[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
P.Y.T.95

Post autor: P.Y.T.95 »

1. janet
2. jenny100
3. weronika
4. wilchelm111
5. P.Y.T.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

No fakt. powiedziałm że za tydzień oddam, mój błąd.. palnęłam bezmyślnie :/ Przepraszam. Ja tez nie jestem zwolenniczka konfliktów... Nie miałam na celu zdenerwowac kogokolwiek swoimi słowami.

30 maja nie wystąpie z Wami... postaram się być w sobote na zajęciach ( o ile pociąg mi pozwoli )
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

pani Krystyna pytała czy tańczymy w sobotę, bo ma chętnych na te terminy. napisałam, że oczywiście tańczymy. nie dajcie plamy.
Primum non nocere.
Monika75

Post autor: Monika75 »

Czesc Wszystkim.... na niedziele z dziecmi przygotowalismy: 2 duże zdjecia Michaela do powieszenia, przyklejenia, i pare mniejszych do rozdania, papier do kolorowania i na razie 2 pudelka kredek ale nie wiem czy nie za mało najwyzej jeszcze dokupie, ksero z fragmentami MJ resza do dorysowania, 2 duze plakaty z info o występie wiszą juz w 2 centralnych miejscach w mojej okolicy...dyrekcja przedszkola jest rowniez poinformowana o niedzieli...no i biore kamere...Dajcie czadu JESTESCIE SUPER!!!! do zobaczenia w niedziele ( wsobote nie moge no chybaze........)Weronika a gdzie przy placu Woności najlepiej zaparkowac???
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Przeglądając dzisiejszy głos wielkopolski natknęłam się na artykuł o niedzielnym festynie z okazji Dnia Dziecka.Mam nadzieję że pogoda dopisze pomimo niezbyt przychylnej prognozy na ten dzień. :nerwy:

Na liście nie ma jeszcze pełnego składu naszej grupy ale mam nadzieję że pojawicie się w większości.

Organizacyjne pytania na ostatnią chwilę:
-czy myśleliście już o charakteryzacjach na "Thrillera"?,mile widziane będą cienie do powiek w kolorze popielatym,puder w kamieniu ale odcień bardzo jasny,no i kredki do oczu.Poszperam dziś w kosmetyczce i może uda się coś wygrzebać.Jeżeli macie jakieś poterminowe cienie czy pudry spokojna głowa-chodzi o charakteryzację na dosłownie 10 minut.Warto zaopatrzyć się również w mleczko lub tonic żeby po występie wrócić do domu jak cywilizowany ludź.Możemy również pomyśleć o środkach na włosy ale mam na myśli jakieś utapirowane fryzury i w tym celu niezbędny byłby lakier do włosów.Pianka to kaszana która nie utrzymuje zbytnio fryzury więc odradzam.Mam nadzieję że pomyśleliście o tym-ponieważ temat był wałkowany na denstimie tyle razy ile było wykonań "Thrillera".Sprawa numer dwa to drill-tak jak było to wcześniej ustalone ubieramy czarne koszule z długim rękawem,czarne spodnie i pomarańczowe opaski które Weronika rozdawała na zajęciach dwa tygodnie temu.Na samej imprezie powinniśmy mieć nasze uniformy. ;-) W sobotę 28 maja Weronika będzie zbierała pieniądze na badziki z logiem naszego zespołu które prawdopodobnie są już gotowe.To chyba na tyle jeżeli chodzi o odświeżenie oczywistych punktów tego dnia.

Jest jeszcze jedna mała sprawa godna uwagi,która pojawiła się całkiem niedawno,otóż przewidujemy dwa konkursy z nagrodami;pierwszy polegający na rozpoznaniu utworu a drugi to rozwiązanie krzyżówki.W obu konkursach razem w Weroniką przygotowałyśmy nagrody za miejsca 1,2,3.Potrzebujemy te nagrody jakoś fajnie zapakować.Najlepsze okazałyby się takie tradycyjne torebki prezentowe z papieru z uszami.I w związku z tym prośba do Was czy ktoś mógłby namierzyć 6 sztuk takich torebek?Rozmiar wielkości zeszytu szkolnego?Najlepiej gdyby były one gładkie a mianowicie jednokolorowe?/w sensie żeby nie były w kubusia puchatka albo wzorek?/nakleimy na nie logo naszego zespołu i będą robiły za reklamę naszego densu.Więc ta jedna sprawa jest do załatwienia,w raźie jakichkolwiek pytań śmiało do mnie dzwoncie.Oko.To tyle z mojej strony jeżeli chodzi o kwestie organizacyjne.Reszty czyli godziny pojawienia się w niedzielę dowiecie się w niedzielę.Impreza ropoczyna się o godzinie 13.00 i trwa do 19.00.Oczywiście trzeba pojawić się wcześniej żeby rozłożyć stanowisko,zrobić próby dzwięku i tańca.

