proponuję zerknąć na stronę 23 niniejszego wątku, albowiem MJ Night w Ręcę i Nogi to jedyna oficjalna część tego co jest zaplanowane w ramach upamiętnienia rocznicy śmierci MJ`a. Jest to decyzja krakowskich fanów.adula.8 pisze:ja mam prośbę do ludzi z Krakowa, oragnizujących imprezy w dniach 26-27.06
25.06.2010 - co robimy?
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
co tam ma być za party w kiślu, że nie wpuszczą ulubionej grupy MJ`a tylko Nas stare pryki? Ciekawe, czy nie mogą zrobić wyjątku przynajmniej dla tych co przyjdą z opiekunami. W końcu sporo u Nas nastolatków. hmmmm Ja np biorę "6 latka"moni pisze:Natomiast osoby pełnoletnie

Ostatnio zmieniony pn, 21 cze 2010, 18:56 przez intelmet, łącznie zmieniany 1 raz.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
A raczej jej brak.intelmet pisze:Jest to decyzja krakowskich fanów.

Ponoć z opiekunami się da. Ciocia Dzwonek może kogoś zaadoptować na jedną noc jbc.

Mamo! Ta wyżej się ze mnie śmieje!

One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
zapomniałam przepraszam: różowego sześciolataka!!!!Dzwoneczek MJJ pisze:Mamo! Ta wyżej się ze mnie śmieje!
- Dzwoneczek MJJ
Nie wyciągaj tak wysoko rękawów, bo Ci majty na głowę naciągnę! (I love you).Dzwoneczek MJJ napisał:
Mamo! Ta wyżej się ze mnie śmieje!
zapomniałam przepraszam: różowego sześciolataka!!!!

One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
różowe???Dzwoneczek MJJ pisze:majty na głowę naciągnę! (I love you).
Zapytuję (najlepiej będzie wiedzieć ta Pani od bizuterii, jak już się dowie, że nią jest), czy będzie karaoke, bo chcę usłyszeć jak ktoś śpiewa (różowo)

- Dzwoneczek MJJ
Różowo-różowe!Dzwoneczek MJJ napisał:
majty na głowę naciągnę! (I love you).
różowe???
Zapytuję (najlepiej będzie wiedzieć ta Pani od bizuterii, jak już się dowie, że nią jest), czy będzie karaoke, bo chcę usłyszeć jak ktoś śpiewa (różowo) Buhahahaha a jak wypiję dość dużo różowego kiślu, to może i ja coś zaśpiewam. Nenenene
Dziś śpisz na podłodze. Paplo!

Karaoke to bym chciała tak czy tak...

One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
nic?kasiash pisze:ej stop ;P
wytlumaczcie mi co robimy w krakowie (dzien nie noc :P) 25.06 ?
różowe Aj lof Ju

To wychodzi na to ze nie jest organiozwane dołownie NIC poza tą piątkową imprezą na którą mogą przyjść tylko osoby pełnoletnie?intelmet pisze:nic?
EDIT:
Mało powiedziane..kasiash pisze:to beznadzieja ...
Ostatnio zmieniony pn, 21 cze 2010, 19:16 przez adula.8, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dzwoneczek MJJ
Jutro się wyjaśni, czy będzie coś więcej w piątek. W sobotę planowane jest spotkanie na Bulwarach oraz wizyta w Domu Dziecka.intelmet pisze:kasiash napisał:
ej stop ;P
wytlumaczcie mi co robimy w krakowie (dzien nie noc :P) 25.06 ?
nic?

Był plan na 2 osobne spotkania (impreza & spotkanie all ages) ale nie było chętnych, więc sprawa stanęła. Teraz próbuję to odkręcić, ale czy się uda będę wiedzieć jutro.
No ja myślę... xD (cwaniak).intelmet pisze:różowe Aj lof Ju Buhahahaha

Ostatnio zmieniony pn, 21 cze 2010, 19:15 przez Dzwoneczek MJJ, łącznie zmieniany 2 razy.
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
z całym szacunkiem , ale zerknijcie na wątek kilka stron wcześniej. Były zapytania liczne propozycje. Nikt nie chciał. Nie można sobie przypominać o MJ`u na kilka dni przed rocznicą śmierci. Znicze się wcześniej na 1 listopada kupuje, a tu co????kasiash pisze:to beznadzieja ...
Albo ten człowiek jest dla Was kimś ważnym albo nie!
adula.8 pisze:intelmet napisał:
nic?
To wychodzi na to ze nie jest organiozwane dołownie NIC poza tą piątkową imprezą na którą mogą przyjść tylko osoby pełnoletnie?
EDIT:
kasiash napisał:
to beznadzieja ...
Mało powiedziane..
sorry że to napisze ale ciśnienie mi troche skoczyło- wszyscy czekają na gotowe!! kobitki próbowały coś zorganizować ratując to co pozostało po pewnym incydencie (

następnym razem się przyłączcie do nas i nam pomóżcie coś zorganizować a nie narzekać że beznadzieja ;)
jak ktoś nie ma nic do roboty w dzień to niech sobie pójdzie pod gwiazde na bulwarach i zaświeci Michaelowi znicza!

PS. ja np chciałam być piratem i mamuśką i wystąpić w duecie recytatorskim z pewnym różowym ufoludem ale że nie wyszło to już inna bajka

dobrze,że chociaż MJCDT się nie poddał

to taka mała dygresyjka z mojej strony, która -mam nadzieje- nie rozpęta tutaj burzy z piorunami :)
Ostatnio zmieniony pn, 21 cze 2010, 20:51 przez madisson, łącznie zmieniany 1 raz.
dzięki Mad, że się wtrąciłaś. Nawet już nie chodzi o to, że nie było ludzi do roboty, bo byliśmy, tylko nie było zgłoszeń, że ktoś czegokolwiek chce, a dla 4 osób imprezy robić sie nie opłaca. Nawet kino chcieliśmy załatwić. Dawałam ogłoszenie na forum. Żeby się kurtka choć z 15 osób zgłosiło. Na cały Kraków nikt sie nie zgłosił. NIKT.madisson pisze:do roboty nie ma nikogo a potem się czyta takie komentarze jak wasze ;(
znam tego ufoluda...czy to nie taki wyrośnięty "6 latek"???madisson pisze: różowym ufoludem

Mad, ale dalej możemy wymiatać na parkiecie, czyż nie???