Moje wykonania piosenek
Moje wykonania piosenek
Hej :) Mam na imię Dominika. Jestem tu od niedawna.
Chciałabym podzielić się z Wami moimi nagraniami.
Man In The Mirror
Human Nature
Who Is It
Billie Jean
You Are Not Alone
Little Susie
Cry
Stranger In Moscow
Give In To Me
HIStory
Earth Song
Black Or White
Liczę na Wasze szczere opinie i komentarze. Jestem także otwarta na Wasze propozycje piosenek.
Dziękuję.
Pozdrawiam.
Nika96
Chciałabym podzielić się z Wami moimi nagraniami.
Man In The Mirror
Human Nature
Who Is It
Billie Jean
You Are Not Alone
Little Susie
Cry
Stranger In Moscow
Give In To Me
HIStory
Earth Song
Black Or White
Liczę na Wasze szczere opinie i komentarze. Jestem także otwarta na Wasze propozycje piosenek.
Dziękuję.
Pozdrawiam.
Nika96
Ostatnio zmieniony wt, 23 sie 2011, 18:46 przez Nika96, łącznie zmieniany 1 raz.
- babybemine
W niektórych piosenkach słabo słychać Twój śpiew, ale mimo wszystko stwierdzam, że powinnaś jeszcze popracować nad angielskim i rytmem, bo w niektórych momentach słychać, że śpiewasz nierówno z muzyką, a najbardziej chyba w BOW ; ) Ale to taka wskazówka na przyszłość
Ogólnie podoba mi się Twoja barwa głosu, śpiewasz w miarę czysto.
Jeszcze chciałabym posłuchać kiedyś innych piosenek w Twoim wykonaniu, nie Michaela. ;>
Powodzenia w dalszych nagraniach! ; )

Jeszcze chciałabym posłuchać kiedyś innych piosenek w Twoim wykonaniu, nie Michaela. ;>
Powodzenia w dalszych nagraniach! ; )

babybemine, jeśli chodzi o coś nie Michaela to:
Hallelujah (niestety jakoś trochę słaba, to było pierwsze nagranie, robione na szybko i wyszło raz ciszej, raz głośnej)
My Immortal
My Heart Will Go On
Hallelujah (niestety jakoś trochę słaba, to było pierwsze nagranie, robione na szybko i wyszło raz ciszej, raz głośnej)
My Immortal
My Heart Will Go On
.Przesłuchałam wszystkie nagrania i nie które były bardzo ciche lub głośne. Ja też sądzę, że powinnać poćwiczyć angielski no i rytm tych piosenek. Nawet fajnie zaśpiewałaś. Hallelujah: Kocham ta piosenkę i się bardzo cieszę, że ją zaśpiewałaś. Jest taka piękna... mniejsza oto. Też fajnie zaśpiewałaś
. Pozdrawiam !

Najlepsze BJ
reszta tez niezła
. Hehehe nieźle zremiksowałaś MJ ze sobą w tej piosence ;) jednego czego mi brakuje w Twych wykonaniach piosenek MJ to brak iiiiihiii aouw itd ;) ale to Twoja interpretacja ;).

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Radzę wybrać się na lekcje śpiewu, bo widzę (a raczej słyszę) tyle samo potencjału, ile błędów, a jak wiadomo z czasem można te błędy poprawić. Nauczyciel od śpiewu wszystko Ci powie 

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
-
W większości utworów słabo Cię słychać niestety.
Słyszę też, że nie dociągasz dołów, a góry sprawiają Ci problemy.
Barwa cudna, ale jak kolega wyżej powiedział - lekcje śpiewu wskazane.
PS: Nie podoba mi się nakładanie głosu w tej samej tonacji.
Słyszę też, że nie dociągasz dołów, a góry sprawiają Ci problemy.
Barwa cudna, ale jak kolega wyżej powiedział - lekcje śpiewu wskazane.
PS: Nie podoba mi się nakładanie głosu w tej samej tonacji.
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Whatever Happens
Jestem lekko chora, więc jakieś wybitne to to nie jest...
Jestem lekko chora, więc jakieś wybitne to to nie jest...
-
Mam swoje wykonania piosenek Michaela z 1997 na kasecie magnetofonowej,jeszcze przez mutacją:)
SZczerze mówiąc,fajnie mi to wychodzilo...:) Nie to co teraz.
Zakładalem walkmena na uszy, włączałem magnetofon i dawałem czadu:)Bardzo fajna pamiątka z początku okresu bycia fanem...Gdybym mial możliwosć to bym je umieścił...Niektórzy z tego forum slyszeli te nagrania ,i uszy im nie popkały:)
SZczerze mówiąc,fajnie mi to wychodzilo...:) Nie to co teraz.
Zakładalem walkmena na uszy, włączałem magnetofon i dawałem czadu:)Bardzo fajna pamiątka z początku okresu bycia fanem...Gdybym mial możliwosć to bym je umieścił...Niektórzy z tego forum slyszeli te nagrania ,i uszy im nie popkały:)
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
- grafik_com
Na początku nie zapowiadało się zbyt dobrze Man In The Mirror , prawie nie było słychać Twojego głosu ale moment w którym zaczął wyłaniać się z ciszy,
trochę zmienił spojrzenie bo masz bardzo charakterystyczną barwę głosu. Podoba mi się niezwykle ta barwa w Who is it , słyszę tam miksy i drobne echa. Bardzo lubię tą piosenkę i super, że się z nią zmierzyłaś ;) ćwicz dalej.
Pozdrawiam
trochę zmienił spojrzenie bo masz bardzo charakterystyczną barwę głosu. Podoba mi się niezwykle ta barwa w Who is it , słyszę tam miksy i drobne echa. Bardzo lubię tą piosenkę i super, że się z nią zmierzyłaś ;) ćwicz dalej.
Pozdrawiam

Niektóre z tych piosenek są naprawdę bardzo trudne do zaśpiewania. Wybrnęłaś całkiem nieźle jak na amatorkę!
Muszę Cię pochwalić, za jeszcze inną rzecz. Czytałam także Twoje opowiadanie, strasznie się cieszę, że jesteś na tyle odważna, że pokazujesz światu to, co sama stworzyłaś, to wspaniale, że rozwijasz swoje talenty i jesteś kreatywna. Sam MJ mówił, że nie ma nic ważniejszego od tworzenia i, oczywiście, ciągłego doskonalenia się.
To wszystko się naprawdę liczy! Gratuluję i życzę Ci wszystkiego dobrego.
Muszę Cię pochwalić, za jeszcze inną rzecz. Czytałam także Twoje opowiadanie, strasznie się cieszę, że jesteś na tyle odważna, że pokazujesz światu to, co sama stworzyłaś, to wspaniale, że rozwijasz swoje talenty i jesteś kreatywna. Sam MJ mówił, że nie ma nic ważniejszego od tworzenia i, oczywiście, ciągłego doskonalenia się.
To wszystko się naprawdę liczy! Gratuluję i życzę Ci wszystkiego dobrego.
- Dama Kameliowa
Masz piękny głos pełen dziewczęcości. Bardzo ładnie interpretujesz piosenki, przy czym jesteś jeszcze strasznie młoda, a Twój głos ma skrzydła, które musisz rozwinąć. Zapisz się czym prędzej na śpiew, bo naprawdę mnie oczarowałaś-a przecież może być jeszcze lepiej.
Swoją drogą, bardzo Ci zazdroszczę i życzę jak najlepiej.
Swoją drogą, bardzo Ci zazdroszczę i życzę jak najlepiej.