Koncerty

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
magnessiumm

Post autor: magnessiumm »

a już za tydzień 27 maja koncert AC/DC na Bemowie... czekałem na nich prawie całe życie aby ich zobaczyć.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJackson

Post autor: MJackson »

magnessiumm pisze:a już za tydzień 27 maja koncert AC/DC na Bemowie... czekałem na nich prawie całe życie aby ich zobaczyć.
Też tam będę ;-)
Masz bilety na sektory czy na płytę?
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

A ja wczoraj 'zaliczyłam' koncert Wojtka Pilichowskiego w Domu Kultury w Imielnie (woj. śląskie) i jestem naprawdę niesamowicie zaskoczona tym- cóż ten Pan potrafi robić na swoim basiwie. Szok. do tego fenomenalny kontakt z publicznością. pełen szacun.
to jest konkret muza, a nie jakaś tam Gaga nenene
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

28.09.2010, Warszawa, Progresja: D'espairsRay

Normalnie nie mogę uwierzyć w swoje szczęście. Rok temu szlag mnie trafiał, że będą grać w Gdyni (zanim się o tym dowiedziałam, w ogóle nie spodziewałam się, że tu dotrą), a mnie akurat wtedy nie było w Polsce.
Tymbardziej nie spodziewałam się, że przyjdzie mi na Nich czekać ledwie rok xD

Wspaniałość.

Swoją drogą, ciekawa jestem, czy ktoś tu słucha j-rocka nenene
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Mielniu

Post autor: Mielniu »

Będe na AC/DC na Bemowie...ten koncert będzie niesamowity z niecierpliwieniem czekam na niego ;-)
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

11 lipca w Kongresowej wystąpi ponownie Seal. Bilety już są.
Seal moim zdaniem ma najlepszy obecnie męski głos w muzyce pop. Jest też jedynym obok George'a Michaela, który zachował się w mainstreamie, nie redukując popu do prostych piosenek, dbając o rozbudowane aranżacje.
Widziałem go 2 lata temu i koncert sprawił mi wiele frajdy. Gdyby nie Prince dzień wcześniej w innym miejscu, to pewnie tez bym się wybrał.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
lazygoldfish

Post autor: lazygoldfish »

nożeż kurde, to se poszłam na koncert Rufus Wainwrighta - odwołany z powodu słabej sprzedaży.

Cały czas to powtarzam - jeżeli ktoś tam na górze nie przemyśli kwestii cen biletów na koncerty, to takie złe wiadomości będą się pojawiały coraz częściej. Odwiedza nas coraz więcej gwiazd i coraz więcej gwiazd do nas powraca. Wielu fanów nie jest w stanie tego wszystkiego finansowo ogarnąć.

Nie wiem... ktoś tu musi chyba troszeczkę przystopować i zweryfikować dane o rynku oraz możliwościach potencjalnych nabywców.
Awatar użytkownika
Lauren

Post autor: Lauren »

Wybiera się ktoś może na Crystal Castles? Wawa? :c
24 months and it still seems like it was just yesterday...
tu sei tutto quello che mi manca
last.fm
Awatar użytkownika
Tomo128

Post autor: Tomo128 »

Nie uwierzycie, ale... ROGER WATERS THE WALL LIVE w Polsce 18 kwietnia 2011 r. w Atlas Arenie w Łodzi. Oficjalnie potwierdziło Live Nation PL.
Tomo128
Obrazek
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

Zapraszam na koncert Mietka Szcześniaka 12 czerwca o 19.00 (wstęp wolny) do Jaworzna Szczakowej. To będzie recital w ramach Festynu Elżbietańskiego. Mam nadzieję, że na religijnych songach się nie skończy ;-) i artysta naprawdę pokaże na co go stać.
A oto info z oficjalnej strony www.mietekszczesniak.pl na temat nowej płyty:
Obecnie Mieczysław Szcześniak kończy pracę nad pierwszą anglojęzyczną płytą, przy produkcji której zaangażowani są wybitni muzycy i producenci z Polski i USA: Wendy Waldman - zdobywczyni nagrody Grammy , muzycznego odpowiednika filmowego Oscara ; Rob Hoffman , który współpracował m.in. z Christiną Aguilerą, czy Michaelem Jacksonem; Marcin Pospieszalski; Piotr Kominek; Paweł Zarecki. Płyta ukaże się w 2010 roku.
:knuje:
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
jfive

Post autor: jfive »

Lauren pisze:Wybiera się ktoś może na Crystal Castles? Wawa? :c

A kto się wybiera na CC w Katowicach ? ;-)
Awatar użytkownika
MrVader

Post autor: MrVader »

Ja się wybieram w środę na Sonisphere Festival do Warszawy :)
Zagrają: Metallica, Anthrax, Slayer, Mastodon i Megadeth :D:D
Ciesze się jak dziecko :happy:
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

LAIBACH po raz kolejny w Polsce (kiedyś dotrę na ich koncert w PL! *tup*)

26.06.2010 Racibórz, wRacku Festival 2010

SKINNY PUPPY:

17.08.2010 Kraków, Rotunda
18.08.2010 Warszawa, Progresja
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Final Cloud

Post autor: Final Cloud »

Byłem w środę na Sonisphere Festival i....
Było ZAJEEEBIIIŚCIEEEEEEEE!!!!

Behemoth fajnie zagrał i przywołał Dode na którą mogłem popatrzeć xddd
Anthrax - super koncert dali, od wokalisty biła ogromna energia i to mi się podobało!! Niedługo zasięgnę po jakiś ich album :D!
Megadeth - świetne pogo, bałem się tylko o portfel, że wypadnie ale ogólnie super !
Slayer - w pogo nie wchodziłem bo by mnie zabili, chwilę posłuchałem i ogólnie odpoczywałem na Metallice.

...

aż wreszcie.... zeszła się potężna liczba osób... wszędzie ucichło... i Metallica weszła z piosenką Creeping Death!!!!!! Śpiewałem, darłem mordę, szalałem jak nigdy! To było coś nieprawdopodobnego, przy "Fuel" to już myślałem, że się osram z wrażenia. Ognie, fajerwerki, MOOOC!!!! Najpiękniejszy dzień w moim życiu, po prostu, inaczej tego się opisać nie da...

Z początku żałowałem, że kupiłem miejsce na trybunach (siedzące) dlatego po Behemocie zszedłem na płytę. Gdy miała zacząć się Metallica tyle zebrało się ludzi że był ostry ścisk i doceniłem swoje miejsce na trybunie gdzie wszystko widziałem, stałem, skakałem i napier... jak się dało. EPICKO!!!

Zdjęcia z kumplami (ja ten po prawej :P)
http://i269.photobucket.com/albums/jj79 ... ie0981.jpg
Niezapomniane przeżycie!

Moderatorzy wybaczcie za niektóre mocniejsze słowa ale tego koncertu inaczej się opisać nie da. I tak się opanowałem...
Awatar użytkownika
MrVader

Post autor: MrVader »

Final Cloud dokładnie, bardzo powściągiwie to napisaeś, ale tego inaczej opisać się nie da!!!
Normanie ogień z dupy!!!! :happy:
Ja miałam akurat bilet golden circle, takze bylam pod sceną i przyznam że jak potem przeszlam na płyte to juz nie było tego klimatu ;-)
Mnie na łopatki rozłożył Slayer, mimo że wydawało mi sie a nawet na pewno tak było, że mieli gorsze nagłośnienie, ale w sumie zazwyczaj gwiazda ma najlepsze ;-)

Ja to się po prostu posrałam w gacie ze szczęscia :happy:
ODPOWIEDZ