Aniate pisze:Widziałam, że wszyscy tam zgrani już jesteście i się znacie, więc wstydziłam się
Zgrane, bo otwarte na ludzi
A tego... miałaś robione zdjęcie dla portalu internetowego może? Przed występami biegałam tam z aparatem. Ułatwiłoby to identyfikację
No, chyba że nie chcesz się ujawniać
już niedlugo rocznicowe, wyjątkowe i niepowtarzalne MJ Memory Night w Clubie Ręce i Nogi w Krakowie. Mam nadzieję że frekwencja dopisze tak jak ostatnio baaa nawet będzie lepsza ! Więcej szczegółów niebawem :D
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
moni pisze:już niedlugo rocznicowe, wyjątkowe i niepowtarzalne MJ Memory Night w Clubie Ręce i Nogi w Krakowie.
no właśnie :D:D tym razem będzie WYJĄTKOWO!! krakowianki,krakowianie, przyjaciele krakowa przybywać tłumnie proszę żebyśmy mogli wszyscy razem spędzić ten wieczór :)
madisson pisze:moni napisał:
już niedlugo rocznicowe, wyjątkowe i niepowtarzalne MJ Memory Night w Clubie Ręce i Nogi w Krakowie.
no właśnie :D:D tym razem będzie WYJĄTKOWO!! krakowianki,krakowianie, przyjaciele krakowa przybywać tłumnie proszę żebyśmy mogli wszyscy razem spędzić ten wieczór :)
Będzie wyjątkowo, bo... Ze mną w roli główniej.
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
już za chwileczkę, juz za momencik... Czekamy tylko jeszcze jak sie wydrukują plakaty i ruszamy z wielką akcją :) Kolejne - tym razem wyjątkowe bo rocznicowe - MJ Memory Night w Krakowie.
25.06.2010 .......
mam pytanie czy ta impreza zaczyna sie doladnie o 23 2 czy moze jest cos przewidziane wczesniej.....A tak w ogole jakis dokladniejszy program imprezy znajde na piatek sobote i niedziele ..prosz o odpowiedz
Patty pisze:mam pytanie czy ta impreza zaczyna sie doladnie o 23 2 czy moze jest cos przewidziane wczesniej.....A tak w ogole jakis dokladniejszy program imprezy znajde na piatek sobote i niedziele ..prosz o odpowiedz
impreza startuje od 21:00 wiec na tą godzine można już być :)
parkiet czeka i stygnie ! :)
co do pozostałych dni to musicie napisać do Intelment albo Dzwoneczka - bo to ich działka. Z tego co sie orientuję to chyba nic więcej nie jest w Krakowie organizowane no ale musicie już pytać dziewczyny albo zadać to pytanie w tym temacie http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... &start=345
niemniej jednak serdecznie zapraszam do Ręce i Nogi :) mam nadzieję że będziecie i że się wszyascy tam pomieścimy :)