W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Nie!!! nie myślcie, że to jakiś off top czy żart... otóż pochodzę z Sieradza i jestem fanką Shakiry od 4 lat... No i dopiero od roku Michaela....
Uwielbiam śpiewać, rysować, uczyć się na własną rękę tańca brzucha czyt. belly dance lubię manewrować co nieco w programach graficznych typu Gimp, Corel i takie tam oraz tworzyć komiksy...
Niektórzy myślą, że "przybrani" fani MJ'a są gorsi... my po prostu nie mieliśmy okazji go "poznać"
Mam nadzieje, że mnie tu polubicie i też znajdę parę osób, które na pewno polubię
mam na imię Karolina ;) Miałam tu rok temu założone konto na forum, ale musiałam wyjechać na kolonie jako opiekunka dla niepełnosprawnych i jakoś tak wyszło, że wywaliło mnie ponieważ przez czas mojej nieobecności nie przeczytałam ponad 1000 postów i dlatego mnie wydalono...
Ojj tak... nie wiem jak ja bym w nich wyglądała... ale te okulary są uniwersalne... wiec jakoś bym w tłumie uszła U mnie koleżanka z klasy kupiła takie u okulisty... może to i lepiej... bo nawet w biedronce takie widze... ale takie okulary z marketu to pewnie badziewie... a ty gdzie i za ile kupiłeś?
Ostatnio zmieniony śr, 16 cze 2010, 22:38 przez Shakira, łącznie zmieniany 1 raz.
No to ładnie:) dobra bo powiedzą że spamujemy... Jeśli chcesz pogadać o stylu, modzie czy ubraniach Michaela zapraszam na mój temacik w Twórczości fanów;) pozdro;)