Moje wykonania piosenek
- Man in the mirror
O matko jak pięknie, fantastyczne...
Nie wiem czy to ta piosenka, czy ty na mnie tak działasz ;)
Uwielbiam tą piosenkę:)
Twój Tribute mi się podoba:) oraz twoja barwa głosu..
czasem mam wrażenie ze nie trafiałac w dzwiek ale nie wiem, nie raz brakło ci oddechu .. ale nie wiem nie zawazyło to jakos ... nie wiem czy ja dobrze to słyszałem xD
Nie wiem czy to ta piosenka, czy ty na mnie tak działasz ;)
Uwielbiam tą piosenkę:)
Twój Tribute mi się podoba:) oraz twoja barwa głosu..
czasem mam wrażenie ze nie trafiałac w dzwiek ale nie wiem, nie raz brakło ci oddechu .. ale nie wiem nie zawazyło to jakos ... nie wiem czy ja dobrze to słyszałem xD
Najlepsze Twoje wykonanieTym razem coś specjalnego. Włożyłam w to całe serce. Proszę, powiedzcie, co sądzicie
http://www.youtube.com/watch?v=bGeUBrpinKs

Może z koleżankami tutaj śpiewającymi od lat założyłbym za jakiś czas temat o śpiewaniu/technikach śpiewu wraz z przykładami danymi od nas, ażeby nie było, że wszystko jest podane bez faktycznego odzwierciedlenia w rzeczywistości

Zapisałaś się na te lekcje śpiewu w końcu?

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- Michael-J-Forever
- Dama Kameliowa
Niko, że Twój głos mi się podoba-wiesz.
Mam tylko pytanie.
Jest taka piosenka, wykonawca to Kristina Cornell, piosenka ma tytuł Little Red Baloons. Osobiście bardzo przypomina mi Michaela, myślę, że bardzo pasuje do Twojego głosu.
Jeśli nie sprawiłoby Ci to trudności, mogłabyś ją nagrać? Tak po prostu myślę, że dobrze by Ci z nią poszło.
Mam tylko pytanie.
Jest taka piosenka, wykonawca to Kristina Cornell, piosenka ma tytuł Little Red Baloons. Osobiście bardzo przypomina mi Michaela, myślę, że bardzo pasuje do Twojego głosu.
Jeśli nie sprawiłoby Ci to trudności, mogłabyś ją nagrać? Tak po prostu myślę, że dobrze by Ci z nią poszło.
-
-
super by było :]hubertous pisze: Może z koleżankami tutaj śpiewającymi od lat założyłbym za jakiś czas temat o śpiewaniu/technikach śpiewu wraz z przykładami danymi od nas, ażeby nie było, że wszystko jest podane bez faktycznego odzwierciedlenia w rzeczywistości![]()
a pomyśleliście o stworzeniu piosenki od fanów? Może zrobimy casting na najlepszy tekst do takiej :]
Lekcje jak najbardziej są jednak wskazane. Kto raz się dobrze nauczy źle śpiewać, tego trudno jest "przestawić" na tę dobrą technikę.MKK pisze:A co do lekcji śpiewu, nie musisz chodzić na zajęcia z śpiewu. Po prostu ćwicz, ja tak robię i lekcje są nie potrzebne.

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
-
w tym problem że właśnie nie, np Michael Jackson doszedł do wszystkiego za pomocą treningów (ale nie wątpliwie miał w sobie to "coś"). Zapewniam Cię że nikt nie rodzi się od razu z takim talentem.. np. Eminem, kiedyś myślałem że urodził się z takimi umiejętnościami ale po kilku dniach! umiem już nie które rzeczy nawinąć pod beat (freestyle).. tak samo jest z tańcem.. więc korzystaj z tego że jesteś młody i bierz się do roboty..
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
Zanim Zrozumiesz nagrane całkowicie przeze mnie. Przepraszam za jakość i wszelkie niedociągnięcia rytmiczne - nagrywane na szybko. Mam nadzieję, że wyszło mi lepiej niż jakiś czas temu.
No no, nie źle . :) Zazdroszczę, bo ja wg nie umiem śpiewać :( . Ale przyjemnie się Ciebie słucha. Życzę powodzenia, nie przestawaj ćwiczyć bo jesteś nie zła ! :) 

posty połączone /anialim

Akurat to mi sie podoba najbardziej XDNika96 pisze:Whatever Happens
Jestem lekko chora, więc jakieś wybitne to to nie jest...

posty połączone /anialim