Moje wariacje taneczne

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
firefenix18

Post autor: firefenix18 »

Wiśnia pisze:firefenix18 ten ''robot dance'' z 1.53 to .... mówisz masz, nigdzie nie uczyłem się tańca . Poprostu wystarczy spiąć mocno mięśnie ,czuć muzykę i samo wychodzi. Dzieki za wszystkie pozytywne komentarze :)
nie tylko "wystarczy", tutaj nie trzeba się wysilać tylko musisz ogarnąć o co kaman w robot dance.. tutaj chodzi o izolację poszczególnych części ciała, na moim filmie dobrze tego nie widać(ale jak się przypatrzysz to coś z niego wyciągniesz). Nauka perfekcyjnej izolacji trwa kilka lat(ale to zależy od Twojego zapału i wiedzy).
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Wiśnia pisze:Gosieq dzięki za ten wpis zwłaszcza najmniejszą czcionką :D Heh trenuje się na tej siłowni 1.5 roku ale tak ciężko jest przytyć jeśli ktos nie ma odpowiedniej genetyki ;/ Thank you :)

PS. na chwile obecną mogę jeszcze swobodnie tańczyć ,a co będzie za dwa lata to zobaczymy :smiech:
Haha, ależ proszzzz ;-)

Ani się waż przytyć!! Dobrze jest tak, jak jest xD pakerzy są fuj nenene
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
MajkellowaxD

Post autor: MajkellowaxD »

` Joł ! Zaaa.. jefajnie ! xDD Choćmy na góre , na góre XDDDDD
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ-ka

Post autor: MJ-ka »

Wiśnia jestem tak jakby oszołomiona :D. Pierwsza część była dość śmieszna,a druga godna spojrzenia.Naprawdę bardzo dobrze tańczysz oby tak dalej ;)
"We can`t take it,
We arledy had Enough."

The legend never die...MJ 1958-2009

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
Enter

Post autor: Enter »

Ello chlopie jak dla mnie pierwsza czesc wlasnie wymiata i przy tym beacie powinienes zostac rany wyjdzie ze ze wsi jestem ale to takie polskie hehe :happy:
ODPOWIEDZ