Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
najbardziej mi sie podobaja love is blind, this bed, the empier state of minde(przepraszam za pisownie) w wykonaniu jej samej z fortepianem i sleeping with a broken heart. oczywiscie cala reszta tez jest swietna ale te kawalki najbardziej wbily mi sie w pamiec
Becouse world with out you doesn't have for me any sense...
love you michael!
Dla mnie też Fallin jest nieśmiertelne. Ale ostatnio na zabój pokochałam Try sleeping with a broken heart. Nie wiem, dlaczego ta piosenka nie zrobiła kariery
Nie mogłam się powtrzymać - nowa trasa Ali: Kanada i przecudowny występ, zobaczcie na jej emocje: http://www.youtube.com/watch?v=GQaFEzMT9cw
aokins pisze:Ale ostatnio na zabój pokochałam Try sleeping with a broken heart. Nie wiem, dlaczego ta piosenka nie zrobiła kariery
Nie mogłam się powtrzymać - nowa trasa Ali: Kanada i przecudowny występ, zobaczcie na jej emocje: http://www.youtube.com/watch?v=GQaFEzMT9cw.
ale czemu miałaby nie zrobić?
Przecież ta piosenka wyszła jako singiel:)
aokins pisze:I myślę poważnie o wyjeździe na koncert.
Alicia koncertowała nawet u nas bodajże 2 lata temu w Warszawie,
niestety nie mogłam wtedy być na tym koncercie, a szkoda bo znajomi opowiadali, że było fenomenalnie;)
Bardzo fajnie ,że został założony ten wątek :) Alicia Keys zasługuję na uwagę .Jest świetną wokalistką . Ostatnio mam bzika na punkcie piosenki "Try sleeping with broken heart" :)
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie...
Gdy prawie 9 lat temu usłyszałam Fallin’ pomyślałam, że nie mają racji ci, którzy wieszczą upadek dobrej muzyki. Kiedy pojawia się ktoś taki jak Alicia, to daje nadzieję, że w muzyce ciągle można znaleźć coś fantastycznego. Cudowny, niepowtarzalny głos i rytm, rytm, rytm… No One lubiłam, ale kiedy usłyszałam Try Sleeping With A Broken Heart znów przypomniały mi się emocje jakie przeżywałam przy Fallin’, a ta piosenka przez długie lata była dla mnie symbolem pani Keys.
Kocham Doesn't Mean Anything, Karma, Love Is Blind i Empire State Of Mind z Jay-Z i……
Alicia Keys to zdecydowanie moja ulubiona wokalistka od wielu lat. A przy tym całym talencie prześliczna. Jest warta tych wszystkich nagród Grammy. W obecnej chwili nie widzę drugiej takiej, która mogłaby jej zagrozić jeśli chodzi o jakość i rodzaj muzyki oraz wokal. Barwa jej głosu powala mnie na kolana.
Znów można się zachwycać i mieć poczucie, że obcuje się ze sztuką najwyższej próby.
People say I’m crazy
Doing what I’m doing
Watching the wheels - John Lennon
Jak słuchałam pierwszy raz najnowszej płyty to właśnie ten kawałek najbardziej mnie uwiódł. I choć teraz uwielbiam całą płytę, to podobno pierwsze wrażenie jest najważniejsze...
Jak słuchałam pierwszy raz najnowszej płyty to właśnie ten kawałek najbardziej mnie uwiódł. I choć teraz uwielbiam całą płytę, to podobno pierwsze wrażenie jest najważniejsze...
nareszcie ktoś napisał o tym utworze. Niezaprzeczalnie dla mnie najlepszy na płycie.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej RPA 2010. Kick-Off Celebration
10.06.2010 o godz. 23:10
TVP 2
Pierwszy w historii koncert otwarcia piłkarskich Mistrzostw Świata. W przeddzień rozgrywek na stadionie Orlando Stadium w Johannesburgu wystąpią znane gwiazdy światowej muzyki pop. Zobaczymy Amerykankę Alicię Keys, kolumbijską piosenkarkę Shakirę, zespół Black Eyed Peas, a także kompozytora i pianistę Johna Legenda oraz Kolumbijczyka Juanesa. W gronie wykonawców zaleźli się też piosenkarze z Afryki m.in. Angelique Kidjo, Amadou & Mariam, Freshlyground, Hugh Masekela, Mzansi Youth Choir, Soweto Gospel Choir, The Parlotones, Tinariwen, Vieux Farka Touré oraz Vusi Mahlasela.