Oczywiście, choćby nie wiem co ;D :DSybirra pisze:Beti, ale 05 czerwca dasz rade? :)
Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- Olka940317
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
25 czerwiec 2010.
Bardzo bym chciała,żebyśmy się wtedy spotkali,w tak dużej liczbie osób jak tylko będzie to możliwe.
25 VI wypada w piątek i zastanawiam się czy nie zrobić czegoś podobnego jak było to zorganizowane w Warszawie, spotkalibyśmy się w jakimś konkretnym miejscu, zapalili znicze i pokontemplowali trochę.
Czy na tego typu akcje potrzebne są jakieś zezwolenia?
Czy ktoś z Was kochane MJówki pomógłby mi w organizacji tego przedsięwzięcia?
W tym zakresie mam zerowe doświadczenie.
Jestem otwarta na wszelkiego rodzaju sugestie co do miejsca spotkania. Knajpkę w której potem byśmy się spotkali po "ceremonii" :P załatwię.
Czekam na jakieś konkrety i propozycje współpracy.
Pozdrawiam
Erna S.
Bardzo bym chciała,żebyśmy się wtedy spotkali,w tak dużej liczbie osób jak tylko będzie to możliwe.
25 VI wypada w piątek i zastanawiam się czy nie zrobić czegoś podobnego jak było to zorganizowane w Warszawie, spotkalibyśmy się w jakimś konkretnym miejscu, zapalili znicze i pokontemplowali trochę.
Czy na tego typu akcje potrzebne są jakieś zezwolenia?
Czy ktoś z Was kochane MJówki pomógłby mi w organizacji tego przedsięwzięcia?
W tym zakresie mam zerowe doświadczenie.
Jestem otwarta na wszelkiego rodzaju sugestie co do miejsca spotkania. Knajpkę w której potem byśmy się spotkali po "ceremonii" :P załatwię.
Czekam na jakieś konkrety i propozycje współpracy.
Pozdrawiam
Erna S.
ja jestem za.Erna Shorter pisze:Bardzo bym chciała,żebyśmy się wtedy spotkali,w tak dużej liczbie osób jak tylko będzie to możliwe.
co do organizacji to tez jestem totalnie zielona, ale jakbys Ernus potrzebowala jakies pomocy typu isc gdzies z Toba cos pozalatwiac to ja chetnie. tylko miwe nie znam sie;p
Ale fajnie by bylo to uczcic.
- Erna Shorter
Dziękuję Ola.okussa pisze:ja jestem za.Erna Shorter pisze:Bardzo bym chciała,żebyśmy się wtedy spotkali,w tak dużej liczbie osób jak tylko będzie to możliwe.
co do organizacji to tez jestem totalnie zielona, ale jakbys Ernus potrzebowala jakies pomocy typu isc gdzies z Toba cos pozalatwiac to ja chetnie. tylko miwe nie znam sie;p
Ale fajnie by bylo to uczcic.

Zapytam tych,którzy mniej więcej coś o tym wiedzą i w chwili wolnego zacznę coś załatwiać, mam nadzieję,że dużo osób będzie chętnych.
Pozdrawiam.

a Może wspólny wjazd do Wrocławia tam coś MJowitek organizuje ?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- Erna Shorter
Fajny pomysł,ale myślałam o Katowicach,bo wiesz niektórzy pracują,albo mogą być problemy z kasą na wyjazd czy cuś,a do Kato blisko.tancerz pisze:a Może wspólny wjazd do Wrocławia tam coś MJowitek organizuje ?
Ale to też ciekawa opcja,myślę,że możemy wziąć ją pod uwagę.

Jestem za,ale poczekamy na to co inni powiedzą...

- Olka940317
- mimi-yoshi
W związku z jutrzejszym mini-mini-mini zlotem, jeśli ktoś jednak by się zdecydował, to zapraszamy jutro, koło Empika na godzinę 17:00 ;).
Będę ja, okussa i Buszmen.
To jakby co, see you later ; ),
A, co do 25 to świetny pomysł.
Będę ja, okussa i Buszmen.
To jakby co, see you later ; ),
A, co do 25 to świetny pomysł.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
A ja jednak przyjdę :D. Tak wypadło, że prace mam jednak jutro, to dość skomplikowana i dziwna sprawa ale najważniejsze, że moge sie z wami spotkać :D :). Dzisiejsza matura nie była taka straszna jak sie wydawało i mam dobry humor, więc bardzo chętnie sobie z wami pogadam :D:). Czekajcie na mnie pod empikiem :D
ja bylabym za katowicami
mam mala coreczke i logistycznie byloby to trudne do zreallizowania, a fajnie byloby zeby w katowicach tez kos pokazal, ze WE CARE:) pozdrawiam
ps wyslalam do wydawnictw propozycje wydania i tluamczenia (przez mnie) ksiazki Michael jackson Conspiracy by Aphrodite Jones - mam nadzieje, ze jakis wydawnictwo to rozpatrzy, wtedy wiecej osob mialoby dostpe do informacji:)
mam mala coreczke i logistycznie byloby to trudne do zreallizowania, a fajnie byloby zeby w katowicach tez kos pokazal, ze WE CARE:) pozdrawiam
ps wyslalam do wydawnictw propozycje wydania i tluamczenia (przez mnie) ksiazki Michael jackson Conspiracy by Aphrodite Jones - mam nadzieje, ze jakis wydawnictwo to rozpatrzy, wtedy wiecej osob mialoby dostpe do informacji:)
olciablue