Przepraszam, że tak późno to ogłaszam, ale chciałam napisać, że w tą sobotę nie dam rady być na zajęciach, ponieważ biorę udział w projekcie pt. "Sheakespeare In School" i w tą sobotę tj. 12 czerwca 2010r. wystawiamy tego Sheakespeare'a i od godziny 9 muszę być w szkole szykować salę itp.
A przy tym, chciałam też wszystkich Was serdecznie zaprosić na tą sztukę, właśnie w sobotę o godzinie 19.00 w Zespół Szkół Zawodowych nr 6 przy ul. Działyńskich 4/5.
Mam nadzieję, że się nie gniewacie, nie uda mi się urwać z tego dnia ze szkoły.
yyyy.....jakby to napisać???
Nie będzie mnie w sobotę na zajęciach.Mam mały zlot fotograficzny za miastem.Tyle razy sobie odmawiałam na rzecz denstimu jakiekolwiek tego typu spotkania-nie wspominając że spotykaliśmy się wtedy na denstimie w garstce osób-ale tym razem że tak to ujmę zrobię sobie jednozajęciową przerwę.
P.S.Zloty fotograficzne niestety odbywają się tylko w wekendy
Wczorajsze zajęcia zostały odwołane. 10 minut później przyszli do nas goście zaproszeni podczas Dnia Dziecka. Pamiętacie mamę z córką, która wygrała później 1 nagrodę w konkursie na scenie? Z przykrością musiałam ich przeprosić za zajęcia - niezajęcia. Całe szczęście stałyśmy tam jeszcze z Asiacity - gdyby przyszli i zobaczyli pustą salę...
ustaliłam z Krystyna z girlfitu, że od teraz jeżeli się ZBIERZEMY to dzwonimy, w innych przypadkach nie muszę dzwonić i ich odwoływać. Ustalmy, że na liście musi być min 5 osób i deadline wpisów ustalamy do czwartku, ok?