Świetnie.
Ja też ostatnio byłam Michaelem.
Ale tak się zestresowałam, że tańczyłam jakby mi ktoś kij w tyłek wsadził
Jednak Tobie wychodzi to czadowo, szczególnie biorąc pod uwagę to, że improwizujesz. Naprawdę szacun
Najlepsze wykonanie Billie Jean przez fana jakie widziałam.
Rewelacyjny układ wykonany od samego początku do końca....Bije po oczach perfekcja i serce które wkładasz w taniec.Jesteś number ones na mojej liście tancerzy wykonujących Billie Jean.
P.S.Nie przejmuj się opinią Huberta-jest zazdrosny
Widzę nawet mała dawka krytyki na tym forum nie jest akceptowana przez użytkowników. Moje zdanie jest moim zdaniem i masz prawo się z nim nie zgadzać. O talent i urodę nigdy nie jestem zazdrosny, widziałem wiele przeróżnych wykonań fanów Billie Jean, i znalazłem kilka dorównujących techniką, dynamiką i emocjami Michaelowi, ale to wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Jeśli szczera opinia nie jest mile widziana, to proszę napisać o tym w regulaminie forum. Amen.
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Nie ma co się bulwersować i brać wszystkiego tak bardzo do siebie.
A wiesz dobrze, że szczera opinia nie jest zła, chyba rozmawialiśmy długo na PW po moim wcześniejszym występie i było ok :D. Nie chce by mój występ powodował napinki, robię to by szerzyć Jacksonomanie i po prostu, najzwyczajniej w świecie - lubię to robić.
Przepraszam że robię zamieszanie w twoim wątku Final Cloud ale zaintrygowały mnie słowa hubertousa.Zaintrygowały bo jestem fanką "Billie Jean".
Mógłbyś hubertousie zapodać linki tych wykonań dorównujących technice,dynamiki i emocjom Michaela?Bo ja raczej nie miałam okazji być świadkiem takiego widowiska.To musi zapierać dech w piersiach.
Nie może być inaczej skoro mówimy o "Billie Jean"
Zrobiłeś postępy, robisz szybsze obroty i tańczysz nie tak jak hubertous powiedział "nadpobudliwie" (chodziło o ruchy) ale energicznie. A raczej energiczniej. No i że tak powiem 'moonwalkowa część' (nie chodzi mi o samego moonwalka ale o ruchy chwile wcześniej i później) wygląda super : )
Czekam na więcej : D
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości, Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Final Cloud pisze:
Zachęcam do obejrzenia mojego nowego występu jako Michael Jackson do piosenki Billie Jean (ponownie, tym razem ze strojem) na ogólnopolskim turnieju tenisa stołowego.
Człowieku, kopara mi opadła do samej ziemi!!! To było super!
Szkoda, że jestem taka stara, takie fajne chłopaki chodzą po świecie
co tu dużo gadać, zamiatasz wszystkich tu obecnych (znowu to mówię).
jedno zastrzeżenie mam, ale nie jest teraz istotne, brawo.
Teraz jeśli któryś z kolegów na forum zdecyduje się wrzucić jakiś swój pokaz, powinien obejrzeć Twój i poważnie się zastanowić, czy przeskoczy tę poprzeczkę.
powiedz mi, ile masz wzrostu?
Bo mam żakiecik BJ, który jakościowo bije to co masz na filmie na łeb na szyję, a za mały jest odrobinę na mnie.
Czyli idealny byłby na kogoś o wzroście 170-180 cm.
Zalega mi tylko w domu. Miałem go sprzedać ale nie chce mi się zdjęć robić, więc jakbyś był zainteresowany to mogę zdjęcia zrobić.
Na pokazy miałbyś idealnie, bo to to to to jest średnie strasznie.