Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
gemini

Post autor: gemini »

ja chetnie bym sie przyjrzal temu co robicie, czekam wiec na kolejne wasze spotkania:)
MOJ NAJNOWNIEJSZY FILMIK TANECZNY Z PIOSNKĄ MORPHINE (yeah, yeah baby):
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

gemini to czemu tylko piszesz, że przyjdziesz na naszą imprezę czy spotkanie a nie przychodzisz ??
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Patrzcie i podziwiajcie- mojego pięknego gifa :lal:
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
gemini

no ja czekam caly czas na jakies warsztaty taneczne czy cos, bo w tej chwili nie moge sobie pozwolic na nocne eskapady:) nie pytajcie dlaczego;) pozdrawiam cieplo
Awatar użytkownika
Kama

"warsztaty taneczne" już były :smiech:
dzięki wspaniałej mentorce po godzinie uczniowie tańczyli układny :mj:

niebawem zapewne będzie jakiś trening
musimy ostro zabrać się do roboty :dance:
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
billiejeanbad

l;)

Post autor: billiejeanbad »

Jak można dołączyć do waszej grupy w Szczecinie ? Czy wogle można ? ; )
Uwielbiam tworzyć magię, tworzyć coś co jest tak niezwykłe, takie niespodziewane, że ludzie tracą głowę. Coś co wykracza poza swoją epokę. O pięć kroków wyprzedzając ludzkie myśli. ( Michael Jackson ) .
Awatar użytkownika
gemini

Re: l;)

billiejeanbad pisze:Jak można dołączyć do waszej grupy w Szczecinie ? Czy wogle można ? ; )
tez sie probuje tego dowiedziec:P
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Jasne, że można ;-) Zawsze umieszczamy info o naszych spotkaniach tutaj lub na naszej stronie internetowej www.mjszczecinteam.pl ;-)
Jutro np. spotykamy się w PRALNI wieczorem, ale jezszce dokładnie nie wiem, o której godzinie. Przyjmujemy wszystkich fanów z szeroko otwartymi ramionami ;-)
Jesteście wszyscy zawsze mile widziani, więc serdecznie zapraszam.
A Ty Adaś tutaj nie sciemniaj, bo przecież mówiłam, że będę Cie informować na bieżąco :-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

wystarczy przyjść na nasze spotkanie czy na naszą próbę czy też na imprezkę na której się bawimy
zawsze 25 - tego każdego miesiąca jesteśmy na Jasnych Błoniach około godz 20:00 pod naszym drzewkiem
na prawdę dla chcącego nic trudnego
od 14.05.10 dołączyły do nas redstine, scharlotte90 i znalazły nas też pod naszym drzewkiem i nie miały problemu

zawsze też można znaleźć nas na GG czy też na mailu

Zapraszamy ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

O matko, właśnie zauważyłam, że pod kategorią wiek oczko bezlitośnie przeskoczyło o 1 w górę :nerwy: ;-) :smiech:
Jakby nie udało mi się dziś do Was dołączyć, to życzę Wam wspaniałej zabawy ;-) Buziolki :-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
billiejeanbad

Post autor: billiejeanbad »

Bardzo Fajnie ; ) . Będe śledzić każde wasze spotkanie i napewno się pojawię ; ) .
Uwielbiam tworzyć magię, tworzyć coś co jest tak niezwykłe, takie niespodziewane, że ludzie tracą głowę. Coś co wykracza poza swoją epokę. O pięć kroków wyprzedzając ludzkie myśli. ( Michael Jackson ) .
Awatar użytkownika
invincible2803

Post autor: invincible2803 »

ROXIMJ pisze:O matko, właśnie zauważyłam, że pod kategorią wiek oczko bezlitośnie przeskoczyło o 1 w górę
nenene Starzejesz się, moja droga! (jak my wszyscy zresztą ;-) ) Korzystając z okazji, życzę Ci WSZYSTKIEGO MICHAELOWEGO z okazji urodzin!!!!! Nie zmnieniaj nam się w żdanym wypadku, bądź zawsze taka uśmiechnięta i pełna energii, jak jesteś teraz :happy:

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Dziękuję skarby moje japrosic
A tak apropo tak na razie wygląda mój piękny prezencik, ale już niedługo zawiśnie na ścianie ;-)

Obrazek
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

No No Roxi niezła kolekcja ;-) Jeszcze raz sto lat :happy: Kochani przypominam o zmianie daty naszej Akcji "Dac Usmiech"12.06.10 godz.14 szpital na Uni :happy: ubelskiej.Dzis rozmawiałam ze szpitalem o zmiane daty i jest ok czekam na potwierdzenie jeszcze.Mysle ze wszystkim termin juz pasuje?Alko znowu ma zawody tym razem w Toruniu,ale tym razem sie z Nim nie wybieram ;-) Buziaki dla wszystkich starych i nowych fanow :mj: Moje losy, to kwestia 2miesiecy i wszystko bedzie jasne :beksa: Kochani ale zawsze i wszedzie bede z Wami :surrender: Wiecie o tym prawda????????
Obrazek
Awatar użytkownika
gemini

pozwole sobie bardzo nieśmiale zapytac, czy mozna jakos 'podglądnąć' was na próbach do przedsięwzięcia "Dac Usmiech"?:) ale to tylko tak nieśmiale zapytalem
ODPOWIEDZ