To chyba tyle z mojej strony.Podejdzcie do tego odpowiedzialnie ponieważ wiele osób włożyło w to mnóstwo serca i czasu.
Widzimy się już pojutrze.POZDRWIAM

P.S.Gdyby się okazało że ktoś z Was nabył wspomniane torebki proszę o kontakt sms ponieważ mimo zamieszczenia tego tutaj na forum będę się starała je skombinować.

To do zobaczenia ;-)
Obrazek

Ja mam straszną gumowa maske i wezme ja w niedziele jakby komus przypasowala to nie trzeba bedzie sie malowac....
Awatar użytkownika
wilchelm111

Post autor: wilchelm111 »

Byłem wczoraj i dzisiaj w dragonie. Wczoraj skończyłem testy tych dymów.

Więc tak: dymów za 16 zł nie warto kupować bo dymią 10sekund a dym jest tak obszerny że udusić się można. Kolorowe dymy za 6 zł raz odpalają a raz nie. a w dzień nic nie widać. Za to białe dymy Są najlepsze! świetnie widać można spokojnie oddychać dymią się ok 1 minuty a dym jest naprawdę obszerny i nie przeszkadza w tańcu :mj:

O której pojawić się dokładnie na stanowiskach?
Obrazek
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

szczegóły akcji dzien dziecka omówmy w sobotę. czasu wystarczy.
znajomych zapraszajcie na plac 13-19. my musimy być tam wcześniej - ok 12. Znajomych zapraszajcie na występ 13:45 - 15:00

wilhemie - zajebiście, że się tym profesjonalnie zająłeś! widziałam biały dym na filmiku na ich stronie i tez wydawał mi się bardziej obiecujący niż te kolorowe. mam nadzieję, że nie straciłeś fortuny, jutro koniecznie przynieś muzę do Twoich układów - bo będzie czas na 2 albo 3 Twoje solowe numery. jeżeli możesz - przygotuj utwory w wersji audio - nie MP3!

dziś przezywam koszmar, bo badziki jeszcze nie dotarły. ciągle czekam. Ze smyczami była akcja. dzwonię i się dowiaduję, że "nie wysłano, jakiś mają błąd, i że na poniedziałek". kulturalnie wytłumaczyłam, że jak to nie dojdzie jutro to ....%$&^(&%! Tak więc mogę dotrzeć na dance team ok 12 - bo do tej godziny ma dotrzeć ten kurier.

ludzie. jutro PRÓBA GENERALNA. dajemy czadu!
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

Przybęde jutro z powaznym opóźnieniem bo o 12 końćze dopiero zajęcia, ale przyjde. Nie moge zatanczyc w niedziele ale bede Was dopingowac na generalnej próbie :P

Nie wiem w jaki sposóbh mogłabym pomóc... (?) Moge przyniesc lakier do włosów czy jakies kosmetyki, a moze poprosu farby co by to sie bardizej 'ubrudzić' do Thrillera (?)
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

Będę trzymać za Was kciuki w niedzielę! Niestety nie będę mogła Was zobaczyć, bo z dnia na dzień coraz bardziej mi Puszczykowo zalewa, jeszcze miesiąc temu była malutka Warta, teraz mamy szeroką jak c h o l e r a i muszę jeszcze coś tam w szkole pozaliczać... Powodzenia!
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
Awatar użytkownika
wilchelm111

O której jutro dokładnie na placu wolności? gdzie będziecie?
Obrazek
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Hej, poznaniacy!
Tu Wrocław się odzywa ;-)
Życzymy powodzenia na jutrzejszym występie!
To super że w ten sposób wsławiacie naszego idola wśród młodego pokolenia ;-)
Jakie układy oprócz Thrillera zaprezentujecie?
Monika75

Ja bede o 12 na placu
Monika75

LUDZIE!!!!! - uwielbiam WAS...ahhh było cudownie, rewelacja....całe układy dopracowane..świetne ciuchy w thrillerze....Wilchelm, nasz rodzynku byłes BOSKI, jeszcze jestem pod wrażeniem...wszystkim z mojej strony (rodzince) baaaardzo sie podobało, do domu wrocili bardzo zadowoleni...SUPER!!!!
Awatar użytkownika
wilchelm111

Dzięki ;-)
Tu macie jedno zdjęcie z the drilla : :dance:
http://i48.tinypic.com/23rkfbk.jpg
Tyle ludzi miało kamer... Wspaniale że tak nam wyszło.
Obrazek
ODPOWIEDZ