Warszawa zaprasza na lokalne zloty

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Olica pisze:No Ervin a my ostatnio do siebie mamy szczęście, pozdrowiłeś ode mnie znajomą ekipę? Może niedługo będę mogła się w końcu z wami spotkac
Hehe, prawda. Co miałem zrobić? Pozdrowić? no jacha, ja tu niemal na czworakach wychodziłem i jeszcze o pozdrowieniach miałem pamiętać? Osobiście pozdrowisz ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
lajla15

Post autor: lajla15 »

Cześć. Jestem nowa. A szczerze mówiąc też chciałabym wylecieć z wami na jakiś świetny zlocik. W życiu na takim, nie byłam ale mniejsza o to. Mam nadzieję, że jakoś mnie zaakceptujecie i wbiję się w wasz Michaelowy świat. :mj:
for you and for me...
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

DROGA WARSZAWO! i nie tylko...
Taka sprawa jest:
26 czerwca organizowane jest event zwany "Zombie walk" [wiecej info tu].
Dostalam przed chwila propozycje zeby w ramach holdu dla MJ'a zebrac sie grupa i w trakcie przemarszu zatrzymac sie np na pl zamkowym i odtanczyc Thrillera.

Malo jest czasu na przygotowania, ale mysle ze jesli ktos ma checi a nie zna ukladu, to zdarzy sie nauczyc :)

Wiem, ze wiekszosc z Was zapewne ma juz plany, ale jesli ktos bedzie w ten weekend w Wawie to zapraszam do przylaczenia sie.

CZEKAM NA ODZEW!!!!

ps. a za dyskusje czy to odpowiedni dzien na "takie rzeczy" dziekuje. Jesli ktos nie chce brac udzialu, to nie musi.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
Estrella

Post autor: Estrella »

Zapomniałaś Kochana oczywiście dodać, że łączymy siły i działamy :-P
ale zostanie Ci wybaczone nenene

Strasznie się cieszę, że mamy możliwość zrealizowania tego pomysłu. Już dawno o tym rozmawiałyśmy i wreszcie nabiera jakichś kolorów ;-)

Serdecznie wszystkich chętnych zapraszam, myślę że odtańczenie układu tak charakterystycznego z tak ważnego w karierze Michaela teledysku będzie godnym hołdem na dzień po rocznicy śmierci. Wielkim atutem tego będzie właśnie "sceneria" cała masa zombie.
Czy można to sobie lepiej wymarzyć?

Chciał nam zostawić taki wiele.. chciał nam zostawić kawałek siebie.. pokażmy, że to żyje.. że jest w nas....
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Ja się pisze na odtanczenie Thrillera. :-)
Świetna sprawa.
i'll be there ;-)

edit:
robimy jakieś wspolne próby? czy każdy na 'wlasna reke'?
Obrazek
Awatar użytkownika
Noemi.best

Pisalam takze do grupy, ktora co sobote spotyka sie w Bemowo Art, czy nie chca sie przylaczyc. Jesli wyraza zgode mysle, ze mozna by wspolnie z nimi probe przeprowadzic.
A jesli nas sie z MJPT jakas garstka uzbiera to mozemy zrobic proby na wlasna reke.
Tylko trzeba sie spiac, bo malo czasu.

WAZNE INFO: PRZEBRANIA ZA ZOMBIE OBOWIAZKOWE :)

Jesli ktos ma chec rozreklamowac to gdzies to smialo!
Ostatnio zmieniony pn, 07 cze 2010, 13:49 przez Noemi.best, łącznie zmieniany 1 raz.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
billiejean89

Podejrzewam , że oni będą chcieli. ;-)
Dobra, to ja w takim razie czekam na info co dalej. :)
Obrazek
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

No ja tez bym poszedł w szczególności ze swoją Thrillerową kurtką no ale Zlot w Toruniu mamy 25-27.06.
Może w Toruniu byś coś takiego w sobote zorganizowało?
Obrazek
Awatar użytkownika
billiejean89

Więc... Ja razem z Agą, Asią i Edwi będziemy na pewno.
Już powoli kombinuje sobie strój ;-)
Michaelka111 też będzie.
Noemi.best- jest jakiś odzew od Art Bem?

Jak coś to możemy jechać na sale za free przećwiczyć pare razy układ.
Obrazek
Awatar użytkownika
Noemi.best

Art Bem narazie odpisali, ze maja tego dnia jakis wystep, ale konkretna odp dostane w niedziele, jak to omowia na probie. Bo moze uda im sie jedno z drugim pogodzic.
Jutro biore sie z Magda za rozreklamowywanie tego :)
(\__/)
(O.o )
Awatar użytkownika
Estrella

Post autor: Estrella »

billiejean89 pisze:Jak coś to możemy jechać na sale za free przećwiczyć pare razy układ.
No na pewno się przyda ;-)

billiejean89 pisze:Już powoli kombinuje sobie strój
Ja odrazu piszę żeby nie było.. gnijąca panna młoda zaklepana :diabel:

Z reklamą tak jak Martynika pisze będziemy walczyć na dniach... ja dziś już co nieco kombinuję więc będzie dobrze...
Działamy... bo trzeba to zrobić jak należy.. bo mamy dla kogo.
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
E2

Post autor: E2 »

ja tańczyć nie umiem ale tak jak napisała Asia na pewno będę :) Mam tylko nadzieję, że ewentualne próby będą się odbywały po południu to może uda mi się nauczyć paru kroków :) - w przeciwnym wypadku pozostaje mi tylko rola fotografa
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

chwilowa zmiana tematu:
już 3x zabierałam się za wysyłanie zdjęć, ale chyba jestem jakaś lewa w tej kwestii, bo nie wiem jak zmniejszyć wszystkie zdjęcia za jednym razem???
może ktoś mnie oświeci?????
zaś jak je spakowałam (takie duże)i chciałam wysłać, to czekałam 40min, i w końcu się poddałam bo musiałam wyjść;|
co za cielęcina ze mnie.

:beksa: help
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
Noemi.best

Proby jak najbardziej po poludniu. Ja tez pracuje, wiec inne godziny odpadaja ;) BillieJean zgodzila sie poprowadzic proby. Czekam na info od niej o terminie.
(\__/)
(O.o )
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

Ja jestem jak najbardziej za!!! Tańczyć nie umiem i stroju nie mam, ale coś wykombinuję :) Jak mnie billiejean podszkoli to może się gdzieś w tłum wtopię :)

A w ogóle co robimy 25.06? Szkoda,. że tej płyty nie ma, bo nie ma nawet gdzie świeczki zapalić... Może odtworzymy, chociaż częściowo, "ołtarzyk" na patelni? Co myslicie?

Endka, co do zdjęć, to najlepiej je na jakiś serwer wrzucić w necie, a jeśli nie wiesz jak to po kilka wysyłaj a nie wszystkie na raz. Czekamy z niecierpliwościa :)
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
ODPOWIEDZ