25.06.2010 - co robimy?
też o tym myślałam, ale to bez sensu. Jak widzę ile jest osób z Krk, to wstyd z taką listą iść. Problem w tym, że jak chciałam się dopisać, to pozdro, ale nie dało rady. Potem próbowałam jeszcze raz i nic. Więc zaapelowałam, żeby zebrać głosy ludków z krk na forum przez pw np, ale też zero reakcji. Więc może pójdę na jakiś filmowy hicior, a MJ to już we własnym zakresieLiberianGirl1989 pisze: Znaczy się na całą Polske to niewiele, ale może chociaż na Wrocław;P .
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
A nie lepsze np. spotkanie pod gwiazdą na bulwarach?intelmet pisze:a to kopia z Naszego forum dla tych co na Nim nie są:
rzucę jeszcze inną propozycję, skoro nie odpowiada Wam klimat Cafe Filmowa i kina Kijów.
"Co Wy na to, aby wieczorek zorganizować przy ognisku w sobotni wieczór? Jednak do pomysłu potrzeba jest lokalizacja. Myślę, że w Karkowie będzie problem bo to miasto. Czy ktoś zna jakąś miejscówkę na peryferiach? No i oczywiście jak podoba Wam się ten pomysł??? Zapewniam ze swojej strony dyskografię MJ`a z mojej furmanki.
Jeśli nie ognisko, to może grill. Może mamy wśród Naszych "działkowiczkę"??? "
po prostu wydaje mi się, że aby nam to puścili, przedsięwzięcie musi się dla nich okazać conajmniej rentowne. A w takiej ilości wspólny zakres to bym zrobiła u siebie w domu i zaprosiła te garstkę chętnych. Tylko, że mieszkam za daleko, by ktokolwiek się fatygował 

byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
- Dirty_Girl
Intelmet ja do Ciebie to bym nawet z buta przyjechała no i wzięła żarcia full wypas na Michael'owe seanse.intelmet pisze:po prostu wydaje mi się, że aby nam to puścili, przedsięwzięcie musi się dla nich okazać conajmniej rentowne. A w takiej ilości wspólny zakres to bym zrobiła u siebie w domu i zaprosiła te garstkę chętnych. Tylko, że mieszkam za daleko, by ktokolwiek się fatygował
Tak czy inaczej drodzy fani- spotkajmy się na Bulwarach

- Dirty_Girl
a niewykluczone, że kiedyś będziemy się taką formą ratować. Jak już Nas zostanie garstka.Agata** pisze:Intelmet ja do Ciebie to bym nawet z buta przyjechała no i wzięła żarcia full wypas na Michael'owe seanse.
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Ktoś napisał jedzenie?Agata** pisze: Intelmet ja do Ciebie to bym nawet z buta przyjechała no i wzięła żarcia full wypas na Michael'owe seanse.

Szkoda, iż nie zgłosiłyście się wcześniej, były plany na cały weekend, ale z racji braku zainteresowania plany raczej anulowano i ograniczono do piątkowej imprezy.
Tak czy owak, ja jestem za spotkaniem... Jak ktoś zostanie na sobotę to można też coś wykręcić.

One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
adula.8 pisze:ja mam prośbę do ludzi z Krakowa, oragnizujących imprezy w dniach 26-27.06
Czy mógłby ktoś napisać konkretnie co, gdzie i o której odbędzie się w danym dniu? Tzn proszę o małe podsumowanie, bo planuję się wybrać lecz nie wiem dokładnie kiedy
z tego co sie orientuje w Krakowie jest tylko jedna wieksza impreza - w piatek 25 czerwca szczególy tutaj http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... c&start=60
przynamniej tyle mi wiadomo - co natomiast odbędzie się w sobotę to już samowolka wyjdzie "w praniu"....
Natomiast osoby pełnoletnie zapraszam w piątek do Krakowskiego Ręce i Nogi :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.