dziewczyny za spotkanie :)
Miałam nadzieję zastać pod tablicą więcej kwiatów i zniczy. Szkoda, że tak mało ich tam w sumie wylądowało, mimo że to w zasadzie jedyne bezpośrednio kojarzące się z Michael'em miejsce w Wawie. Mam nadzieję, że za rok więcej osób będzie pamiętało o bemowskiej tablicy. W końcu po to ona tam jest :)

Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Przepraszam za opóźnienie... Zdjęcia są już na mojej picassie, razem z poprzednimi.endka pisze:jak to?? nawet niektóre mam jeszcze zapisane w wysłanych hmmghost_ola pisze:Ja nic nie dostałam... :-(endka pisze:Robaczki moje:D zdjęcia wysłałam właśnie OLI:)
.....
Ola, masz? zobacz raz jeszcze:)))
jak nie to podaj mi na PW czy tu,
innego @ to wyślę raz jeszcze,
chociaż nie wiem o co chodzi,
może masz mnie w spamie?:D