A powiedz mi co to za klej...i jak przyklejałeś do podeszwy ona powinna być chyba idealnie gładka, żeby skóra dobrze trzymała...piłowałeś czyms podeszwe? Z czego ona była z gumy plastiku?
Hubert niezle dobrałeś te ciuchy i stworzyłeś SC:) Skoro to temat stylu Michaela to tak sobie myślałem ostatnio nad taką sprawą: spojrzałem tak na siebie i stwierdziłem że muszę iść do fryzjera się obciąć bo już mam za długie włosy. Ale zanim pójdę chciałbym sprawdzić czy udałoby mi się zrobić loki takie ala Michael z początku lat 80:) Tylko nie wiem jak to się robi i na co:) na jakąś piankę czy może żel?...jak Michael miał zrobione?:)
Bardzo fajnie dobrane cichy do SC. Gdyby jeszcze udało ci się zdobyć złote spodnie, to wtedy byłby naprawdę miód. Ale i tak jest świetnie.
Sam planuję taki skompletować.
Xicor pisze:Złote spodnie nie należy do Outfitu z SC ale do Dangerous Tour
jeśli już to do History Tour - jako specjalistka od złotych spodni musiałam się wtrącić
a strój pokazany powyżej bardzo fajny ;) tylko zwróćcie uwagę, że Michael miał w teledysku SC biały krawat ścięty na prosto na dole, rozumiecie o co mi chodzi?
tony, jemu sie normalnie kręciły, a później to chyba miał perukę ;]
musiałbyś sobie lokówką zrobić. ale samemu jest trudno. poproś o pomoc mame czy jakąś doświadczoną kobietę ;] a tak wgl to jak dlugie masz te wlosy?
a strój pokazany powyżej bardzo fajny ;) tylko zwróćcie uwagę, że Michael miał w teledysku SC biały krawat ścięty na prosto na dole, rozumiecie o co mi chodzi?
sorry za offtopic
Jakoś skojarzyło mi się żę body było przy History ... :) Mój błąd