Michael Jackson - Visionary (2006)
- Terminator
Raczej nieTerminator pisze:A czy ten sklep ma swoją stronę internetową?Jeanny100 pisze:Byłam wczoraj w Empiku i niestety nie ma tam tych singli.Mogę Ci powiedzieć że ja sprowadzam sobie na zamówienie w pewnym sklepie i na czas dostaję wszystko.A sklep z płtami winylowymi jest na ulicy Taczaka.
Jestem z Warszawy

Myślę jednak że jeżeli jesteś z Warszawy to masz tam i więcej takich sklepów i większy wybór tylko musisz je znaleźć.
P.S.
Ok, ruszyłem tyłek i dopadłem BJ w Mediaku (ostatnia sztuka) Beat It nie mieli :( Trzeba będzie po krążyć po mieście.
12 edit słyszałem pierwszy raz (wie może ktoś czy te remixy - co są/ będą zawarte na singlach to jakieś nowe konstrukcje czy coś starego - gdzie indziej dostępnego?) i końcówka się fajnie zapowiada - wokal jak z końcowej fazy wersji koncertowych ale niestety ogranicza się to chyba tylko do 3 słów i kilku jęków - szkoda.
P.S.
Dzisiaj prawie szoku doznałem, bo BJ chciałem przesłuchać w samochodzie i mi płyta utknęła

W krótce będę miała pierwsze 5 singli. Właśnie zamówiłam je na www.merlin.pl
Michael is the best !!!
Być może pojawią się za jakiś czas.Abe pisze:...a co z kolejnymi singlami ?? macie jakieś informacje..bo narazie na Fan.pl nie ma jeszcze cen ani możliwości zamówienia...

DSTYGE-070565
Rock With You-084797
Thriller-064059
BeaT It-079368
Wie ktoś Kiedy Będzie Bad w Polsce??
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maro pisze:To więc Ja (oprócz BJ bo niemam)MJJ pisze:Jakie macie numerki VISIONARY ?
Box Set-0612204
DSTYGE-070565
Rock With You-084797
Thriller-064059
BeaT It-079368
Wie ktoś Kiedy Będzie Bad w Polsce??
Na stronie www.sonymusic.pl wszystko bardzo czytelnie jest napisane.
BAD 3.04.2006
wiec ktoś co się dzieje z singlami, tak nieśmiało pojawił się Bad w www.fan.pl a o kolejnych ani widu ani słychu...