adula.8 pisze:wstęp od 18 lat, tak? Nie ma żadnej ale to żadnej możliwości wejść jeśli ktoś jest niepełnoletni?
spróbować zawsze można choć nie możemy zagwarantować sukcesu
ja jak byłam młodsza to próbowałąm wchodzić do krakowskich klubów i jakoś mi się czasem udawało tylko musiałam odpowiednio wcześnie przyjść (19,20)albo trafić na takich ochroniarzy którzy nie sprawdzali dowodów ;P
także jeśli masz ochote spróbować to wpadaj
madisson pisze:spróbować zawsze można choć nie możemy zagwarantować sukcesu
ja jak byłam młodsza to próbowałąm wchodzić do krakowskich klubów i jakoś mi się czasem udawało tylko musiałam odpowiednio wcześnie przyjść (19,20)albo trafić na takich ochroniarzy którzy nie sprawdzali dowodów ;P
także jeśli masz ochote spróbować to wpadaj
No tak, ja również się zastanawiam nad przyjazdem. Ale jak mam próbować na darmo, to nie będe ryzykować Wrocław a Kraków to kawał drogi. A jakby nie wypaliło to wiesz.. ;P
No tak, ja również się zastanawiam nad przyjazdem. Ale jak mam próbować na darmo, to nie będe ryzykować Wrocław a Kraków to kawał drogi.
a we Wrocławiu nie organizujecie żadnej imprezy albo coś "fanmade"?
jakbyście bardzo chciały to może udałoby się Ciebie i adule jakoś wkręcić ale to już na pw
madisson pisze:a we Wrocławiu nie organizujecie żadnej imprezy albo coś "fanmade"?
jakbyście bardzo chciały to może udałoby się Ciebie i adule jakoś wkręcić ale to już na pw
Wiesz co do tego Wrocławia, to też jest od 18+, dobra jak sie ostatnecznie zastanowie, to napisze na pw
w związku z licznymi zapytaniami na pw oraz forum podaje jeszcze raz info:
TAK IMPREZA 25.06 W Krakowskim Klubie Ręce i NOGI jest BEZPŁATNA ! czyli wjazd za DARMO!!! :)
- Startujemy już od 21:00
- JEDYNY WARUNEK jak w większości lokali tego typu to SKOŃCZONE 18 lat!!
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
i można nudzić u DJa ulubione kawałki za Free :) DJ nasz człowiek do tego mega sympatyczny i puszcza co tylko dusza zapragnie za darmoche :) milutek mega :* i bez remiksow :)
gosieq pisze:Tylko potem jakby ktos mógł zatrzymać czas...
Nie po to nie podaję wieku na forum, abyś go dociekała... xD
Jak będę zbierać na botox dam ogłoszenie na forum.
Ja tam nic nie dociekam, ja się żalę na swój los
moni pisze:i można nudzić u DJa ulubione kawałki za Free :) DJ nasz człowiek do tego mega sympatyczny i puszcza co tylko dusza zapragnie za darmoche :) milutek mega :* i bez remiksow :)
W zasadzie wszytsko jest juz dopiete na ostatni guzik:)
Jutro badz w środe czeka mnie ostatnia rozmowa organizacyjna z managerem:)
Mam nadzieje, że się nie powtórzę zamieszczając oficjalne info dotyczące tej imprezy:) Oto Moje wypociny utworzone wraz z przekochanymi członkami MJCDT:
25.06 Piątek, Club Muzyczny Ręce i Nogi (Kraków, ul. Szewska 14)MICHAEL JACKSON – MEMORY NIGHT - 1 ROCZNICA ŚMIERCI
Noc pamięci z największymi hitami Michaela Jacksona!
W programie imprezy m.in.:
-> w godzinę śmierci Michaela Jacksona 23:26 - odsłonięcie wizerunku Michaela oraz wspólne zatańczenie choreografii z teledysku „Will You Be There” instruowane przez członków zespołu Michael Jackson Cracow Dance Team.
-> 00: 30 “Beat It” – występ grupy Michael Jackson Cracow Dance Team.
-> 01: 00 Mix teledysków Michaela wraz z występem grupy Michael Jackson Cracow Dance Team.
-> 01:30 "Thriller” – Występ grupy Michael Jackson Cracow Dance Team.
W trakacie imprezy konkursy, promocje, nauka choreografii Jacksona, prezentacja krakowskich oraz ogólnopolskich środowisk związanych z Michaelem Jacksonem. Dla wszystkich w strojach związanych z Michaelem shot za FREE! Bezpłatna rezerwacja miejsc drogą mailową rinclub@receinogi.com lub telefoniczną 12/422 25 79 Wstęp FREE! Selekcja! Zaczynamy od godz. 20:00 Specjalny patronat nad imprezą objęli: mjackson-info.com, Stowarzyszenie Make That Change mtc.fora.pl oraz michaeljackson.pl Zagra: Dj FOCUS: Przeboje Michaela Jacksona
Potwierdzam DJ jest prześwietny:)
Już zamówiłam minimum 2 razy Dirty Diana:)
Mam nadzieje do zobaczenia ze wszystkimi 25.06.2010
Wszelkie pytania dotyczące orgznizaji imprezy i nie tylko prosze kierowac na pw:)
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
goście zamierzający pojawić się na tej imprezie po raz pierwszy- proszeni są o niezbyt ekspresyjne machanie rękami na przykład przy dzwiękach WBSS :) boiem parkiet w Rinie należy do tych MIDI SUMO :) W Krakowie parkiety w klubach należą do kategorii Maxi Sumo i Mini Sumo - Ten został zakwafikowany do Midi Sumo bowiem jest na tyle duży że mozna na nim śmiało sie pobujać - ale nie aż tak żeby wywijać rękami na prawo i lewo bo można komuś przywalić w żeberka :)
Spodziewamy sie bowiem większej ilości osób niż to ma miejsce zawsze także dla osób z ADHD będziemy mieć przygotowane specjlanie leki albo kaftany - będzie też czekać karetka z alkazelcerami w kroplówce :)
Ostatnio zmieniony śr, 23 cze 2010, 11:40 przez moni, łącznie zmieniany 1 raz.
w zależności od ilości uczestników imprezy
koszt wejściówki jest minimum
10 zł - przy dużej ilości osób
maks 20 zł przy mniejszej ilości uczestników.
Cena zawiera wynajem sprzętu.
adres:
Filmowa Cafe - KIJÓW.CENTRUM
al. Krasińskiego 34
30-101 Kraków
Mam jednak nadzieję, iż zarezerwowaliście ten czas dla MJ`a i zechcecie zaszczycić nas swoją obecnością
Zapraszamy
W imieniu Make That Change
intelmet
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!